רקע על עצמי - לפני הגיוס התאמנתי בערך שנה רצוף, הפסקה של שנתיים בערך פשוט כי לא היה לי זמן ואמצעים. חזרתי להתאמן לפני כמה חודשים, עשיתי FBW במשך שלושה חודשים ועכשיו אני רוצה לעשות AB.
משקלי עבודה (6 חזרות) - סקוואט 110, בנץ' 92.5, דדליפט 120. גובה 1.82 משקל 76 אחוז שומן מעריך באיזור ה8.
התכנית:
A1:
לחיצת חזה 4x6
פלייס 3x8
לחיצת כתפיים 3x6
הרחקת משקולות לצדדים 2x10
בטן
A2:
חזה עליון 4x6
מקבילים עם משקל 3x8
חתירה עם מוט דבליו 3x8
בטן
לא שמתי תרגילי עזר ליד אחורית, עובד מספיק בשאר התרגילים במיוחד מקבילים.
B:
סקוואט 5x5
דדליפט 1x5
תאומים 2x10
מתח עם משקל 4x6
חתירה במוט 3x6
מתח בסופינציה עם משקל 2x10
שוב בלי תרגילי עזר ליד קדמית, מרגיש לי שעובד מספיק ובמיוחד במתח בסופינציה.
הערות:
פיצלתי את A לשני אימונים כי לוקח לחזה שלי יותר זמן להתאושש וככה אני יכול להעלות משקלים לעתים רחוקות יותר וגם להמנע מכאבים ו/או דלקות בכתפיים (הם יחסית רגישות אצלי).
שמתי יחסית מעט תרגילים בתכנית אבל כמעט כולם תרגילים מורכבים שאני מסוגל להרים בהם משקל מכובד. תכנית יחסית קצרה אשמח לשמוע את דעתכם בנושא..
את התכנית אני עושה 3 פעמים בשבוע - הייתי שמח לעשות 4 אבל לא מסוגל מאילוצי צבא. אפילו זה לפעמים לא מצליח
אשמח להערות על התכנית וגם על ההחלטות שעשיתי.
תודה!
משקלי עבודה (6 חזרות) - סקוואט 110, בנץ' 92.5, דדליפט 120. גובה 1.82 משקל 76 אחוז שומן מעריך באיזור ה8.
התכנית:
A1:
לחיצת חזה 4x6
פלייס 3x8
לחיצת כתפיים 3x6
בטן
A2:
חזה עליון 4x6
מקבילים עם משקל 3x8
חתירה עם מוט דבליו 3x8
בטן
לא שמתי תרגילי עזר ליד אחורית, עובד מספיק בשאר התרגילים במיוחד מקבילים.
B:
סקוואט 5x5
דדליפט 1x5
תאומים 2x10
מתח עם משקל 4x6
חתירה במוט 3x6
מתח בסופינציה עם משקל 2x10
שוב בלי תרגילי עזר ליד קדמית, מרגיש לי שעובד מספיק ובמיוחד במתח בסופינציה.
הערות:
פיצלתי את A לשני אימונים כי לוקח לחזה שלי יותר זמן להתאושש וככה אני יכול להעלות משקלים לעתים רחוקות יותר וגם להמנע מכאבים ו/או דלקות בכתפיים (הם יחסית רגישות אצלי).
שמתי יחסית מעט תרגילים בתכנית אבל כמעט כולם תרגילים מורכבים שאני מסוגל להרים בהם משקל מכובד. תכנית יחסית קצרה אשמח לשמוע את דעתכם בנושא..
את התכנית אני עושה 3 פעמים בשבוע - הייתי שמח לעשות 4 אבל לא מסוגל מאילוצי צבא. אפילו זה לפעמים לא מצליח
אשמח להערות על התכנית וגם על ההחלטות שעשיתי.
תודה!