הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה זמן לוקח לשריר לאבד מהגודל שלו בזמן הפסקה מתוכננת מאימונים?

Rebel692

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
0
25
0
אני כנראה עומד לקחת הפסקה מתוכננת עקב לימודים למשך חצי שנה, כמה זמן בערך אמור לקחת עד שהשרירים יתחילו לאבד מהגודל שלהם? והאם ניתן לשמור עליהם בצורה שכך אני אאבד כמה שפחות מסה בזמן ההפסקה?

תודה מראש!

לא תוכל לשמור עליהם ללא אימונים, אני מעריך שהדעיכה תתחיל בהדרגה לאחר כשבועיים מרגע הפסקת האימונים, ותתגבר עם הזמן

• פותח/ת השרשור
לא תוכל לשמור עליהם ללא אימונים, אני מעריך שהדעיכה תתחיל בהדרגה לאחר כשבועיים מרגע הפסקת האימונים, ותתגבר עם הזמן

האם לאחר ההפסקה יהיה לי קל יותר לחזור למסה שאני נמצא בה כרגע? או שזה יקח את אותה כמות הזמן שלקח לי להגיע אליה מחדש?

הנושא פה הוא שונה לגמרי , עם כל הכבוד ללימודים , אין שום צורך או חיוב לוותר על תוחלת החיים שבה אתה דוגל.
פנה זמן ותקדיש 45 דק ביום לאימון לא קרה שום דבר. החומר יחכה.
זה פשוט דבילי לחלוטין לוותר על האימונים לגמרי ועוד לחצי שנה. לא יישאר לך כלום.
תוריד את המינון ל2-3 אימונים בשבוע וסע ברכה 😃

• פותח/ת השרשור
הנושא פה הוא שונה לגמרי , עם כל הכבוד ללימודים , אין שום צורך או חיוב לוותר על תוחלת החיים שבה אתה דוגל.
תוריד את המינון ל2-3 אימונים בשבוע וסע ברכה 😃

צודק!

תוריד את המינון ל2-3 אימונים בשבוע וסע ברכה

מסכים לחלוטין, 2 אימונים בשבוע יספיקו לך לשימור מסת השריר והכוח (לא לשכוח לצרוך מספיק חלבון כמובן) ולא יגזלו ממך הרבה זמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית