הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עקירת שן בינה

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
כבר שנה שהיא נמצאת אצלי בפה.
אני רואה אותה.
האם עושים עקירה כירוגית או רגילה?
לאומית זהב מכסה את התשלום?
תודה לעוזרים

אם היא גדלה בסדר ולא עושה רות אין באמת צורך לעקור אותה
אפשר, אבל אין צורך

• פותח/ת השרשור
אם היא גדלה בסדר ולא עושה רות אין באמת צורך לעקור אותה
אפשר, אבל אין צורך
היא כלואה כלומר אני רואה אותה אבל היא כבר לא גודלת יותר והיא לא עומדת ויציבה כמו שן רגילה, ואני יודע שצריך לעקור.
השאלה איזה עקירה?

היא כלואה כלומר אני רואה אותה אבל היא כבר לא גודלת יותר והיא לא עומדת ויציבה כמו שן רגילה, ואני יודע שצריך לעקור.
השאלה איזה עקירה?
תן לה זמן, אני יודעע שלמשל במקרה שלי כל שן בינה הייתה צריכה כמה שנים כדי לצאת לגמרי
והעקירה היא כירורגית למיטב ידיעתי, שוברים את השן ל-2 ואז מושכים

• פותח/ת השרשור
תן לה זמן, אני יודעע שלמשל במקרה שלי כל שן בינה הייתה צריכה כמה שנים כדי לצאת לגמרי
והעקירה היא כירורגית למיטב ידיעתי, שוברים את השן ל-2 ואז מושכים
שיט.
בסדר נסתדר תודה רבה לך אני מעדיף לעקור אותה לעזאזעל ולהוציא אותה מהחיים שלי כבר

בטור אחד שהיה לו 3 ועכשיו נשאר 2 נסביר איך זה עובד. אם השן יושבת שם בלי להפריע כלל אפשר לחיות איתה כל החיים. מתי כן צריך לטפל בזה ? ברגע שהשן מתפרצת וגורמת לכאבים/ או שהיא רקובה מתחילה להתקלקל ויש לך שם דלקת בגללה אז צריך להוריד אותה. כמו שאמרו מעלי אם היא קלועה חזק בפנים הכי טוב זה שהרופא חותך אותה ל-2 ואז מושך חלק חלק. תקבל אנטיביוטיקה אוגמנטין לשבוע + כדורים נגד כאבים והיהי בסדר אחרי חודש + החור שנשאר יסגר שם אם הזמן. במקרה שלי מין הסתם הרופא שלח אותי לצילום CT של השיניים לראות מה קורה הבדיקה עולה כ-350 ש"ח בממוצע באיזה מכון. אחרי שהוא בדק את הצילומים הוא החליט לשלוף רק שן אחת. בשניה הוא החליט לא לגעת בצילום זה נראה כמו מקרה מסובך הרבה יותר והמליץ לגשת אם זה לבית חולים בלבד. לגבי השן השניה הוא עקר אותה עשה תפרים שבוע סבלתי קצת מכאבים ואחרי זה הכל הסתדר. עקירה של שן בינה עולה כ-500-550 ש"ח.

• פותח/ת השרשור
בטור אחד שהיה לו 3 ועכשיו נשאר 2 נסביר איך זה עובד. אם השן יושבת שם בלי להפריע כלל אפשר לחיות איתה כל החיים. מתי כן צריך לטפל בזה ? ברגע שהשן מתפרצת וגורמת לכאבים/ או שהיא רקובה מתחילה להתקלקל ויש לך שם דלקת בגללה אז צריך להוריד אותה. כמו שאמרו מעלי אם היא קלועה חזק בפנים הכי טוב זה שהרופא חותך אותה ל-2 ואז מושך חלק חלק. תקבל אנטיביוטיקה אוגמנטין לשבוע + כדורים נגד כאבים והיהי בסדר אחרי חודש + החור שנשאר יסגר שם אם הזמן. במקרה שלי מין הסתם הרופא שלח אותי לצילום CT של השיניים לראות מה קורה הבדיקה עולה כ-350 ש"ח בממוצע באיזה מכון. אחרי שהוא בדק את הצילומים הוא החליט לשלוף רק שן אחת. בשניה הוא החליט לא לגעת בצילום זה נראה כמו מקרה מסובך הרבה יותר והמליץ לגשת אם זה לבית חולים בלבד. לגבי השן השניה הוא עקר אותה עשה תפרים שבוע סבלתי קצת מכאבים ואחרי זה הכל הסתדר. עקירה של שן בינה עולה כ-500-550 ש"ח.

תודה רבה על התגובה המושקעת.
בתכלס השן בינה לא מפריעה לי, אבל היא גם לא צומחת כבר יותר משנה אני פשוט רואה אותה כל פעם שאני מצחצח שיניים שוכבת שם וזה די מפריע.

יש מקרים שהיא כן פורצת החוצה לאט מאוד ואתה לא שם לב והיא דוחפת את שאר השיניים. במקרה כזה גם מומלץ להוריד אותה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית