הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה מאמן בדק אותי בקליפר 6.5 אחוזי שומן הגיוני?

אחי חאלס להיות כזה כוסית לעזעזל ... תוכאל כמו שצריך מספיק חלבון ותגדל , מה הקטע להיות חרד כלכלה לעלייה של שומן
שחרר את הבן אדם זה שאתה לא יכול לשלוט בייצרים שלך ואוכל כמו בהמה במסה לא אומר שאתה צריך לייעץ לאחרים להתנהג כמוך הבחור רוצה לעלות נקי מה אוכל אותך אני לא מבין שיעשה את התהליך שלו לאט ושישאר חטוב כמו שהוא אוהב הדבר הכי טיפשי ששמעתי ברור שתהיה לו בעיה לעלות בשומן כי שומן זה דבר מגעיל והבחור פה טיפה דואג למראה שלו.. פאק מדהים שיש אנשים כאלה שדואגים למראה שלהם לא???

שחרר את הבן אדם זה שאתה לא יכול לשלוט בייצרים שלך ואוכל כמו בהמה במסה לא אומר שאתה צריך לייעץ לאחרים להתנהג כמוך הבחור רוצה לעלות נקי מה אוכל אותך אני לא מבין שיעשה את התהליך שלו לאט ושישאר חטוב כמו שהוא אוהב הדבר הכי טיפשי ששמעתי ברור שתהיה לו בעיה לעלות בשומן כי שומן זה דבר מגעיל והבחור פה טיפה דואג למראה שלו.. פאק מדהים שיש אנשים כאלה שדואגים למראה שלהם לא???

אני מייעץ מה שאני רואה לנכון וזהו לא שואל אותך מה לכתוב הבנת .
וחוץ מיזה הוא כמעט בתת משקל שיתחיל לאכול קצת זה העצה שלי .
חוץ מיזה מי אמר לאכול כמו בהמה ? מה אתה לא יודע לקרוא ? או שאתה עיוור ?

אני מייעץ מה שאני רואה לנכון וזהו לא שואל אותך מה לכתוב הבנת .
וחוץ מיזה הוא כמעט בתת משקל שיתחיל לאכול קצת זה העצה שלי .
חוץ מיזה מי אמר לאכול כמו בהמה ? מה אתה לא יודע לקרוא ? או שאתה עיוור ?
איזב ייעוץ לעזאזל נתת לא פה "תפסיק להיות כוסית" הבן אדם רשם שבא לו לעלות נקי ללא שומן וזה מה שענית לו זה רחוק מכל ייעוץ ולמי אכפת מה אתה רואה לנכון תשמור את הדעה שלך לעצמך הבחור דיבר על עלייה נקייה וזה הדבר הנכון לעשות התגובה שלך לא בונה ומיותרת

איזב ייעוץ לעזאזל נתת לא פה "תפסיק להיות כוסית" הבן אדם רשם שבא לו לעלות נקי ללא שומן וזה מה שענית לו זה רחוק מכל ייעוץ ולמי אכפת מה אתה רואה לנכון תשמור את הדעה שלך לעצמך הבחור דיבר על עלייה נקייה וזה הדבר הנכון לעשות התגובה שלך לא בונה ומיותרת

אין לי כוח . יאללה בי גבר .

זה לא משנה זה רק מספר רואים בבירור שאתה חייב מסה ...
ואגב לפי התמונות נראה באיזור ה9

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית