עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן. אתה רוצה משהו חזק שתרגיש אותו, לך על זה!!!!מכיל dmaa לא ?
כן. אתה רוצה משהו חזק שתרגיש אותו, לך על זה!!!!
זה לא יגרום לך למוות זה פשוט יעשה לך חור גדול בכיס.
כל הפריוורקאווטים למינהם זה בזבוז כסף לא נורמאלי...עדיף לקנות את המרכיבים בניפרד ולהרכיב אחד משלך גם יותר זול גם יותר בריא וגם יותר אפקטיבי.
ובכללי עדיף שפשוט תאכל ותישן כמו שצריך, אם בכל זאת צריך איזה בוסט שני כדורי קפאין יעשו את העבודה.
יש כאלה שזה עוזר להם והם באמת צריכים את זה, בנוסף אם אתה מכור לקפאין ואתה כבר רגיל לכמויות גבוהות אני לא חושב שכדור קפאין תעזור.
יש הרבה פריוורקואטים שבאמת טובים ונותנים בוסט מטורף וזה גם לא עולה כמות כסף מטורפת אז אני לא רואה סיבה לא לקנות את זה אם זה באמת יעזור לך
מי אמר להיות מכור לקפאין?! לוקחים את זה במינון נכון ולא לפני כל אימון וזה נותן בוסט בדיוק כמו פריוורקאוט אם לא יותר בהרבה פחות כסף עם הרבה פחות תופעות לוואי וחומרים לגוף...
בקשר לכסף זה עולה הרבה כסף ביחס לכמות ולתמורה שאתה מקבל.
כי התרגלת...כמו שאמרתי אם תקח את זה קבועלפני כל אימון הגוף יתרגל לכן אני ממליץ לעשות הפסקה של שבוע כל תקופה או לא לקחת לפני כל אימון רק כשאתה באמת צריך בוסט נוסף.
דבר נוסף, כמובן שזה אינדיבידואלי אבל 300מג זה לא כל כך הרבה אני לוקח 2 כדורים לפני אימון שזה 400מג ואני מרגיש את זה יופי
דבר אחרון אני מביע את דעתי לכל נושא הפריוורקאווטים אם מנסיונך זה עובד עלייך וכסף זה לא הבעיה שלך בחיים אז לך על זה.
לדעתי אתה טועה מר זיב, אולי כנראה כי אין לך נסיון עם פריוורקאוט
ובכלל אתם מכירים רק כאלו שבארץ מוכרים אז אולי בגלל זה אתם חושבים ככה
אבל ראיתי תוצאות יותר טובות עם פריוורקאוט מאשר אחרים ראו עם קלן
ראיתי תוצאות יותר טובות מבחינת כח מול אנשים גדולים וחזקים יותר רק עקב לקיחת קדם אימון
ובמיוחד לאנשים שהולכים בשעה 21:00 זה פי כמה וכמה יעזור יותר מקפאין
לא צריך שום הפסקה של "התרגלות" לקפאין גם פשוט מחליפים קדם אימון וזה ישר משתנה, אבל אם מישהו יקח את אותו קדם אימון אז פה כן יש התרגלות למוצר וצריך להתחיל לקחת 1.2- 1.5- 1.8- 2 מנות כל פעם
ניסיתי גם קפאין נקי עד ל500 ואי אפשר להשוות את זה לקדם אימון עם 300 זה בכלל עולם אחר
יש גם מוצרים כמו MAX HP לדוגמא ששם כבר יש 400MG בכל מנה
זיו***
אחי אתה מתבלבל אמרתי בפירוש בהודעה אני נותן את חוות הדעת שלי אחרי 4 שנים של אימונים ניסיתי כמה קדמי אימון וואלה הגעתי למסקנה שזה בזבוז כסף וברוך השם אני לא בחוסר בכסף.
אמרתי גם למעלה ואני אגיד שוב זה אידיבידואלי הרוב הגדול כולל אותי טוען שזה שטויות בקופסא וחבל לבזבז כל זה כסף, אם עלייך זה עובד ומשפיע לך על זה!!!!!!
תודה ויום טוב.
4 שנים של אימונים? 😄
אין לך בכלל מסת שריר על מה אתה מדבר מה עשית 4 שנים?
לפני חודשיים ביקשת בפורום שמישהו ימצא לך מאמן חחח עלק 4 שנים אימונים ויודע מה הוא מדבר....
סגור אחי תהנה עם הפריוורקאווט!!
תמליץ לי על אחד טוב וחזק שאני יכול לנזמין אין לי בעיה מהלזמין מאייבי.4 שנים של אימונים? 😄
אין לך בכלל מסת שריר על מה אתה מדבר מה עשית 4 שנים?
לפני חודשיים ביקשת בפורום שמישהו ימצא לך מאמן חחח עלק 4 שנים אימונים ויודע מה הוא מדבר....
תמליץ לי על אחד טוב וחזק שאני יכול לנזמין אין לי בעיה מהלזמין מאייבי.