עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קפה?אני בכיתה יב ואני רוצה להתאמן בבוקר לפני הבית ספר אבל הבעיה היא שבשעות אחרי האימון אני גמור יש משהו שאפשר להכין או לא יודע מה שיוכל להחזיר לי את הכוח?
אני בכיתה יב ואני רוצה להתאמן בבוקר לפני הבית ספר אבל הבעיה היא שבשעות אחרי האימון אני גמור יש משהו שאפשר להכין או לא יודע מה שיוכל להחזיר לי את הכוח?
דווקא אני אחרי אימון הרבה יותר מרוכזאני בכיתה יב ואני רוצה להתאמן בבוקר לפני הבית ספר אבל הבעיה היא שבשעות אחרי האימון אני גמור יש משהו שאפשר להכין או לא יודע מה שיוכל להחזיר לי את הכוח?
אני אוכל חצי שעה לפני קצת קורנפלקס עם חלב ושותה כוס קפה
אני מרגיש טוב אחרי אימון אבל אחרי כמה שעות אני יכול להיות תשוש או לפחות בתוכנוץ שעשיתי עד עכשיו היא לקחת לי שעתיים-שעתיים וחצי אז אני מחליף אותה משבוע הבא
שהמאמן הביא לישעתיים וחצי זה יותר מידי זמן .. למה אתה מגיע לזמן כזה?
סביר להניח שהתכנית שלך ארוכה מידי וכנראה שזוהי הסיבה לזה שאתה מרגיש גמור אחרי האימונים,
איזה תכנית בדיוק אתה עובד?
שהמאמן הביא לי
אני יודע שהיא ארוכה אבל היה לי זמן בחופש להשקיע אני מתכוון שבוע הבא להחליף אולי לזאת:
http://www.israelbody.org/3-פעמים-בשבוע-–-רמת-בינוני
היא בסדר?
לדעתי
- בטוח לא אמור לקחת לך מעל שעה ורבע אימון, בתכנית כזו גם אם אתה מחכה למכשירים גם אם אתה נח קצת יותר אחי, סביר להניח שאתה או לוקח את הזמן במעבר בתרגילים או שאתה נח יותר מידי, זה לא אפקטיבי לבצע אימון כל כך ארוך, אתה תראה שאם תקצר את האימונים שלך יהיה לך כנראה גם יותר קל לעמוד במשקלים לקראת התרגילים האחרונים,ובטוח שתשריג שינוי בעניין העייפות
- הסדר לדעתי קצת לא נכון, לשים סקוואט לצורך העניין ממש לקראת הסוף ולתת לפשיטת מרפקים לבוא לפני לדעתי זו טעות קצת,
אני חושב שיש יותר מידי סטים לחזה וליד קדמית ואחורית, אתה יכול לעשות תרגיל אחד ליד קדמית ואחורית ואני חושב שזה יספיק...
הייתי מכניס דד ליפט ומוריד אולי תרגיל אחד לרגליים, סקוואט ודד ליפט לדעתי זה מספיק (?)
אני חושב שעדיף לך להחליף פולי עליון במתח,
ולא הייתי עושה חתירה במכונה אלא בדאמבלים
ואפילו אולי מוריד את הפול אובר ..
מה המטרה שלך? כיוונתי אותך למה שראיתי פה מהתייעצויות לתכנית ab למסה..
שמע לכל תכנית שיש נגיד בקילוגמס יש לה מטרה מסוימת אפ זה לצבור כוח לעלות במסה והחשיבה מאחורי התכניות האלו היא הרבה מעבר למה שאני יודע להגיד אחי.. אבל גם אני עושה ab והעצימות של האימון היא פחות מזה ועוד אחרי התייעצות פה הורדתי הרבה יותר,
אני חושב שעדיף לך לבחור תכנית מקילוגרמס בהתאם למטרה שלך, ואולי להתייעץ עם המאמן שלך כי תכנית של שעתיים וחצי עם תרגילים כאלה לדעתי זו ממש טעות..
המטרה שלי היא מסה אבל אני לא יודע עם זה המטרה הנכונה בגלל שאולי יש לי אחוז שומן גבוה
אם בא לך תעלה תמונה, אני חושב תכלס שאם אתה לא שמנמן רציני ואין לך מסת שריר יותר מידי אתה חייב לעשות מסה, אחרת אתה תחטב ותראה שחיף, עדיף לך לצבור קצת להגיע למצב שבאמת האחוז שומן כבר מתחיל להראות קצת יותר מידי ואז לחטב מעט ולחזור למסה עם אחוז שומן נמוך מעט
ואתה חייב לשנות תכנית אחי, איך המשקלי עבודה שלך?
מה שבדרך כלל עושים לפני שכדאי לך להתחיל ab כדאי להתחיל בתכנית ss שתעזור לך לצבור כוח
תקרא עליה פה אחי תתרשם,
אין לך מה לבצע אימון ab בעצימות כזאת,
ואם המשקלים שלך הם נמוכים יחסית אז אתה סתם מבזבז את הזמן לדעתי ..
עשיתי פעם את הss ופרשתי אחרי כמה זמן כי זה עשה לי כאבים
אני פחות רוצה תוכנית עם תרגילים כמו דדליפט אפילו שאני יודע שזה הכי טוב
יש לך אולי הצעה לתוכנית אחרת?
איזה כאבים זה עשה לך?
כנראה שלא ביצעת נכון את התרגילים ....
והחימום שעשית לא היה מספיק, גם אני סבלתי מכאבים בss כי הבנתי שאני לא עובד נכון,
זו התכנית שתביא אותך לתוצאות הכי מהר מבחינת המשקלים ותשנה לך את המשך ההתקדמות בטירוף...
אני לא מכיר יותר מידי תכניות אחי אמרתי לך עדיף שתסתכל בkilograms.co.il יש שם את כל מה שאתה תריך פשוט תמצא מה נראלך שיהיה לך נוח,
אני כרגע עושה ab עם קצת שינויים קטנים משם
ואני שוב חוזר לss בקרוב ..
אני כבר לא ממש זוכר אבל אני מעדיף שלא להסתכן ולהיפצע
אתה יכול להגיד לי אם אחת מהן נראית לך טובה?
http://www.israelbody.org/האימון-המושלם-לעלייה-במסה
תוכנית עלייה במסה ב-10 שבועות