הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע CrossFit herzliya

עד מעבר למקום קבוע,כל הציוד מודולרי ,ה"שטיחים" הם גומי תעשייתי בעובי 1 ס"מ ,אשר בשילוב עם הבאמפר פלייטס מספיק בהחלט.במקום הקבוע אני שוקל להציב במה להרמות הכבדות,אבל באמת שאין צורך בנתיים.

אני מקווה לעבור למקום אחר תוך 3-6 חודשים ושם ניתן גם להגיע ל-open gym ולעבוד על הרמת משקולות...

נשמע טוב, אם אני אוותר על להקים מכון ביתי אני אתעניין ברצינות בלהתאמן בבוקס הקבוע שלכם.

ולזרוק מוטות ריקים זה חוקי???

המוט כאן לא נראה ריק במיוחד

_2959.JPG

_2961.JPG

ולא זה לא אני בתמונה ...

מה הקטע שלכם להתאמן בלי חולצה? WTF?
זה כתוב בחוקי קרוספיט או משהו?

המוט כאן לא נראה ריק במיוחד

_2959.JPG

_2961.JPG

ולא זה לא אני בתמונה ...

הוא כתב מוטות ריקים לא אני.
יש שם אולי 60 קילו, אולי 80, בכל מקרה זה נכלל בהגדרה של מוט ריק

תהיה סביר אלכס, אין להם שלג לעמוד בו בלי חולצה בשביל להצטלם. איפה עוד יש להם להצטלם בלי חולצה?

נערך לאחרונה:
הוא כתב מוטות ריקים לא אני.
יש שם אולי 60 קילו, אולי 80, בכל מקרה זה נכלל בהגדרה של מוט ריק

נו שלד, מתי אתה מגיע להתאמן אתנו לבוש בשריון מלא כמו בתמונת הפרופיל שלך?

מה הקטע שלכם להתאמן בלי חולצה? WTF?
זה כתוב בחוקי קרוספיט או משהו?

כשתתחיל להתאמן ברצינות (קרוספיט), ייחשף בפניך הקודקס המלא ולא, לעשות הסמכה LEVEL 1 לא נחשב. בקרוספיט מזיעים (זה כשיוצאים מים מנקבוביות בעור שלך) ולפעמים החולצה ספוגה בזיעה אז זה לא כיף. כשתגיע, תבין.

כשתתחיל להתאמן ברצינות (קרוספיט), ייחשף בפניך הקודקס המלא ולא, לעשות הסמכה LEVEL 1 לא נחשב. בקרוספיט מזיעים (זה כשיוצאים מים מנקבוביות בעור שלך) ולפעמים החולצה ספוגה בזיעה אז זה לא כיף. כשתגיע, תבין.

20100227-8tag2rf4j732ih7keft73cqhhn.jpg

😛

:nono:אני מקווה שלוחמי ufc לא יכנסו לפורום ויחשבו שאתה מסתלבט אליהם

וואללה... אז ככה זה עובד.
טוב לדעת.

אני עושה היום אימון, אז להשאיר את החולצה בבית?

וואללה... אז ככה זה עובד.
טוב לדעת.

אני עושה היום אימון, אז להשאיר את החולצה בבית?

הייתי עונה, אבל המטבחון כבר שם עלי עין.

אני מבין שלא הבנת את ההומור הדק והמשובח שלי.

הוא כל כך דק ומשובח, כמו גבינה מיושנת- מסריח.

😃

Back
למעלה תחתית