הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט-מ5*5 לסינגל

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
כרגע אני בab, אימון דדליפט 5*5 בימי חמישי,בהנחה שהדדליפט מצליח מוסיף 5 קג שבוע הבא.(בשני יש 3X8 לנפח קל)
כרגע על 115. הבנתי שמ5*5 אפשר להשיג בערך 40 קג לסינגל, הבעיה היא שאין לי כמעט ניסיון עם סינגלים.
המטרה שלי היא בנוב' לעשות 4 פלטות, ובאתי לפה לבקש עזרה לתכנון מה צריך לעשות כדי להתכונן לסינגל, וכמה זמן צריך להתכונן לפני.
ד"א אם זה משנה אין לי חגורה
תודה

אם אתה לא בקטע של תוכניות כוח אבל רוצה לתת דגש על הדדליפט תעשה 3X3 שבועי/פעמיים בשבוע ולנסות להעלות משקל בצורה לינארית.

חבר הגיע ככה תוך כמה חודשים מדדליפט 60 ל170.

ובכלל כמעט 50 חזרות דדליפט לשבוע זה נפח מטורף. מה המטרה פה?

אם אתה לא בקטע של תוכניות כוח אבל רוצה לתת דגש על הדדליפט תעשה 3X3 שבועי/פעמיים בשבוע ולנסות להעלות משקל בצורה לינארית.

חבר הגיע ככה תוך כמה חודשים מדדליפט 60 ל170.

ובכלל כמעט 50 חזרות דדליפט לשבוע זה נפח מטורף. מה המטרה פה?

סליחה שאני מפריע אבל החבר הזה שלך הגיע ל170 ל3*3 או לסינגל?

אה.. דניאל מהפורום עזר לי לבנות את התוכנית.
האמת אני מתקדם ככה בצורה טובה
במספרים שאתה מדבר עליהם (180 לסינגל), אפשר פשוט לעשות תכניות בנויות שהוכיחו את עצמן עם מתאמנים ברמה המתחילה. יש מלא כאלה בפורטל.

אני מתחיל מ 50 אחוז כי ההפרש בין 5X5 לסינגל הוא יחסית גדול (יותר מאשר אצל רוב האנשים).
בהנחה ואתה בטווח הנורמה תתחיל מ 65 וכשמתחיל להיות קשה תעבור ל 3X3.

עשיתי את זה בכל תרגיל כמה פעמים וזה תמיד עבד.

אבל כמו שאושר אמר, ברמה הזו עדיף לך לקחת משהו בנוי.

• פותח/ת השרשור
במספרים שאתה מדבר עליהם (180 לסינגל), אפשר פשוט לעשות תכניות בנויות שהוכיחו את עצמן עם מתאמנים ברמה המתחילה. יש מלא כאלה בפורטל.
הכוונה לתוכנית שלמה או רק לדדליפט?
כי חיפשתי אבל זה מוצא תוכניות שכוללות כמה תרגילים כמו זאת https://www.kilogram.co.il/794/stephan-korte-3x3/

אתה לא יכול לדבר בקילו מ5X5 -> לסינגל. אם כבר אז באחוזים.

אתה לא יכול לצפות שמי שנותן 60X5X5 יוסיף אותו משקל על המוט כמו מי שמושך 220X5X5.

יש המון משתנים שאתה לא יכול לצפות ולא יכול להכליל:
1. משקל על המוט
2. סומו או קלאסי
3. התאוששות מהתכנית / בניה טובה לפיק
4. חולשות של המתאמן
5. ותק של המתאמן
6. טבעי / לא
7. משקל גוף

מסקנה - אין שום דרך לדעת ללא נסיון אישי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית