הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע CrossFit herzliya

• פותח/ת השרשור
מאמן יחיד כרגע + תזונאית ומוסמכים טריים שיבואו לתת תמיכה ועזרה .אסור לי להעסיק מישהו שלא מוסמך קרוספיט (אחד מהתנאים בחוזה),עם הזמן אני יותר מאשמח להגדיל את צוות המדריכים .

עומרי פלד 32
מתאמן בהרמת משקולות אצל יורי אולזנר (אורט אשדוד)
מאמן חדר כושר
מאמן אומנויות לחימה
מאמן ספינינג
טריאטלט
מפתח שיטת אימון 360 extreme fitness
הבעלים של סטודיו lazuz במשך 5 שנים
מתאמן בקרוספיט כשנתיים
מאמן level 1 מחודש יוני השנה

מאמן מגיל 16,כולל הדרכת לוחמה בטרור בצה"ל

משעמם/קל ,לא יהיה לכם איתי... 😃

שתף אותי בבקשה, מה זה extreme crossfit ועל איזה תאוריה\עיקרון\רעיון זה מבוסס?

• פותח/ת השרשור
שתף אותי בבקשה, מה זה extreme crossfit ועל איזה תאוריה\עיקרון\רעיון זה מבוסס?

לפני 3 שנים,חיפשתי מענה לכושר רחב יותר ,מקיף יותר,שיכין את המתאמנים שלי לכל מאמץ ,שלא יהיה מצב שאני נפגש עם החבר'ה לשחק כדורגל בשישי ואין לי אויר ,אחרי 3 שנים שאני רוכב אופניים חצי מקצועי,או שאני לא אוכל לעשות 20 עליות מתח מאותה סיבה...

מה שהגעתי אליו היה מאוד דומה בתפיסה שלו לקרוספיט,מה שהיה חסר הוא כל נושא ההרמות האולימפיות .

כשחיפשתי חומר בנושא,הגעתי לקרוספיט באינטרנט ומאז,אחרי שהבנתי שמדובר בגוף רציני,הפסקתי לעסוק בפיתוח ומאז אני רק לומד כל מה שאני יכול מהשיטה.

• פותח/ת השרשור
350 ש"ח בחודש + סדרה של 12 מפגשים? לא הגזמנו בכלל.

squat,front squat,over head squat
press,push press,jerk
dead lift
clean
snatch

אשמח לדעת איזה רקע יש לך בתרגילים הנ"ל? במיוחד בשניים האחרונים.

הרקע שלי בהרמת משקולות מתבסס על אימונים תחת השגחתו של יורי אולזנר (אורט אשדוד).

המחיר המבוקש לסדנא משקף את רמת ההשקעה בכל מתאמן במהלך האימונים ואת כמות הידע שתצא איתה בסופה

• פותח/ת השרשור
מי הולך ללמד את כל זה? כמה הוא מניף?

עומרי פלד
שאלה לא רלוונטית!
למה אתה לא שואל אותי כמה זמן לוקח לי לעשות 30 muscle up ,או שזו יכולת שלא דורשת טכניקה ברמה גבוהה ואימון לדעתך?

אני לא מתיימר להיות מרים המשקולות הכי טוב מבינינו ,אני טוען שאני יכול ללמד את הטכניקה של כל התרגילים הנ"ל בצורה טובה מאוד ולהוציא ממך את המקסימום.

עומרי פלד
שאלה לא רלוונטית!
למה אתה לא שואל אותי כמה זמן לוקח לי לעשות 30 muscle up ,או שזו יכולת שלא דורשת טכניקה ברמה גבוהה ואימון לדעתך?

אני לא מתיימר להיות מרים המשקולות הכי טוב מבינינו ,אני טוען שאני יכול ללמד את הטכניקה של כל התרגילים הנ"ל בצורה טובה מאוד ולהוציא ממך את המקסימום.

קח את זה כמחמאה , הוא סומך עלייך שתוכל ללמד אנשים לעשות שכיבות שמיכה וכפיפות בטן ומאסל אפס .

אבל סקוואט , דדליפט ובעיקר הרמות אולימפיות יותר קשה לעשות בצורה טובה ובטח ובטח ללמד .

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה , ונקווה שזה יהיה מכון קרוספיט אמיתי .
אתה תאפשר אימונים חד פעמים ?

• פותח/ת השרשור
כך את זה כמחמאה , הוא סומך עלייך שתוכל ללמד אנשים לעשות שכיבות שמיכה וכפיפות בטן ומאסל אפס .

אבל סקוואט , דדליפט ובעיקר הרמות אולימפיות יותר קשה לעשות בצורה טובה ובטח ובטח ללמד .

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה , ונקווה שזה יהיה מכון קרוספיט אמיתי .
אתה תאפשר אימונים חד פעמים ?

תודה רבה 😃
בקשר לאימונים חד פעמיים,יהיו ,אבל נצטרך לוודא לפני האימון שאתה מכיר את התרגילים ,שיחת טלפון ולהגיע כמה דקות לפני האימון. ענייני ביטוח !

תודה רבה 😃
בקשר לאימונים חד פעמיים,יהיו ,אבל נצטרך לוודא לפני האימון שאתה מכיר את התרגילים ,שיחת טלפון ולהגיע כמה דקות לפני האימון. ענייני ביטוח !

המקום יהיה פתוח רק לאימונים שאתה (או הצוות שלך ) מעביר ?

• פותח/ת השרשור
המקום יהיה פתוח רק לאימונים שאתה (או הצוות שלך ) מעביר ?

אחרי יצירת בסיס לקוחות קבוע (בערך 3 חודשים) לשעורים הרגילים ("יוצאי" הסדנא) יהיו שעורים פתוחים ,כלומר תוכנית מפורסמת ומדריכים שימצאו במועדון לעזור.

עומרי פלד
שאלה לא רלוונטית!

כמה אנשים לימדת לעשות סקוואט, דדליפט והרמות אולימפיות?

מה זה להוציא את המקסימום?

עומרי פלד
שאלה לא רלוונטית!

זאת שאלה מאוד רלבנטית. לא כי בהכרח צריך להניף הרבה בשביל להיות מאמן טוב, אבל צריך מידה מסויימת של נסיון עם התרגילים לפני שאפשר ללמד אותם, בטח אם המטרה היא להוציא ביצוע סביר מהמתאמן.

אני לא מבין בmuscle up ולא יודע כמה נסיון צריך בשביל ללמד אותם, אני כן יודע כמה נסיון עם הנפה צריך רק בשביל לבצע אותה בצורה סבירה, לא כל שכן בשביל ללמד מישהו אחר.

יש תשובה?

• פותח/ת השרשור
כמה אנשים לימדת לעשות סקוואט, דדליפט והרמות אולימפיות?

מה זה להוציא את המקסימום?

זו שאלה לגיטימית!
קרוב ל-200 באימונים של טכניקה נטו
קרוב ל-50 המשיכו למשקלים (כל אחד ברמתו)
כל זה במהלך השנתיים האחרונות.

להוציא את המקסימום זה ללחוץ אותך כשאתה מתחיל לוותר לעצמך או לרחם על עצמך...

• פותח/ת השרשור
זאת שאלה מאוד רלבנטית. לא כי בהכרח צריך להניף הרבה בשביל להיות מאמן טוב, אבל צריך מידה מסויימת של נסיון עם התרגילים לפני שאפשר ללמד אותם, בטח אם המטרה היא להוציא ביצוע סביר מהמתאמן.

אני לא מבין בmuscle up ולא יודע כמה נסיון צריך בשביל ללמד אותם, אני כן יודע כמה נסיון עם הנפה צריך רק בשביל לבצע אותה בצורה סבירה, לא כל שכן בשביל ללמד מישהו אחר.

יש תשובה?

עניתי כבר לאלכס

ענית לו על משהו אחר, אני אשמח לתשובה.

(אגב, אם היית אומר מלכתחילה משהו כמו "אני מניף מעט, אבל המטרה שלי היא להביא מישהו לרמה מספקת בשביל שיכול לבצע כראוי את הWOD, לא להניף משקלים כבדים ובשביל זה אני יודע מספיק" זאת היתה תשובה לא רעה, בטח שטובה יותר מהתחמקות מלענות)

בהנחה שאתה יודע על מה אתה מדבר, ועם הניסיון ההכרחי וכו + יהיה כל הציוד הרלוונטי -
350 ש"ח לחודש זה סכום נמוך מאוד.
כל יוזמה כזאת מבורכת בעיניי, שיהיה לך בהצלחה.

זו שאלה לגיטימית!
קרוב ל-200 באימונים של טכניקה נטו
קרוב ל-50 המשיכו למשקלים (כל אחד ברמתו)
כל זה במהלך השנתיים האחרונות.

להוציא את המקסימום זה ללחוץ אותך כשאתה מתחיל לוותר לעצמך או לרחם על עצמך...

אם לימדת 50 אנשים לעבוד עם משקל זה כבר נשמע מכובד. אני לא יודע כמה זמן אתה מתאמן בעצמך עם הרמות אולימפיות, אבל יש לי כמה שנים של גרסאות הכוח של הרמות אולימפיות (פאוור קלין, פאוור סנאץ') ואני לא בטוח שאני יכול ללמד אנשים אחרים לעשות את זה.
מצד שני, קרוספיט לא דורש טכניקה טובה כמו הרמת משקולות.

המשפט האחרון שלך לא קשור לפה בשום צורה.

• פותח/ת השרשור
סיכום

למעוניינים בפרטים נוספים על הסדנא
ניתן לפנות אליי באופן אישי בטלפון

תודה
עומרי
050-6981866

• פותח/ת השרשור
בהנחה שאתה יודע על מה אתה מדבר, ועם הניסיון ההכרחי וכו + יהיה כל הציוד הרלוונטי -
350 ש"ח לחודש זה סכום נמוך מאוד.
כל יוזמה כזאת מבורכת בעיניי, שיהיה לך בהצלחה.

:79nb:תודה רבה

מה הענין עם האייקון הקורץ הזה? מעבר לעובדה שתמיד לא סבלתי אותו (ת'אייקון)
אנשים עוד יחשבו שאתה מעביר לי קופון מכל פרייאר שישלם 😃

Back
למעלה תחתית