הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה מוצר יותר טוב?

Bigger For You*

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
0
29
0
מה יותר טוב הנו אקספלוד שלBSN או Jack3d?

.1ועם אפשר מידע על הJack3d?
במה הוא טוב והעם הוא טוב ללפני האימון ועם יש אנשים שניסו אותו?\
תודה לעוזרים!😃

.2עוד משהו אני מתחיל עוד מעט חיטוב רציתי לשאול אני שוקל 87 משהו כזה עם אני יקח yohimibne hlc עם קאפין אני עושה 0.2 כפול המשקל הגוף שלי שזה יצא 17 מ"ג
השאלה שלי היא על איזה דופק אני צריך לשמור באירובי ומתי כדאי לחלק את הכדורים של יהומובין לקחת ישר או לחלק לאורך היום? וכשאני ירד במשקל גם צריך להוריד במינון של הכדורים?
שוב תודה לעוזרים!👏

א. זה משתנה יכול להיות שחלק יהנו יותר מה-JACKED וחלק יותר מה-N.O, צריך לנסות בעצמך כדי לתת על זה תשובה.

ב. בחיים, אבל בחיים אל תתחיל שימוש במשהו עם מינון מקסימלי. עם המינון המקסימלי שלך ליהומבין הוא 17, אז תתחיל עם 7.5 מ"ג וכדור קפאין.

אופן לקיחת יהומבין ואיך להתאמן איתו:

1. לקיחת יהומבין+200 מ"ג קפאין + 500 מ"ג ל-טירוזין(אפשרי, אבל לא חובה) על קיבה ריקה.

כעבור 60 דקות : אימון אירובי למשך 40-60 דקות

120 דקות(שעתיים) לאחר האימון האירובי ארוחה.

בנוגע לדופק, אני ממליץ לך לא לעבור את ה-160 פעימות לדקה כאשר אתה נמצא על חומרים כמו - אפדרין, יהומבין וכ'ו.

בהצלחה,

ג'ק הכי חזק ומינון נמוך עובד
כל פומרולה אחרת אם אתה שמן רציני מהר מאוד אתה צריך לעלות ל 3 מנות
ניסיתי אל כל הפורמולות (נוז, NO אקספלואוד, נאנו ואפור, שוטגאן, סופרפאמפ, ג'ק)*

א. זה משתנה יכול להיות שחלק יהנו יותר מה-JACKED וחלק יותר מה-N.O, צריך לנסות בעצמך כדי לתת על זה תשובה.

ב. בחיים, אבל בחיים אל תתחיל שימוש במשהו עם מינון מקסימלי. עם המינון המקסימלי שלך ליהומבין הוא 17, אז תתחיל עם 7.5 מ"ג וכדור קפאין.

אופן לקיחת יהומבין ואיך להתאמן איתו:

1. לקיחת יהומבין+200 מ"ג קפאין + 500 מ"ג ל-טירוזין(אפשרי, אבל לא חובה) על קיבה ריקה.

כעבור 60 דקות : אימון אירובי למשך 40-60 דקות

120 דקות(שעתיים) לאחר האימון האירובי ארוחה.

בנוגע לדופק, אני ממליץ לך לא לעבור את ה-160 פעימות לדקה כאשר אתה נמצא על חומרים כמו - אפדרין, יהומבין וכ'ו.

בהצלחה,
למה כדאי לשלב ל-טירוזין?

ג'ק הכי חזק ומינון נמוך עובד
כל פומרולה אחרת אם אתה שמן רציני מהר מאוד אתה צריך לעלות ל 3 מנות
ניסיתי אל כל הפורמולות (נוז, NO אקספלואוד, נאנו ואפור, שוטגאן, סופרפאמפ, ג'ק)*

כל מילה-סלע!

• פותח/ת השרשור
למה לא כל יום וזה אפשרי לשלב בחיטוב יעני כשאני מסיים את האימון כוח מחכה שעה ואז אני לוקח יהומבין HCL ומתחיל לרוץ זה בסדר ואחר כך אני מחכה שעתיים ואוכל ארוחה זה אפשרי?

למה כן כל יום ? מזה נותן לקחת ללא אימון ?
זה פורמולה לפני אימון - לוקחים לפני אימון

למה לא לקחת את היוהמבין על הבוקר ? אתה רוצה להיות בצום של 6-8 שעות באמצע היום ?
מה גם שאני לא יודע אם אפשר לשלב בינהם בו זמנית (אולי עם הפרש שעות כן) וכמות הקפאין לא ידועה בג'ק

לדעתי אל תערבב, ואם כן תקח את היוהמבין בבוקר ואת הג'ק רק לפני אימון כח בהפרש של כמה שעות טובות (6-8) מהיוהמבין

הגעתי למסקנה שמי שרוצה לקחת יהומבין שיעשה IF, זה הכי מסתדר עם המוצר.
שבוע ראשון מרגישים ממש חרא, אבל אחרי זה מתרגלים וזה אפילו דיי נחמד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית