הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא רואה שינוי..

• פותח/ת השרשור
את כול התרגילים המורכבים את בכיף יכולה לעשות במכון כושר עם משקלים חופשיים! כך לא תצטרכי לקנות ציוד לבית.
במכון גדול בדרך כלל יש אזור מיוחד לזה. איפה את מתאמנת?
האמת שהמכון שאני מתאמנת בו הוא די קטן ויש בו הרבה אנשים בשעות שאני מגיעה אז תמיד אני כאילו בורחת למכשירים ולא עושה מעבר..
קוראים למכון one on one בדיסנצ'יק 5 מכירה?
בכול מקרה כרגע נראה לי שאני יעשה גם תרגילים בבית בימים שאני לא מגיעה למכון אולי זה יעזור..
תיארת את הסיפור שלי 😃
לפני שנה בערך הייתי במצב שאת נמצאת בו עכשיו, עושה המון אירובי + משלבת גרעון קלורי ולא מבינה למה עדיין אני לא מצליחה לאהוב את הרגליים שלי ולמה אני לא נראית כמו שאני באמת רוצה להיראות בבגד ים.
עד שהתחלתי לקרוא והבנתי מה החשיבות של אימוני משקולות רציניים ותזונה נכונה ומתאימה. הדבר הכי טוב בשבילך לעשות כרגע הוא לנוח מהדיאטה, לאכול נכון ולהתמקד בלחזור להיות בריאה (דיאטה לאורך זמן היא אף פעם לא דבר כלכך בריא) ולהתחזק, אין דבר יותר יפה מזוקפי גב חזקים ורגליים בריאות(דדליפט ,סקוואט) תתחילי לבצע תרגילי בסיס ואת בהחלט תבחיני בשינוי ואני מבטיחה לך מנסיון שזה יקרה 😃
תודה רבה על העזרה:)

קוראים למכון one on one בדיסנצ'יק 5 מכירה?
לא, למה שלא תבדקי אפשרות לעבור למכון גדול יותר? לפעמים הנסיע ועוד קצת כסף משתלמים הרבה יותר מהחסכון...
איפה את גרה?

ראיתי תמונות של המקום, נראה בגודל בדיוק כמו המכון שלי - מקום קטן בלי הרבה מקום.

גם אני מגיע מדי פעם בשעות הערב כשיש הרבה אנשים ומנסה לנווט את דרכי בין תרגיל לתרגיל כשיש אנשים בתור.

לא חושב שאת צריכה לוותר בכזאת קלות ולהתאמן בבית בגלל שיש הרבה אנשים במכון. צריכה שיהיה לך טיפה "מרפקים" ו"לכבוש טריטוריה".

תנסי את זה ואם זה לא מתאים כמו שנטלי כתבה את יכולה לנסות מכון כושר אחר, יש מספיק כאלה בת"א ועוד במיוחד בצפון ת"א.

לא חושב שאת צריכה לוותר בכזאת קלות ולהתאמן בבית בגלל שיש הרבה אנשים במכון
לנו לנשים זה קצת קשה יותר (לחלכנו לפחות). אני אישית מזדהה עם הבעיה! לא פעם ולא פעמיים פרשתי כי התביישתי... עד היום אני נמנעת מלהכנס לשם, למרות העבודה הרבה שעשיתי והידע שכביכול רכשתי מכול האימונים האישיים

• פותח/ת השרשור
ראיתי תמונות של המקום, נראה בגודל בדיוק כמו המכון שלי - מקום קטן בלי הרבה מקום.

גם אני מגיע מדי פעם בשעות הערב כשיש הרבה אנשים ומנסה לנווט את דרכי בין תרגיל לתרגיל כשיש אנשים בתור.

לא חושב שאת צריכה לוותר בכזאת קלות ולהתאמן בבית בגלל שיש הרבה אנשים במכון. צריכה שיהיה לך טיפה "מרפקים" ו"לכבוש טריטוריה".

תנסי את זה ואם זה לא מתאים כמו שנטלי כתבה את יכולה לנסות מכון כושר אחר, יש מספיק כאלה בת"א ועוד במיוחד בצפון ת"א.
באוגוסט נפתח ליד הבית שלי מכון כושר ענק ששם לא תהיה לי שום בעיה לעבוד מעבר למכשירי אירובי,
אז בינתיים אני סוחבת במכון הזה עד אוגוסט..

את יכולה לפרט איך נראה התפריט שלך? עם כמות כזו של אירובי נראה שהבעיה שם...

• פותח/ת השרשור
את יכולה לפרט איך נראה התפריט שלך? עם כמות כזו של אירובי נראה שהבעיה שם...

בוקר: 4 פריכיות אורז\2 פרוסות לחם קל

צהריים: אורז מלא\ פסטה מלאה\ בורגול עם ירקות\ חזה עוף עם ירקות\דג בתנור.

ערב: סלט ירקות\ פריכיות עם גבינות\ מעדנים.

אני משתדלת לשתות הרבה מים ולאכול 2 פירות ביום.

קורה שמדי פעם אני מזייפת ואני אוכלת דבר או שניים שעדיף להימנע ממנו אבל אני בספק אם זה משפיע על כול העבודה הקשה במכון.

• פותח/ת השרשור
וזאת הבעיה - את לא אוכלת מספיק בכלל. לא פחמימות, לא שומן, ובמיוחד לא מספיק חלבון.
חשבתי דווקא שאני אוכלת יותר מדי לא לקחתי את האפשרות להוסיף עוד אוכל לתפריט..
יש לך תפריט יותר טוב שאתה יכול להמליץ לי עליו?

• פותח/ת השרשור
אני אנסה את התפריט הזה, תודה.

Back
למעלה תחתית