הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים בצבא עם ציוד מוגבל

YallaNu

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אני רוצה להתחיל מסה - אני 1.80 על 70 קילו בן 19. אני יודע שכתוב שלא לשנות את התוכנית אבל אני בצבא ויש פה רק מתח מקבילים וקצת משקולות.
השאלה אם אני עושה מתח מקבילים שכיבות סמיכה וסקוואטים בכל אימון ודואג לאכול המון האם זה יספיק ומה האפשרות הכי טובה שלי בצבא אם זה לא טוב?
כרגע התוכנית אימונים זה
מתח 3*6-8
מקבילים 3*5
שכיבות סמיכה 20*3
סקוואטים - 16*3 (עם משקולת של 20 קילו).

בסופו של דבר אני רוצה לגדול אז מה אתם ממליצים לעשות והאם יש משהו יותר אפקטיבי. התחלתי להתאמן ולהקפיד על אכילה בערך לפני שבועיים

לא הבנתי מה הקשר ל SS.
אם אלה הדברים היחידים שאתה יכול לעשות אז אין מה להציע לך. אתה כנראה תראה גדילה במסת שריר בהתחלה כי בהתחלה גודלים בערך מכל דבר אבל זה ייעצר אחרי זמן קצר.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה הקשר ל SS.
אם אלה הדברים היחידים שאתה יכול לעשות אז אין מה להציע לך. אתה כנראה תראה גדילה במסת שריר בהתחלה כי בהתחלה גודלים בערך מכל דבר אבל זה ייעצר אחרי זמן קצר.

אז מה אתה ממליץ?

אז מה אתה ממליץ?
להירשם למכון נורמלי שיש בו את כל הציוד ולהתחיל להתאמן. אבל אני מבין שאין אפשרות בגלל הצבא.
יש אפשרות לפחות להוסיף משקל למתח ולמקבילים? ומה עוד יש חוץ ממתח ומקבילים?
ערכתי את הכותרת. אני עדיין לא מבין איפה מצאת כאן קשר ל SS

• פותח/ת השרשור
להירשם למכון נורמלי שיש בו את כל הציוד ולהתחיל להתאמן. אבל אני מבין שאין אפשרות בגלל הצבא.
יש אפשרות לפחות להוסיף משקל למתח ולמקבילים? ומה עוד יש חוץ ממתח ומקבילים?
ערכתי את הכותרת. אני עדיין לא מבין איפה מצאת כאן קשר ל SS

כן יש אםשרות להוסיף משקל אבל מתח נגיד אני עושה גג 10, ומקבילים גג 7.
יש הרבה משקולות בכל מיני משקלים.
יש חבר שהביא מוט מהבית אז אולי באמת אפשר לשלב גם את זה בתרגילים.

דיברתי על Ss כי זאת התוכנית שאני רוצה לעשות פשוט לא חושב שאםשר עם הכלים שיש כאן אז רציתי תרגילים חלופיים שמקבילים לתרגילים בתוכנית

Back
למעלה תחתית