הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עדכון שנה + סיום חיטוב

• פותח/ת השרשור harder
  • פורסם בתאריך
תודהה 😃

באותו זמן לא עניין אותי מאסה עניין אותי לסיים את התוכנית המסריחה להרים את ה250 הז*** האלה וזהו חחח מה שגם הצלחתי אבל הקרבתי יותר מדי.
אבל כן אתה צודק.
בלי קשר אתה נראה טוב שלא תבין אחרת !!! אבל בשביל פיתוח גוף צריך להתאמן כמו מפתחי גוף , הגיע הסמן להבין את זה .

• פותח/ת השרשור
בלי קשר אתה נראה טוב שלא תבין אחרת !!! אבל בשביל פיתוח גוף צריך להתאמן כמו מפתחי גוף , הגיע הסמן להבין את זה .
עכשיו אני עושה מאסה כמו "מפתח גוף" באופן רציני נראה מה יצא מזה

83KG היה המצב האידאלי,חבל שהחלטת להמשיך לחטב כי גם רואים שהרבה מהירידה הייתה של שריר,בכל מקרה עכשיו תן במסה נקייה ומתונה.

חיטוב טוב אבל גם אני חושב שאיבדת הרבה שריר בדרך, למרות שאני לא שמן במיוחד.
מאמין שהיית צריך לעצור איפושהו באמצע בין ה80 ל70
אגב לגבי בנצ וכתפיים - הבנתי שזה תלוי באנטומיה שלך.
אצלי בכל אופן החזה דומיננטי יותר מהכתפיים למרות שבניתי אותו נטו מבנצ' בתכניות כוח

• פותח/ת השרשור
נגיד אני מעדיף להיות כמו שאני עכשיו יותר אטלתי מאשר כמו שהייתי שמנמן עם מסת שריר ומכוסה בהרבה נוזלים ושומן ,והתמונה של 83 מאוד מטעה.
וגם קל מאוד להחזיר את השריר שנרשף אחרי דיאטה אבל קשה לשרוף שומן במהלך הדיאטה !

וכן כנראה משהו במבנה גוף, כי בנץ רגיל או תחרותי לא ממש עוזר למפתח מסת שריר בחזה בגלל זה אמרתי שזה דעתי, אני לאחרים עדיין ממליץ לעשות בנץ התרגיל ראשון

קל מאוד להחזיר את השריר שנרשף אחרי דיאטה אבל קשה לשרוף שומן במהלך הדיאטה !
מסכים.
גם אני לא תומך בדעה של להשמין יתר על המידה ואחכ להיות בלי חיים בחיטוב שלא נגמר.
בכל אופן בטוח שתחזור למסת שריר שאיבדת, עדיין יפה מאוד על הדרך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית