הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מועדון פאוורליפטינג / ויטליפטינג / ג'ימנסטיקס בלב תל אביב

MikeRozner

משתמש משקיע
3,608
3,679
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,498
3,608
3,679
Iron Core
חלקכם אולי שמעתם על המועדון של נקש (רן נקש), אולי בהקשר של איגרוף וקרב מגע, אולי בהקשר של פאוורליפטינג.
המקום עובר שינוי מתמשך - אני נכנסתי לשם כשותף ומנהל, המקום עבר שיפוץ קוסמטי שלא הסתיים לגמרי, הותקן מזגן וזה לא הסוף.
שם המקום הולך להשתנות, עוד ציוד הולך להגיע. ולד אלחזוב (420 דדליפט) יעביר אימוני פאוורליפטינג, יוליה בוטקובה תעביר שני אימוני ויטליפטינג של שעה וחצי כל שבוע. בנוסף הצטרף הצוות שלי שיעביר אימונים בשיטת האימון שלי.
החל מיום ראשון הקרוב נוכל לקלוט מנויים חדשים ורציתי להזמין את אנשי הפורום חגיגית.
11 עמדות סקווט, שתי עמדות בנצ', 5 במות להרמת משקולות, המון מוטות ופלטות (כולל 4 של 50 ק"ג), דאמבלים עד 50 ק"ג, 2 מקלחות וכו'.
המועדון ממוקם ליד עזריאלי ככה שההגעה נוחה ברחוב בן שמן 3, בנוסף כל מנוי יקבל אפשרות להוסיף 150 ש"ח לחודש ולהצטרף לשיעורי איגרוף קלאסי, איגרוף תאילנדי וקרב מגע.

מוזמנים לשאול שאלות ומוזמנים יותר להגיע, להתרשם ולהרשם 😃
מייק.

בהצלחה, חתיכת עליית מדרגה.
אני הבנתי שאתה לא נותן מחירים, אבל כמה תעלה כניסה חד פעמית אם במקרה אני אהיה במרכז?(זה לא מנוי אז אולי יהיה אפשר לענות:blush:)

• פותח/ת השרשור
בהצלחה, חתיכת עליית מדרגה.
אני הבנתי שאתה לא נותן מחירים, אבל כמה תעלה כניסה חד פעמית אם במקרה אני אהיה במרכז?(זה לא מנוי אז אולי יהיה אפשר לענות:blush:)
בגדול אין כניסות חד פעמיות אבל אחרוג ממנהגי לטובת חברי הפורום, כניסה תעלה 50 כל עוד השותפים יהיו בסדר עם זה.

בגדול אין כניסות חד פעמיות אבל אחרוג ממנהגי לטובת חברי הפורום, כניסה תעלה 50 כל עוד השותפים יהיו בסדר עם זה.
מחיר רגיל וסביר. אם כי אני מעדיף 40 כי זה מספר זוגי...🙄

או שנתארגן כמה חבר'ה מהצפון ונבוא לבקר את מייק.
נעשה עלייה של המגזר הצפוני בפורום LBS 🤘

אני גם אבוא, אשמח להכיר את כולם ולעשות אימון באווירה כמו שצריך.

אז יאללה בוא נארגן משו בקטנה וסבבה כזה
אני מתאמן בימי שני-רביעי-שישי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית