הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה לרצועות לשפר אחיזה בדדליפט

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
אני משתמש בכפפות של humanx של harbinger
הם מדהימות אבל בדד ליפט המוט פשוט מחליק לי בטירוף גם באחיזה נגדית אני לפעמים מוצא את עצמי מרים רק עם האצבעות,

ראיתי שיש רצועות שאנשים מלפפים סביב המוט,
זה פשוט גורם לי לעצור באמצע הסט וכל פעם לנגב את היד או לסדר את האחיזה כל פעם מחדש

הזמנתי ב8 שקל מאליאקספרס או איביי
לא תומכים פה בפורום ברצועות והם צודקים גם, אני משתמש בהם רק לדדליפט או לפנדליי וגם זה אני מנסה לתקן

תעשה דד ליפט בלי כפפות, עם מגנזיום ואחיזה משולבת.
לא תומכים פה בפורום ברצועות והם צודקים גם, אני משתמש בהם רק לדדליפט או לפנדליי וגם זה אני מנסה לתקן
מה הבעיה ברצועות? אם אתה לא מתחרה בפווארליפטינג למה שיהיה אכפת לך עד כמה הגריפ שלך חזק?

אתה לא שואף להתחזקות מאוזנת ככל שאפשר?
תגדיר "התחזקות מאוזנת". אם אני עובד בלי רצועות אני מקריב את העבודה של השרירים שאחראים על הגריפ בתמורה לקבל עוד כמה קילוגרמים/עשרות קילוגרמים למוט שיגרום לכך שהשרירים המרכזיים יעבדו יותר. יהיו מצבים שבהם תחליט שחשוב לך לעבוד על הגריפ ויהיו מצבים שבהם לא תהיה לך בעיה להזניח אותו ולקבל בתמורה עבודה קשה יותר לשרירים המרכזיים. ככה אני מבין את זה.

תגדיר "התחזקות מאוזנת". אם אני עובד בלי רצועות אני מקריב את העבודה של השרירים שאחראים על הגריפ בתמורה לקבל עוד כמה קילוגרמים/עשרות קילוגרמים למוט שיגרום לכך שהשרירים המרכזיים יעבדו יותר. יהיו מצבים שבהם תחליט שחשוב לך לעבוד על הגריפ ויהיו מצבים שבהם לא תהיה לך בעיה להזניח אותו ולקבל בתמורה עבודה קשה יותר לשרירים המרכזיים. ככה אני מבין את זה.
בשביל עוד כמה קילוגרמים על המוט אתה תעדיף לוותר על חיזוק הגריפ?
הרי גם בחתירה ומתח הגריפ הוא פאקטור חשוב. האם תבטל גם שם את ההאחיזה?
בסופו של דבר, זה גם עלול להחליש את האחיזה.

בשביל עוד כמה קילוגרמים על המוט אתה תעדיף לוותר על חיזוק הגריפ?
אולי. תלוי כמה קילוגרמים. במיוחד אם אני מחליט לדוגמא לעבוד לטווח חזרות גבוה בנפח גבוה. לא אמרתי את זה כעצה כללית, אבל במקרים ספציפיים, יש יתרון בלעבוד עם רצועות.
הרי גם בחתירה ומתח הגריפ הוא פאקטור חשוב. האם תבטל גם שם את ההאחיזה?
תלוי בעד כמה הגריפ חזק מלהתחילה ובמטרה הספציפית של המתאמן. כמו שאמרתי, לא מדובר במקרה כללי. ובגלל שזה "תלוי מקרה" יהיו מצבים שבהם תוספת קילוגרמים תהיה עדיפה על פני עוד עבודה על גריפ.
בסופו של דבר, זה גם עלול להחליש את האחיזה.
מלהתחילה למה כל כך חשוב לך שהאחיזה שלך תהיה חזקה? אם אתה פווארליפטר זה חשוב לך לתחרות. אבל אם אתה לא? אם אתה סתם מתאמן כוח או בילדר או כל דבר אחר? גריפ חזק יכול להועיל אבל הוא לא המטרה העיקרית של המתאמן.

במיוחד אם אני מחליט לדוגמא לעבוד לטווח חזרות גבוה בנפח גבוה
בזה אני מסכים איתך, אבל מי שמושך 120 או 140 עם רצועות לדעתי זה לא פרקטי.. יש לאחיזה יתרונות רבים ולאו דווקא רק בחדר הכושר.

מלהתחילה למה כל כך חשוב לך שהאחיזה שלך תהיה חזקה?
כדי לסחוב הרבה שקיות מהסופר בנאגלה אחת לקומה 3 בלי לעצור בדרך להחלפת ידיים 🤡

know-anyone-with-a-strong-hook-grip-i-have-a-barbell-just-waitin-for-a-good-jerk-session-thumb.jpg

אתה מקבל כמה עשרות קילוגרמים על המוט כשאתה עובד עם רצועות?

• פותח/ת השרשור
רצועות זה לא פיתרון, יותר פרקטי להשתמש במגנזיום רגיל\נוזלי.

לא נראלי מתאים מגנזיום כי זה ילכלך להם תמקום והמכון שלי והרוב פה הם מכוני גייז כאלה שאני בטוח שלא יאהבו את זה כל כך....

מגנזיום נוזלי זה נוח מה זה עושה בעצם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית