הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להעלות במשקל

• פותח/ת השרשור Roni2
  • פורסם בתאריך

Roni2

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי אני בת 14 והתחלתי להתאמן בחדר כושר אני שוקלת 49 עם אחוזי שומן נמוכים יחסית והגובה שלי הוא 1.68
אני רוצה לדעת איך להשמין במקומות הנכונים ובצורה נכונה ובריאה,להתחזק בכל הגוף עם דגש על פלג גוף תחתון .
תודה

קיבלת את הוסת כבר?
אני במקומך הייתי מתרכזת בלהנות ולוודא שאת לא פוצעת את עצמך. אני הייתי 1.60 ו 40 קילו עד גיל 16.5.
כשקיבלתי סוף סוף את הוסת, גבהתי ל 1.72 ועליתי ל 45.
המצב השתנה בגיל 23 כשהתחלתי לקחת גלוגול במיוחד כידי לעלות במשקל. תוצאה: ציצי וטוסיק נשיים כן, ורק 5 קילו!!!

כול חיי תחנתי כמו בהמה, לא עליתי במקשל. חליתי, לקחתי תרופות, עליתי 10 קילו בשנה בגיל 30. ואז עוד 10 בשנה בגיל 37.
היום אני חזרתי להקשיב לבטן כשאני אוכלת. להקפיד על נקי ואורגני וחרתי ל 50 תוך חצי שנה ממש. כמובן שאני גן מתאמנת עם תשומת לב רבה לגוף יותר מאשר לתוכנית.

יש אנשים שאצלהם משקל זה רק מספר ומשקובע זה איכות החיים. הייתי ילדה שמחה, אנרגטית וספורטיבית. זה היה ברוסיה ולא היה עוד את הטרנד של להישקל בגיל 14... או ללכת לחדר כושר.

מעבר לכול זה, כול הכבוד כל האחריות שאת לוקחת על גופך. וזה לא משנה מה את מחליטה לעשות איתו.
החברה יתנו לך אינפורמציה טכנית לאימון נכון.
ברוכה הבאה ובהצלחה.

גלולות למניעת הריון. רק ששכחו לעשות לי בדיקה לקרישיות הדם ובמשך כמעט 20 שנה שיחקתי ברולטה רוסית.
כי אסור לי. אני יכולה למות משבץ. אבל זאת לא בדיקה שיגרתית. ולמה להגדיל ראש.

למה אורגני. כי בכול השאר יש חמורים מסרטנים וכימיקלים שמתיימרים להיות מזון. זה יותר נזק מאשר תועלת. תיסתכל אך מגדלים את העופות והפרות ותגיד לי עם אתה חושב שזה ראוי למאכל.

הסטנדרטים האישיים שלי גבוהים פי מאה. אבל זה רק אני. אין כאן אידאולודיה טבעונית. חוץ מהחלק של יחס הומני.
ובמקרה יחס הומני וגידול אורגני זה אכשהו קשור אחד לשני...

יש בארץ תו חדש. חי בריא – "חי בריא" מחוללת מהפכה באופן גידול, שיווק וצריכה של מזון מהחי . פיטרון מצויין למזון איכותי אורגני והומני גם. קצת יקר, נכון. בריאות שלי שווה את זה. ושלך?

או שאתה צריך מחקר כידי שיסביר למה נקי זה בריא?

או שאתה צריך מחקר כידי שיסביר למה נקי זה בריא?

נקי זו מילה כללית מדי, אני דיברתי על "אורגני". יש גם תרכובות אורגניות רעילות, למשל TNT. אני לא רואה בתווית "אורגני" ערובה לאיכות המוצר.

חי בריא – "חי בריא" מחוללת מהפכה באופן גידול, שיווק וצריכה של מזון מהחי
נקי מחומרים שמסכנים את הבריאות. סוכן לבן, חומרים משמרים, חומריי טעם וריח.
ברור לכולנו שיש רעל טבעי. אבל אני מצפה שהמזון שלי יהיה בריא. ולא רק זמין וזול

חומרים משמרים? חומרי טעם וריח?
את זוכרת שמדובר בירקות ופירות, נכון?
איזה חומרים משמרים וחומרי טעם וריח יש בעגבניה לא אורגנית?

גילוי נאות: גם אני משתדל לצריך אך ורק פירות וירקות אורגניים. אבל יודע שאין קשר לחומרים כאלו ואחרים. הסיבה העיקרית היא טעם. התוצרת האורגנית יותר טעימה.

האם היא בריאה יותר/פחות? אין שום עדות לכך.

אגב חומרים משמרים וחומרי טעם וריח:
גם האלו קיימים, שהם טבעיים ואורגניים, לידיעתך.
למשל, מסלק מפיקים צבע אדום.

גילוי נאות: גם אני משתדל לצריך אך ורק פירות וירקות אורגניים. אבל יודע שאין קשר לחומרים כאלו ואחרים. הסיבה העיקרית היא טעם. התוצרת האורגנית יותר טעימה.

מוסיפים ליקופן לעגבניות שיהיו יותר אדומות, מוסיפים עוד צבעים לביצים. לדגים וירקות אחרים גם מוסיפים הורמונים בשביל טעם "אמיתי"
וזה רק מה שמספרים, לך תדע

לא שאני שומר על תזונה "אורגנית" אבל סתם שתדעו

נטול מחומרים מסכנים, כול משעושה יותר נזק מתועלת.
אני בכוונה מדברת על קבוצות חומרים. ולא על פריט ספציצי.
שתלתי גינת ירק והזמנתי עצי עבוקדו בני 4 שעדיין קטנים ויכולים לגדול בעציץ ענק אבל כבר נותנים רפי. מחפשת גם עצמי פאי ננסיים.

סך הכול רוצה לאכול כמו לפני 100 שנה. לפני עידן התעשיית מון המונית.
אני מונעת משיקולי בריאות ולא אידאולוגיה. אז אני פשוט הולכת לפי הגיון ולא רק מחקר.
בדיוק חזרתי מדיקור סיני. לפיהם כול אדם וצרכים שלו, יש כאלה שתריכיפ יותר ירקות, יש יותר פירות וכך הלא. ההמלצות הגורפות האלה לםי משקל, גיל ומצב בריאותי שקיימות היום, כלליות מידי לטעמי גם. כול החיים הכלתי לפי תחושת בטן, בחיים לא סבלתי מבעיות משקל.

כשהפסקתי להתעסק עם מספרים, וחזרתי להסתמך על התאבון עם הקפדה על איכות האוכל, הורדתי כמעט 20 קילו ב 4 חודשים. וכן, אני יודעת שזה לא מייצג כלום. חוץ מחזרה לגירסה שהכי יעילה של עצמי (גופנית)

Back
למעלה תחתית