עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין שום בעיה עם זה שהמוט נע קדימה ויצא מהקו הישר שלו? וריפטו כתב שהירידה חשובה כמו העלייה בספר לא?נראה טוב בסה"כ, השלב האקסטרני לא כזה עקרוני.
בוודאי שיש בעיה..אין שום בעיה עם זה שהמוט נע קדימה ויצא מהקו הישר שלו? וריפטו כתב שהירידה חשובה כמו העלייה בספר לא?
אקסצנטרי 😛האקסטרני
תתחיל ירידה על ידי לקיחת ישבן אחורה וכשהמוט עובר את הברכיים תתכופף עם הברכיים.אין שום בעיה עם זה שהמוט נע קדימה ויצא מהקו הישר שלו? וריפטו כתב שהירידה חשובה כמו העלייה בספר לא?
כן, זה. 😆אקסצנטרי 😛
בוודאי שיש בעיה..
אתה מכניס ברכיים מוקדם מדי..
בירידה חכה שהמוט יעבור את קו הברכיים ורק אז תכניס אותם.
בירידה אתה אמור לרדת קודם עם הגב ואז עם הברכיים (הפוך מהעליה).
תגיע עם המוט לקו ברכיים ורק אז תרד איתם.
אוקיי אנע אנסה לרדת קודם כל רק עם הגב. יש עוד הערות חוץ מזה?אקסצנטרי 😛
תתחיל ירידה על ידי לקיחת ישבן אחורה וכשהמוט עובר את הברכיים תתכופף עם הברכיים.
סבבה תודה רבה אחי אני אנסה שוב ואעלהבסך הכל אתה עושה לדעתי סבבה לגמרי, לגבי השאלה שלך כמו שאמרו מעליי אל תוציא ישר ברכיים, תרד עם הגב ושהרגליים ישארו בסטיף ואז בקו ברכיים פלוס מינוס תוציא אותם בהדרגה אבל בסה"כ הכל טוב
איזה גבר רצחחחח 80 קילו.. אני עושה כבר 100
אתם מכירים אישית? אם לא אז אני לא מבין מה המטרה של התגובה הזאת. כאילו יבוא עכשיו מישהו ויצחק עליך "חחח 100.. אני עושה כבר 120"חחח 80 קילו.. אני עושה כבר 100
לא מכיר אותו, כנראה סתם טרולאתם מכירים אישית? אם לא אז אני לא מבין מה המטרה של התגובה הזאת. כאילו יבוא עכשיו מישהו ויצחק עליך "חחח 100.. אני עושה כבר 120"