הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גב

Arielshalom

משתמש מתחיל
80
0
נק' מוניטין:
0
80
0
אני מתאמן כבר 8 חודשים ובסך הכל אני מרוצה מההתקדמות . רק שהגב שלי בקושי גדל והוא לא מתרחב.
מה לעשות כדי שהוא יתרחב?
האימון גב שלי הוא:
חתירה במכונה
מסור
מתח רגיל
ומשיכת פולי עליון במכונה.
תודה מראש

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לדעת שום דבר מזה שכתבת לנו 4 תרגילים.
תכתוב את כל התוכנית במלואה, ותציין משקלי עבודה התחלתיים ואלה שכרגע.
מה זה יעזור שאני יכתוב את השרירים האחרים
מסור-התחלה10קג עכשיו17.5קג
מתח-התחלה0 עכשיו 18 עליות
פולי עליון-התחלה80 פאונד עכשיו130 פאונד
חתירה במכונה -התחלה 70 פאונד עכשיו110

מה זה יעזור שאני יכתוב את השרירים האחרים
בוא נחשוב רגע ביחד, למה לדעת את התוכנית המלאה ביחד עם משקלי העבודה יכולה לעזור לנו - לעזור לך (!).
אתה טוען שאתה מתאמן X זמן, והגעת למצב שבו אתה לא גודל במסת השריר, נכון?

יכולים להיות הרבה פקטורים לבעיה, כדי לנסות לאבחן היכן הבעיה צריך להבין מה קצב ההתקדמות שלך במהלך החודשים האחרונים, כיצד אתה אוכל ויושן, האם מתאושש בין האימונים ומהו נפח האימונים.
אף אחד לא יכול לענות על שאלה כמו : "היי, החזה שלי כבר לא גודל ואני לא יודע למה. אני עושה לחיצת חזה, פרפר ומקבילים עם משקל." מבלי לדעת את התמונה השלמה.

מסור-התחלה10קג עכשיו17.5קג
מתח-התחלה0 עכשיו 18 עליות
פולי עליון-התחלה80 פאונד עכשיו130 פאונד
חתירה במכונה -התחלה 70 פאונד עכשיו110
מה שאלתי..? ומה ענית..?
תכתוב את כל התוכנית במלואה

אלוהים שישמור איך בן אדם שמתאמן 8 חודשים עם משקלים כאלה מרשה לעצמו לעשות תוכנית עם כל כך הרבה נפח?!?!?

אחי שים את הגב שנייה בצד לך תקרא תכנס לעיניינים תבין רגע מה אתה עושה עם עצמך בחדר כושר ואז תחזור ותשאל על שרירים בפיגור.

• פותח/ת השרשור
אלוהים שישמור איך בן אדם שמתאמן 8 חודשים עם משקלים כאלה מרשה לעצמו לעשות תוכנית עם כל כך הרבה נפח?!?!?

אחי שים את הגב שנייה בצד לך תקרא תכנס לעיניינים תבין רגע מה אתה עושה עם עצמך בחדר כושר ואז תחזור ותשאל על שרירים בפיגור.
זה יוצא 22 סטים בשבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית