הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה דדליפט

edenhemo10

משתמש מתחיל
213
14
נק' מוניטין:
9
213
14

העליתי לפני כמה שבועות גם סרטון טכניקה ונסיתי לשפר את מה שאמרתם.. איך זה עכשיו?

אני לא בטוח אם אני מזהה גילגול אגן.
בכל מקרה המשיכה מאוד מסורבלת..
ממליץ לך לדאוג שהמוט צמוד לגוף לכל אורך התנועה, בחלק הקונצנטרי וכן בחלק האקסצנטרי..
זאת אומרת ממש לגרד עם המוט את הרגליים.
בשביל נוחות בימי דדליפט אתה יכול לבוא עם מכנס ארוך, טייטס או גרביים עד הברך.
נראה בסדר גמור...רק תעבור מכון.
האם קרית שמונאי?

ממליץ לך לדאוג שהמוט צמוד לגוף לכל אורך התנועה, בחלק הקונצנטרי וכן בחלק האקסצנטרי..

האם קרית שמונאי?

לא, חולוני

• פותח/ת השרשור
נראה בסדר גמור...רק תעבור מכון.
סבבה תודה רבה ולמה לעבור מכון?

האם קרית שמונאי?

מזה אומר גלגול אגן? איך אפשר להימנע? ותאמת שאני קריית שמונאי

סבבה תודה רבה ולמה לעבור מכון?

מזה אומר גלגול אגן? איך אפשר להימנע? ותאמת שאני קריית שמונאי
זיהיתי תמכון חח
הייתי שם תקופה, אין לך אופציות למעבר אז לא אגיד לך לעבור מכון.
בכל מקרה לענייננו:
ממליץ לך לקרוא את הספר על הדדליפט שמפורסם בפורום.
סגר לי המון פינות וגם בתור מתאמן מתחיל שלא שולט במונחים כמו גלגול אגן זה יעזור לך להבין מי נגד מי מהתחלה עד הסוף.

מידע - הדדליפט - גרסת המאמנים

לא רע בשביל התחלה, אך לא טוב מאוד.
1. הייתי ממליץ על יותר מנוחה בין החזרות. קח את הזמן כל חזרה ותיכנס לסטאפ מחדש. כל חזרה וחזרה לכווץ את הגב ואת כל הגוף מחדש.
2. כשאתה מכופף ברכיים לקראת ההרמה, השתדל שלא להזיז את המוט, כי זה מה שקורה בסרטון.
3. בתחילת התנועה לנסות להצביע יותר עם הישבן למעלה כדי שהגב התחתון יהיה ישר יותר.
דרך אגב, לא יודע אם אתה יודע אבל נפתח בקניון 8 חדר כושר חדש ברמה הרבה יותר גבוהה. שווה בדיקה.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
לא רע בשביל התחלה, אך לא טוב מאוד.
1. הייתי ממליץ על יותר מנוחה בין החזרות. קח את הזמן כל חזרה ותיכנס לסטאפ מחדש. כל חזרה וחזרה לכווץ את הגב ואת כל הגוף מחדש.
2. כשאתה מכופף ברכיים לקראת ההרמה, השתדל שלא להזיז את המוט, כי זה מה שקורה בסרטון.
3. בתחילת התנועה לנסות להצביע יותר עם הישבן למעלה כדי שהגב התחתון יהיה ישר יותר.
דרך אגב, לא יודע אם אתה יודע אבל נפתח בקניון 8 חדר כושר חדש ברמה הרבה יותר גבוהה. שווה בדיקה.
בהצלחה
קודם כל תודה ממש עזרת
כן אני יודע אני מחכה שיגמר לי המנוי ואני אעבור, אתה מהקרייה?

לאט לאט הקריה מתחזקת, כיף לראות עוד אנשים נכנסים לתחום. כמה הערות:

1. תסתובב, תעשה דדליפט עם הגב למראה, זה סתם גורם לך להרים אתת הראש ולהביא את הצוואר למנח לקוי.
2. אתה מיישר את הרגליים מוקדם מדי וזה גורם לעומס לעבור בעיקר לזוקפים ולא לנצל מספיק את הארבע ראשי בתרגיל, כדי לפתור בעיה זאת אני אוהב להשתמש בדגש- " תחשוב שאתה דוחף את כדוה"א למטה ולא מושך את המוט למעלה".
3. קח לך רגע לפני כל חזרה להכנס מחדש לסטאפ טוב, תנשום עמוק לסרעפת, תרים את החזה למעלה תהיה מכווץ וחזק כמו בטון ואז תתחיל את החזרה.
4. מתי אתה מתגייס?
5. מנסיון עבר עם בעל המכון הוא לא כל כך מחבב פאוורליפטרים, הוא היה עושה לנו הרבה בעיות עם הרעש בדדליפט וגם את המוטות בטחון בראק אי אפשר לכוון, ממליץ על בי אקטיב, לי לפחות היה יותר שקט נפשי שם בעניין הדדליפט וגם הציוד שם יותר אכותי.

אם אתה צריך עוד משהו אל תהסס לשאול ואם בא לך שלח לי את המספר שלך בהודעה נדבר בוואטסאפ

כמו שהבחור שמעלי אמר. ראש זקוף מדי, אגן לא מסובב מספיק קדימה, מוט בורח קדימה בלי להפעיל רחב גבי, ברכיים מתיישרות מהר מדי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית