נק' מוניטין:
925
- 1,673
- 702
שלום לכולם.
אפשר בבקשה לקבל ביקורת על הטכניקה שלי בפרס
תודה מראש!
אפשר בבקשה לקבל ביקורת על הטכניקה שלי בפרס
תודה מראש!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה על התגובה.הגב מוקשת מדי (פרס הוא כנראה התרגיל היחיד שבו צריך לסובב אגן לאחור ולא ליצור קשת בגב), המוט מונח על איזור האצבעות בכפות הידיים במקום ישירות על עצמות האמה (בקיצור, פרק יד שבור), והמוט ממש לא נראה בשליטה, לפחות מהזוית הזאת הוא נוטה בחדות לאחור בצד ימין לעומת צד שמאל.
הפוך מהיפר אקסטנשן, אבל אין צורך לדחוף אגן קדימה. רק לסובב ההפך מאשר בדדליפט.לסובב אגן לאחור כלומר ההפך מהיפר אקסטנשיין? ולדחוף את האגן קדימה?
אתה חייב לסדר את זה, אחרת תגרום נזק לפרקים. suicide grip זה ההפך ממה שאתה רוצה, כי היא גורמת למוט לזוז לאחור (וגם למוח שלך להישפך על הרצפה של המכון, אבל זאת בעיה קטנה). תתמקד בלסובב את כף היד קדימה.והמפרקים אצלי ככה גם בבנץ' אני לא מצליח לסדר את זה. אפילו כשאני תופס עם "גריפ התאבדות" בפרס. ראיתי את הסרטון של ריפטו על הפרס וניסיתי לתפוס כאילו באלכסון אבל זה לא עזר כל כך.
הפוך מהיפר אקסטנשן, אבל אין צורך לדחוף אגן קדימה. רק לסובב ההפך מאשר בדדליפט.
אתה חייב לסדר את זה, אחרת תגרום נזק לפרקים. suicide grip זה ההפך ממה שאתה רוצה, כי היא גורמת למוט לזוז לאחור (וגם למוח שלך להישפך על הרצפה של המכון, אבל זאת בעיה קטנה). תתמקד בלסובב את כף היד קדימה.
ראיתי את הסרטון של ריפטו כמה פעמים. ובעניין הנשימה, הייתי עושה ככה פעם עד שהיה פה דיון פורם וגיליתי שלפי ריפטו החזרה השנייה והחזרות שלאחריה מתחילות מלמעלה, כלומר לוקחים אוויר למעלה.מחזק את מה שאמרו מעליי בנושא של האחיזה ובנושא של האגן לדעתי תראה קצת סרטונים של מארק ריפטו שהוא מסביר איך לעשות press זה יעזור, בנוסף לדעתי עדיף לך לקחת אוויר בהתחלה, להרים, להוריד ורק אז לשחרר ולקחת עוד אוויר, אתה צריך להלחם בדחף הזה של להוציא אוויר אחרי עלייה, אתה פשוט מבזבז כוח ומתעייף שבכל חזרה את שנייה-שתיים עם כל המשקל מעל הראש