עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בסוף העלייה גם מוציא אוויר וגם מכניס?אתה צריך לקחת אוויר לפני כל חזרה ולמשך *כל החזרה* לשמור על האוויר כלומר אתה לוקח אוויר, יורד, עולה ואז לוקח עוד אוויר לחזרה הבאה
את החלק הזה הבנתי. השאלה מתי אתה מוציא את האוויר?מכניס לפני הירידה
ברור שאתה גם מוציא מהחזרה הקודמת ומכניס לחזרה הבאה, אתה לא בלון 😉בסוף העלייה גם מוציא אוויר וגם מכניס?
אומרים שהחזקת האוויר יכולה לגרום לטחורים ידוע לך משהו בעניין?האינסטינקט האנושי הוא "להחזיק אוויר"(valsalva maneuver) תחת עומס בגלל המבנה האנטומי שלנו: באזור הבטן אין צלעות/יש רק חוליות, מצד שני על מנת שיהיה מעבר כח אפקטיבי מהרגליים דרך האגן והבטן לפלג גוף העליון צריך שהאזור המתווך יהיה קשיח.זה קורה כשמחזיקים אוויר בריאות(לחץ אוויר עולה בריאות), הסרעפת משתטחת ושרירי הבטן עובדים- כל אלה מייצבים ומחזקים את עמוד השדרה אל מול הכוח החיצוני/מאמץ.
לא תראה בנאדם דוחף רכב תקוע ומוציא אוויר מהפה תוך כדי, משום מה בחדר כושר יש מדריכים או יודעי דבר אחרים שחושבים שהאנטומיה השתנתה או שצריך לנהל את הנשימות שלנו בניגוד לדרך הטבע על סמך "מחקרים" או משהו אמורפי אחר שאין לו ממש ציטוט קליני(לרוב אותם יודעי דבר לא מבצעים את התנועה בעצמם אגב)
אתה מחזיק אוויר לכל אורך התנועה לעניין זה, מוציא אוויר בנעילה ואם צריך לוקח 2-3 נשימות כשאתה עומד.
בfxp?אומרים שהחזקת האוויר יכולה לגרום לטחורים ידוע לך משהו בעניין?
אתה צריך לקחת אוויר לפני כל חזרה ולמשך *כל החזרה* לשמור על האוויר כלומר אתה לוקח אוויר, יורד, עולה ואז לוקח עוד אוויר לחזרה הבאה
נסכים שלא נסכים, אני מוציא אויר על בסיס קבוע סביב הסטיקי פוינט, מאוד עוזר ואת הסקווט שלי אתם כבר מכירים. לא הייתי ממהר לקבוע שיש אמת אחת.האינסטינקט האנושי הוא "להחזיק אוויר"(valsalva maneuver) תחת עומס בגלל המבנה האנטומי שלנו: באזור הבטן אין צלעות/יש רק חוליות, מצד שני על מנת שיהיה מעבר כח אפקטיבי מהרגליים דרך האגן והבטן לפלג גוף העליון צריך שהאזור המתווך יהיה קשיח.זה קורה כשמחזיקים אוויר בריאות(לחץ אוויר עולה בריאות), הסרעפת משתטחת ושרירי הבטן עובדים- כל אלה מייצבים ומחזקים את עמוד השדרה אל מול הכוח החיצוני/מאמץ.
לא תראה בנאדם דוחף רכב תקוע ומוציא אוויר מהפה תוך כדי, משום מה בחדר כושר יש מדריכים או יודעי דבר אחרים שחושבים שהאנטומיה השתנתה או שצריך לנהל את הנשימות שלנו בניגוד לדרך הטבע על סמך "מחקרים" או משהו אמורפי אחר שאין לו ממש ציטוט קליני(לרוב אותם יודעי דבר לא מבצעים את התנועה בעצמם אגב)
אתה מחזיק אוויר לכל אורך התנועה לעניין זה, מוציא אוויר בנעילה ואם צריך לוקח 2-3 נשימות כשאתה עומד.
בשום מצב החזקת אוויר לפי המחקרים שקיימים היום לא מזעק לטווח הקצר והרחוק?מייק אני לא בטוח שהסקוואט שלך משנה את חוקי הפיזיקה או הפיזיולוגיה. המכניזם להחזקת האוויר בפנים ברור, זה שאפשר להרים הרבה גם עם הוצאה קטנה של אוויר לא אומרת שזה הדבר הנכון לעשות. נסה להשאיר את האוויר בפנים במשך כל החזרה ושים לב שאתה מרגיש שאתה פשוט יכול להתאמץ יותר. לא מדובר באיזו אמונה תפלה, מדובר נטו על איך הגוף שלנו בנוי. והוצאה של האוויר לא באמת מורידה סיכון כלשהו כמו שנהוג לחשוב, ממליץ לקרוא את זה: The Valsalva & Stroke | Jonathon Sullivan
כל עוד זה נעשה מהעדפה אישית ולא מאיזה אמונה תפלה שיתפוצץ וריד במוח או שייקרע אבי העורקים אין לי עם זה שום בעיה, אבל כשיודעי דבר קובעים שמסוכן להחזיק אוויר בלי שום ביסוס אני יכול להשתגע.נסכים שלא נסכים, אני מוציא אויר על בסיס קבוע סביב הסטיקי פוינט, מאוד עוזר ואת הסקווט שלי אתם כבר מכירים. לא הייתי ממהר לקבוע שיש אמת אחת.
בשום מצב, ראה לינק בהודעה של ביסט, כתב את המאמר רופא במקצועו עם 20 שנות ניסיון שגם מרים משקולות וגם חקר את הנושאבשום מצב החזקת אוויר לפי המחקרים שקיימים היום לא מזעק לטווח הקצר והרחוק?
משמע אתה מוציא את כל האוויר למטה כשהעלייה מתחילה ?סביב הסטיקי פוינט
טכניקה הכי יפה בארץ , אני עומד על כך.ואת הסקווט שלי אתם כבר מכירים
ונראה לך שאני מוציא אויר כדי להקטין סיכון כלשהו?מייק אני לא בטוח שהסקוואט שלך משנה את חוקי הפיזיקה או הפיזיולוגיה. המכניזם להחזקת האוויר בפנים ברור, זה שאפשר להרים הרבה גם עם הוצאה קטנה של אוויר לא אומרת שזה הדבר הנכון לעשות. נסה להשאיר את האוויר בפנים במשך כל החזרה ושים לב שאתה מרגיש שאתה פשוט יכול להתאמץ יותר. לא מדובר באיזו אמונה תפלה, מדובר נטו על איך הגוף שלנו בנוי. והוצאה של האוויר לא באמת מורידה סיכון כלשהו כמו שנהוג לחשוב, ממליץ לקרוא את זה: The Valsalva & Stroke | Jonathon Sullivan
אני מוציא אויר בחצי הדרך למעלהמשמע אתה מוציא את כל האוויר למטה כשהעלייה מתחילה ?
טכניקה הכי יפה בארץ , אני עומד על כך.
זה אומר שאת הנקודה הקשה אתה עושה עם בטן מלאה אוויר וככל שהמאמץ קטן אתה נפטר מהאוויר, נשמע הגיוני לחלוטין.אני מוציא אויר בחצי הדרך למעלה
אתה מוציא את כל האוויר שאתה כבר למעלה או רק חלק?ונראה לך שאני מוציא אויר כדי להקטין סיכון כלשהו?
אני מוציא אויר בחצי הדרך למעלה
למעלה זה כבר לא משנה, קח כל סרטון של סקווט שלי ותקציב, שומעים את הנשימהאתה מוציא את כל האוויר שאתה כבר למעלה או רק חלק?