הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט עם כפות רגליים מופנות החוצה מהרגיל

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
זה בסדר לעשות סקוואט עם כפות רגליים מופנות קצת יותר החוצה מהנורמלי?
כי זה יותר נוח לי וגם כשהכפות אצבעות מופנות פנימה יותר אני מרגיש לא יציב וגם נפלתי כמה פעמים בצורה הזאת.

כשהכפות אצבעות מופנות פנימה
אתה מתכוון כפות רגליים מופנות פנימה? למה לעשות סקוואט כשכפות רגליים פונות פנימה? אל תעשה את זה.
זה בסדר לעשות סקוואט עם כפות רגליים מופנות קצת יותר החוצה מהנורמלי?
קשה לענות כי לא יודעים מה זה מבחינתך "נורמלי". בכל אופן אם הברכיים שלך בזמן הירידה הולכות בקו של כפות הרגליים אני לא רואה בעיה.

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון כפות רגליים מופנות פנימה? למה לעשות סקוואט כשכפות רגליים פונות פנימה? אל תעשה את זה.

קשה לענות כי לא יודעים מה זה מבחינתך "נורמלי". בכל אופן אם הברכיים שלך בזמן הירידה הולכות בקו של כפות הרגליים אני לא רואה בעיה.
אני מתכוון שבדרך כלל ממליצים לעשות סקוואט עם כפות רגליים מופנות טיפה הצידה אז אני רוצה לעשות יותר מזה.

כלומר להפנות את כפות הרגליים יותר מ-30 מעלות?
כל אחד בנוי אחרת ומבנה עצמות האגן שונה אצל כל אחד ולכן לכל אחד גם תתאים עמידה קצת שונה. כל עוד הברכיים שלך לא קורסות לבפנים ושומרות על אותו הקו עם האצבעות אז לפי דעתי זה בסדר.
q7z5VNj.png

הוא נוגע בעניין הזה פה בסרטון כאשר הוא מדבר על רוחב עמידה.

Back
למעלה תחתית