הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה כמה אחוז שומן אתם מעריכים?

• פותח/ת השרשור yos321
  • פורסם בתאריך

yos321

משתמש מתחיל
33
2
נק' מוניטין:
2
33
2
התחלתי שחיף 60-61 קילו והיום אני 71 קילו. מתאמן שנה וקצת.. די תקוע בחצי שנה האחרונה ההתקדמות ממש איטית אבל צעד צעד עוד נגיע למטרה...
השאלה היא כמה א"ש אני והאם עוד 2 קילו מסה אני יכול לעצור ולחטב? המטרה היא לא להיות בודיבילדר אלא גוף יפה לים...
20160828_174002.jpg
20160828_174029.jpg

אה והתמונות בפאמפ חזה+יד קדמית ומכווץ חחח
גובה 174
משקל 71
גיל 24

נראה 14
אל תחטב עדיין צבור עוד מסה, אתה תתבאס מהתוצאות אם תתחיל עכשיו לחטב

• פותח/ת השרשור
תודה אחי. בהערכה גסה, כמה עוד לדעתך?

אני חייב לציין שהפנים שלי די השמינו וזה קצת באסה

תודה אחי. בהערכה גסה, כמה עוד לדעתך?

אני חייב לציין שהפנים שלי די השמינו וזה קצת באסה

מבחינת קג לא יודע להגיד אחי תעלה לפי איך שאתה מרגיש, אני חושב שתעלה עוד בחזה ונראה קצת שצריך ברגליים אחי עוד נפח ואז תרביץ חיטוב..

אם אתה תבצע חיטוב אתה תרגיש לדעתי קטן מידי, תן עוד מסה עד שתרגיש שזה מספיק, אתה במצב טוב לחטב עכשיו זה לדעתי סתם להאריך לך את הדרך צריך לסבול קצת את התקופה הזאת אחי אבל אתה לא תתחרט אחרי שתסיים את החיטוב ותהיה עוד מסיבי

• פותח/ת השרשור
תודה אחי! מת כבר להגיע לשלב הזה ולהנות מהתוצאות

ישלך עוד הרבה לעלות במאסה באופן כללי , אם עלית 10 קילו ואתה כבר קנה בעלייה , ממליץ לך לקצץ בהדרגה ל60 אחוז מהפחמימות ולהתחטב מעט מעכשיו , זה יתרום לעלייה אחרי זה ולא יהיה תקיעות , מה שגם אתה באזור ה15 א״ש שמכאן אל תתעקש לעלות בכוח זה יהיה שומן מיותר .

• פותח/ת השרשור
אהה הבנתי אותך אחי... האמת שעשיתי את זה לא מזמן אבל רק 3 שבועות ואז הפסקתי כי הרגשתי שאני נהייה קטן... ולא ירדתי הרבה וגם לא ממש היו קוביות .. אבל זה כן שיפר קצת תמצב.. עכשיו אמרתי אני אמשיך עד 75 קילו כדי שיהיה בסיס טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית