הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקה של גל אור או syntrax?

מצב
השרשור נעול

Hagai1070

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
המליצו לי על אבקת חלבון של חברת גל אור .
מצד שני גם קיבלתי המלצה על מטריקס M5

ההבדל ביניהם הוא 200 שח .
יש המלצה כלשהי לאבקה של גל אור?
ואם לא אז יש המלצה לאבקות אחרות ששוות ?

ממליץ לך להתרחק משתי החברות האלו.
כרגע מה שמשתלם זה להזמין בארץ פיור (שהיא אבקה נהדרת בעיניי) או להזמין מחול (ואני לא ארחיב על זה מפאת חוקי הפורום)

זה משתלם אם אתה חושב שזמן שירות ואחריות לא שווה כסף.
ההפרש במחיר קיים אבל לא כ"כ גדול:
בקנייה בארץ אתה מקבל את המוצר במקום (או באותו השבוע)
ובמידה ומשהו במוצר נפגע אתה תקבל שירות מיידי ולא מטרטר.
לדעתי זה שווה את ה בערך 10% פער במחיר.

אני לא משויך לאמינושופ בשום צורה שהיא... אבל באמת שרק PURE, אם בא לך יותר להשקיע מבחינת טעמים (כמו חמאת בוטנים.... אמינושופ לתשומת ליבכם), אז BPI BEST, ואם יש לך רגישות ללקטוז אז איזו HD

לא מאמין שאני עונה ברצינות לנציג מכירות..

על סמך מה אתה בוחר להשתמש במונח "פח" עבור המותגים המצויינים לעיל?

גל אור- אחוז חלבון נמוך ומחיר גבוה. זה שהם ספונסרים של מלא בודיבילדרים רק מאיר עליהם באור שלילי בעיניי- מצלמים אנשים "עם שרירים" משתמשים במוצר שלהם כדי לפנות ללקוח הפחות מבין...

סינטרקס- חלבון חיטה. ולא רק חלבון חיטה הם גם נמכרים בארץ במעל 400 שקל לשק.

שאלה נוספת, במה חלבון "פיור" טוב מהם?

אחוז חלבון גבוה במוצר, מחיר טוב מאוד, עובר בדיקות מעבדה. והכי חשוב, מישל לא משלם למפתחי גוף בשביל שהמוצר שלו ימכר. פיור מותג מעולה ונמכר בזכות עצמו.

לא מאמין שאני עונה ברצינות לנציג מכירות..

גל אור- אחוז חלבון נמוך ומחיר גבוה. זה שהם ספונסרים של מלא בודיבילדרים רק מאיר עליהם באור שלילי בעיניי- מצלמים אנשים "עם שרירים" משתמשים במוצר שלהם כדי לפנות ללקוח הפחות מבין...

סינטרקס- חלבון חיטה. ולא רק חלבון חיטה הם גם נמכרים בארץ במעל 400 שקל לשק.

אחוז חלבון גבוה במוצר, מחיר טוב מאוד, עובר בדיקות מעבדה. והכי חשוב, מישל לא משלם למפתחי גוף בשביל שהמוצר שלו ימכר. פיור מותג מעולה ונמכר בזכות עצמו.

Roco שלום,
למען הסדר הטוב, איני נציג מכירות.
אלו אבקות אתה מכיר בנוסף ויכול להמליץ עליהן?

שנית,
מניין לך עניין חלבון החיטה?מבלי להתדיין על עניין המחיר.

שלישית ואחרונה,
משתמע מדבריך שאתה מהקהל ה"יותר מבין", עכיצד הנך מגדיר אחוז חלבון, וחשוב מכך, איכות מוצר?
מהם השיקולים?מה אמור להיות באבקת חלבון על מנת שתחשב איכותית?אשמח לשמוע דעה מדעית.
וכמה לדעתך עולה מנת הגשה?

יום טוב.

Roco שלום,

שנית,

שלישית ואחרונה,
משתמע מדבריך שאתה מהקהל ה"יותר מבין", עכיצד הנך מגדיר אחוז חלבון, וחשוב מכך, איכות מוצר?
מהם השיקולים?מה אמור להיות באבקת חלבון על מנת שתחשב איכותית?אשמח לשמוע דעה מדעית.

יום טוב.
לא יודע עד כמה הדעה שלי "מדעית"..
חלבון חיטה ממה שזכור לי כתוב על האריזה של המטריקס, מאחורה ברשימת רכיבים.
אחוז זה משהו שהגדירו הרבה לפנינו ואחוז חלבון באבקה לצורך העניין זה כמות חלבון בגרמים ל 100 גרם אבקה. מי שמגדיר את זה בצורה אחרת לא מגדיר נכון.
הייתי אומר מוצר איכותי על מוצר שהחלבון בו הוא חלבון ממקור איכותי אם אנחנו מדברים על אבקת חלבון (חלבון חיטה למשל הוא כזה שפחות הייתי רוצה שישימו לי באבקת חלבון, במיוחד שזה לא כתוב בגדול מקדימה על המוצר), שאחוז החלבון בו גבוה, שיש לו בדיקות מעבדה שמאששות שמה שכתוב זה באמת מה שאתה מקבל, ושהוא טעים.

Roco שלום,

שנית,

שלישית ואחרונה,

יום טוב.
רק בגלל שציטטת אותי מקודם.
מבחינת מחיר, בפייסבוק של גלאור הם פירסמו בעצמם שבדלי שלהם יש 60 מנות הגשה ומנת הגשה יוצאת 4.5 שקל, בפיור יש 69 מנות שיוצאות 3.5 שקל למנה.
אבקה איכותית צריכה להיות אבקת חלבון. אם באבקה יש 60 אחוז חלבון וכל השאר הפחמימה, אני אקנה כבר גיינר. בפיור יש למיטב זכרוני מעל 75 אחוז חלבון. בדיקות מעבדה של גל אור לא ראיתי.
לגבי סיינטרקס, ידוע שהם משתמשים בחלבון חיטה, הם רדפו אנשים שרשמו עליהם ביקורת רעה וחטפו תביעות, ולמיטב הבנתי בגלל זה לא נמכרים בבאדיבילדינג.קום.
אם אתה רוצה לקנות חלבון גרוע במחיר של 2 דליים איכותיים זאת בעיה שלך.

תלוי, אם אתה מחפש כשר, משמע תוצרת הארץ, פיור ואקסטרים מעולות. אם אתה מחפש תוצרת חוץ, ולא אכפת לך לחכות לזמן משלוח, קיימת חברה בריטית בשם myprotein בעלת מגוון רחב מאוד של מוצרים. מפאת חוקי הפורום אני לא אמשיך לדבר עליה. אם אתה מעוניין באבקות תוצרת חוץ, אבל בקנייה בארץ, האבקות של BPI ושל חברת הבת שלהם, Catler Nutrition, טובות מאוד.

מצטט משורת המרכיבים: Protein blend (whey protein concentrate,milk protein concentrate, egg albumin, hydrolyzed wheat gluten)

הנך מגדיר אחוז חלבון, וחשוב מכך, איכות מוצר?

אחוז חלבון- פשוט מאוד, אחוז החלבון בכף ההגשה. מוצר איכותי תלוי בכמה גורמים- אחוז החלבון, מכור החלבון והאם קיים אמינוספייקינג. אמינוספייקינג זה תוספת של חומצות אמיניות (אבן הבניין של החלבון) מעבר לחלבון השלם כדי להעלות את אחוז החלבון. הבעיה היא שלחומצות האמיניות שבאות בנפרד מהחלבון אין תועלת, ולכן מוצר שלכאורה בעל אחוז חלבון גבוה בעצם בעל אחוז חלבון נמוך.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית