הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הסייקל הקרוב שלי 😃

Shadow

משתמש מתחיל
251
3
נק' מוניטין:
127
251
3
12 שבועות
טסט אנטט ב750 מ"ג לאורך כל הסייקל
טרן אנטט ב400 מ"ג לאורך כל הסייקל
בולדנון ב800 מ"ג לאורך כל הסייקל
ווינסטרול בכדורים 100 מ"ג ליום במשך השבועות 4-8

סייקל בינוני באורך ,יבש יחסית,לא מינונים בשמיים ,מספיק בשביל לראות את התוצאות שאני רוצה 😃
למה אסטרים ארוכים ? אני שונא זריקות תכופות ,ובDOSEING פר ויאל לחומרים עם אסטר קצר צריך לשדוד בנק כדי להגיע למינון נורמלי בסייקל .

אחלה סייקל, חוץ מ3דברים שמפריעים לי, למה לקחת טרן ל 12 שבועות? טרן כדאי להגביל עד 8 שבועות.
,וינסטרול אולי הייתי מושך אותו ל 6 שבועות ובודלנון, 12 שבועות זה הזמן המינימאלי בשבילו, 14 שבועות זה סביר ו 16 שבועות אופטימלי בשביל להשיג תוצאות מהחומר הזה.

איזה חברות החומרים?

• פותח/ת השרשור
אחלה סייקל, חוץ מ3דברים שמפריעים לי, למה לקחת טרן ל 12 שבועות? טרן כדאי להגביל עד 8 שבועות.
,וינסטרול אולי הייתי מושך אותו ל 6 שבועות ובודלנון, 12 שבועות זה הזמן המינימאלי בשבילו, 14 שבועות זה סביר ו 16 שבועות אופטימלי בשביל להשיג תוצאות מהחומר הזה.

איזה חברות החומרים?

אני מגיב לבולדנון די מהר,זה משתנה מבן אדם לבן אדם ,בגלל זה 12 שבועות.
ווינסטרול אני באמת אולי אמשוך
ואת הטרן אני מוריד בשבוע העשירי ,רשמתי את זה בטעות 😃

• פותח/ת השרשור
מה אתה הולך לעשות ב PCT?

מתחיל כוריגון בשבוע עשירי למשך 4 שבועות ,500 IU פעם ב3 ימים ,זה פרוטוקול שהרצתי לא פעם ועובד לי לא רע

וארימיקס בהישג יד,למרות שאני שוקל לקחת ארימידקס פעם ביומיים כמו בפרוטוקולים של דייב פולומובו בשביל לכסות לעצמי את התחת למקרה של ..

יהיה גם לטרוזול בהישג יד

מתחיל כוריגון בשבוע עשירי למשך 4 שבועות ,500 IU פעם ב3 ימים ,זה פרוטוקול שהרצתי לא פעם ועובד לי לא רע

וארימיקס בהישג יד,למרות שאני שוקל לקחת ארימידקס פעם ביומיים כמו בפרוטוקולים של דייב פולומובו בשביל לכסות לעצמי את התחת למקרה של ..

יהיה גם לטרוזול בהישג יד

בלי נולווה או כלומיד? לא ניראה לי שתצטרך ארימידקס או לטרוזול בסייקל הזה אתה רגיש לגיינו?

• פותח/ת השרשור
בלי נולווה או כלומיד? לא ניראה לי שתצטרך ארימידקס או לטרוזול בסייקל הזה אתה רגיש לגיינו?

נולבה לא ממש אוכל על טרן ,ארימידקס יותר לעניין ,וכן יש לי רגישות מסויימת לג'ינו ,לא משהו בשמיים ,אבל אני מעדיף לכסות תחת מאשר לגדל ציצי.

😆

למה אני צריך כלומיד כשאני לוקח HCG בסוף הסייקל ? כוריגון יותר יעיל (וטיפה יותר מסוכן גם )
טרן משבית לי את הנשמה ,לכן אני מעדיף "לקפוץ" ישר לכוריגון

נולבה לא ממש אוכל על טרן ,ארימידקס יותר לעניין ,וכן יש לי רגישות מסויימת לג'ינו ,לא משהו בשמיים ,אבל אני מעדיף לכסות תחת מאשר לגדל ציצי.

😆

למה אני צריך כלומיד כשאני לוקח HCG בסוף הסייקל ? כוריגון יותר יעיל (וטיפה יותר מסוכן גם )
טרן משבית לי את הנשמה ,לכן אני מעדיף "לקפוץ" ישר לכוריגון

כן אני מבין אותך

לא אבל אתה לוקח גם כמות לא קטנה של טסט בגלל זה אמרתי נולווה
לגבי ארימידקס גם הוא לא כל כך יעזור לך לטרן כי טרן לא הופך לאסטרוגן
לגבי כלומיד אתה צודק אם אתה לוקח HCG אין טעם לקחת כלומיד
בכל מקרה בהצלחה אחי תעדכן איך הולך

• פותח/ת השרשור
כן אני מבין אותך

לא אבל אתה לוקח גם כמות לא קטנה של טסט בגלל זה אמרתי נולווה
לגבי ארימידקס גם הוא לא כל כך יעזור לך לטרן כי טרן לא הופך לאסטרוגן
לגבי כלומיד אתה צודק אם אתה לוקח HCG אין טעם לקחת כלומיד
בכל מקרה בהצלחה אחי תעדכן איך הולך

אכן,אבל ארימיקדס יעיל יותר ב"לחימה" בפרוגסטרון מנולבה

• פותח/ת השרשור
כן אני מסכים דרך אם אתה לוקח וויסטרול זה יעזור לך להלחם בפרוגסטרון ווינסטרול ידוע כמעכב פרוגסטרון

לא בצורה משמעותית מספיק ביחס לטרן ,בגלל זה הארימידקס 😃
במידה וכלכלית לא יתאפשר לי להשיג ארימידקס אני יאלץ להתפשר על נולבה ,אבל עדיפות רישונה היא לארימידקס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית