הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל טסט לבד , אפשרי ?

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
לא סייקל ראשון שלי , אבל פעם ראשונה שמתכוון לעשות טסט פרופ בלבד .
ל4/5 שבועות , השאלה אם זה אפשרי ואו רצוי , ובאם תהיה השפעה עם וטסט פרופ בלבד לכמה שבועות בודדים בלבד.
אני לא חי בסרט שתהיה השפעה מטורפת , יודע מה זה סייקל הייתי על כמה , רק שיש לי משהו בעוד חודש ורוצה לעשות משהי עדין מאוד ומוגבל בזמן.
תודה מראש על העזרה

תהיה השפעה, אך די מצומצמת. איכות העלייה לא תספיק להיות ממוצת. במילים אחרות, בשבועיים הראשונים תעלה בנוזלים ומעט שריר (לפחות באופן כמעט כמו מתאמן טבעי) ובשבועיים/שלושה שלאחר מכן, העליה תהיה איכותית יותר, אך בזאת יפסק הסייקל ומיצוי העליה עימו.

אם תוכל להאריך את משך השימוש, הייתי ממליץ לבצע סייקל ע"ב טסט פרופ בלבד ל-8 שבועות

נערך לאחרונה:
לא סייקל ראשון שלי , אבל פעם ראשונה שמתכוון לעשות טסט פרופ בלבד .
ל4/5 שבועות , השאלה אם זה אפשרי ואו רצוי , ובאם תהיה השפעה עם וטסט פרופ בלבד לכמה שבועות בודדים בלבד.
אני לא חי בסרט שתהיה השפעה מטורפת , יודע מה זה סייקל הייתי על כמה , רק שיש לי משהו בעוד חודש ורוצה לעשות משהי עדין מאוד ומוגבל בזמן.
תודה מראש על העזרה
תוסיף כדורים לפרופ ותקבל תוצאות טובות ב-6 שבועות. שזה נחשב לסייקל קצר.

• פותח/ת השרשור
ראשית תודה על המענה המהיר ,
אוקיי מקבל ומבין את ההמלצות שלכם ,
אם הכנסתי כדורים איזה אתם ממליצים ?
ושוב לא משהו מטורף אני בקטע העדין עכשיו בסייקל הזה לא אוכל למשוך יותר מ4/5 שבועות גג.
אני במצב גוף מעולה , מסה של שריר יפה אחוז שומן טוב , רק רוצה קצת איזה פוש קטן להראות טוב יותר , ושוב לא חי בסרט שיהיה שינוי מטורף , אבל ככה בקטנה הכוונה שלי.
אם אכניס כדורים מה כדאי ?
ואיזה pct להכניס עם זה , אני שואל בגלל שאני לא מתפרע בחומרים פה , ברור שלי שזה לא משנה כשנכנס טסט או כל חומר אחר לגוף עדין חייב בניקוי טוב , אבל שואל בכל זאת ,
מכל מלמדי השכלתי

לדעתי האישית בלבד :
למטרותיך כרגע הייתי מכניס sarms מסוג s4
למשך חודש עד חודשיים במינון של 50 מג ועד 75 מג ליום מחולק לשלש מנות שוות.
האפקט יהיה מהיר יותר ויזואלי יותר למטרותיך כי אתה כבר בשייפ טוב לפי מה שאתה מתאר וכמובן תהליך ההתאוששות פחות מורכב .
בהצלחה

ראשית תודה על המענה המהיר ,
אוקיי מקבל ומבין את ההמלצות שלכם ,
אם הכנסתי כדורים איזה אתם ממליצים ?
ושוב לא משהו מטורף אני בקטע העדין עכשיו בסייקל הזה לא אוכל למשוך יותר מ4/5 שבועות גג.
אני במצב גוף מעולה , מסה של שריר יפה אחוז שומן טוב , רק רוצה קצת איזה פוש קטן להראות טוב יותר , ושוב לא חי בסרט שיהיה שינוי מטורף , אבל ככה בקטנה הכוונה שלי.
אם אכניס כדורים מה כדאי ?
ואיזה pct להכניס עם זה , אני שואל בגלל שאני לא מתפרע בחומרים פה , ברור שלי שזה לא משנה כשנכנס טסט או כל חומר אחר לגוף עדין חייב בניקוי טוב , אבל שואל בכל זאת ,
מכל מלמדי השכלתי
למול הנזק הבריאותי (גם אם תבצע PCT), מאחר ומדובר רק ב-4-5 שבועות, הייתי ממליץ לך לוותר זמנית על העניין.
המתן לתקופה נוחה, ותוכל לבצע את אותו סייקל מתוכנן רק ל-8 שב' (זמן די אידיאלי)

מישהו יכול לשפוך קצת מידע על sarms מסוג s4
תודה
S4 נקשר לרצפטור אנדרוגני ומפעיל מערכת של סינטזה מוגברת של קליטת חלבון וספיגת סידן .
הוא נותן כוח , מראה וסקולרי באחוזי שומן נמוכים כמובן ומעולה למטרות חיטוב ( אך משמש גם למטרות מאסה בשילוב עם חומרים שונים ותזונה מותאמת) .
פועל כבר ממינון אפקטיבי של 25 מג ליום וניתן להגיע ל 75 מג ליום .
זמן חיים קצר ולכן יש לחלק את המנות.
תופעות לוואי :
במינונים עולים מעל 25 מג יש קשירה של החומר לרצפטור בעין שאחראי להסתגלות בין חושך לאור וניתן לצפות לבעיות בראיה במעברים אלו , התופעה היא זמנית בלבד וחולפת מיד עם ביום השימוש כמו כן יש לזכור זמן חיים קצר של התרופה ולכן ניתן בקלות לשלוט בתופעות הלוואי .

S4 נקשר לרצפטור אנדרוגני ומפעיל מערכת של סינטזה מוגברת של קליטת חלבון וספיגת סידן .
הוא נותן כוח , מראה וסקולרי באחוזי שומן נמוכים כמובן ומעולה למטרות חיטוב ( אך משמש גם למטרות מאסה בשילוב עם חומרים שונים ותזונה מותאמת) .
פועל כבר ממינון אפקטיבי של 25 מג ליום וניתן להגיע ל 75 מג ליום .
זמן חיים קצר ולכן יש לחלק את המנות.
תופעות לוואי :
במינונים עולים מעל 25 מג יש קשירה של החומר לרצפטור בעין שאחראי להסתגלות בין חושך לאור וניתן לצפות לבעיות בראיה במעברים אלו , התופעה היא זמנית בלבד וחולפת מיד עם ביום השימוש כמו כן יש לזכור זמן חיים קצר של התרופה ולכן ניתן בקלות לשלוט בתופעות הלוואי .
דרוש pct כלשהו?

שאלה מפגרת טעות שלי:sweatingbullets:
ועדיין אענה לך :
בעיקרון ההתאוששות אמורה להיות מהירה גם ללא pct , אך על פי כל ההמלצות המקובלות אם אתה:
1. מבוגר מגיל 30
2. עבר עם שימוש בחומרים
יש לבצע pct עם כלומיד בלבד למשך 14 עד 21 ימים במינון יורד ( כתלות במשך ובמינון הסייקל s4 ) .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית