הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עקירת שן בינה

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
למי שיצא לעקור שן בינה,

האם ניתן להתאמן כרגיל למחרת? במידה ולא, אחרי כמה ימים ניתן לחזור לאימונים?

במידה וניתן לי אנטיביוטיקה חובה לקחת אותה?

תודה.

אני עקרתי, יום אחרי זה עוד יכאב לך ממש וממליצים לא להתאמן גם 3 ימים אחרי זה בהתאם להרגשה זה מאוד אינדבידואלי, אני אישית זוכר שהתאמנתי יום אחרי אבל לא חשוב שזאת החלטה הכי חכמה כי צריך מאוד להיזהר על האיזור.

לא ממליץ. כשאתה עוקר שן יש לך גלד ובהתחלה הוא חלש והוא יוצר את הדם שלך בפה, זה עוזר נגד זיהום או דימום מסיבי.
אימון יכול להעלות דופק ולהרוס את הגלד הזה ובכך לגרום לך לדמם ואולי זיהום.
תשאל תוך כמה זמן אפשר לחזור להתאמן, אגב בלי אופטלגין יכאב לך רצח, ואיתו תרגיש חלש (גם אנטיביוטיקה)

• פותח/ת השרשור
אני שואל כי היום בבוקר עברתי עקירה ומחר חשבתי לעשות אימון קל.
האמת שאני ללא משכחי כאבים והכאב סביל.

לפי דעתכם, האם עד יום חמישי אוכל להתאמן כרגיל (כלומר באופן אינטנסיבי?)?

זה הפעם הראשונה ב10~ שנים האחרונות שאני לוקח אנטיביוטיקה, האם יש סכנה באימון עם אנטיביוטיקה? (אני לוקח Moxyvit forte 500mg שלוש פעמים ביום)

אני שואל כי היום בבוקר עברתי עקירה ומחר חשבתי לעשות אימון קל.
האמת שאני ללא משכחי כאבים והכאב סביל.

לפי דעתכם, האם עד יום חמישי אוכל להתאמן כרגיל (כלומר באופן אינטנסיבי?)?

זה הפעם הראשונה ב10~ שנים האחרונות שאני לוקח אנטיביוטיקה, האם יש סכנה באימון עם אנטיביוטיקה? (אני לוקח Moxyvit forte 500mg שלוש פעמים ביום)
חולשה רצינית

בדרך כלל מתאוששים מעקירת שן בינה די מהר אז כנראה שכן. יהיה קצת בעיה לחזור לאימונים כבדים בגלל שהאנטיביוטיקה מחלישה מאוד. כמה זמן אמרו לך אותה?

• פותח/ת השרשור
בדרך כלל מתאוששים מעקירת שן בינה די מהר אז כנראה שכן. יהיה קצת בעיה לחזור לאימונים כבדים בגלל שהאנטיביוטיקה מחלישה מאוד. כמה זמן אמרו לך אותה?
5 ימים, השאלה אם האנטיביוטיקה היא בגדר המלצה או חובה?

5 ימים, השאלה אם האנטיביוטיקה היא בגדר המלצה או חובה?
חובה, זה נגד זיהום.
לגבי האימון תחכה כמה ימים. כמו שרשמו לך האזור של העקירה עכשיו מחלים זה כמו פצע לכל דבר רק שהוא הרבה יותר גדול וחלש. אם הדופק והלחץ דם עולים זה יכול להתפוצץ. כלומר תהליך ההחלמה יתחיל מההתחלה. ותצטרך לרוץ לרופא לראות שהכל בסדר ושיעשו לך ניקוי שם שלא יהיה זיהום.

על תעשה אימונים ואחרי כ 3 ימים תחזור קל. אחרי שבוע אפשר לחזור מלא ממה שאני יודע ועשיתי

תקשיב לרופא שלך קח תאנטיביוטיקה ותחזור להתאמן כשהכל יהיה בסדר.
לא מבין אנשים פה.. כאילו אתם עולים על במה באולימפיה. שבוע מנוחה בשביל שלא תחטוף זיהום לא יהרוג אותך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית