הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סרטון OHP בדיקת טכניקה

הגב מוקשת מדי (פרס הוא כנראה התרגיל היחיד שבו צריך לסובב אגן לאחור ולא ליצור קשת בגב), המוט מונח על איזור האצבעות בכפות הידיים במקום ישירות על עצמות האמה (בקיצור, פרק יד שבור), והמוט ממש לא נראה בשליטה, לפחות מהזוית הזאת הוא נוטה בחדות לאחור בצד ימין לעומת צד שמאל.

• פותח/ת השרשור
הגב מוקשת מדי (פרס הוא כנראה התרגיל היחיד שבו צריך לסובב אגן לאחור ולא ליצור קשת בגב), המוט מונח על איזור האצבעות בכפות הידיים במקום ישירות על עצמות האמה (בקיצור, פרק יד שבור), והמוט ממש לא נראה בשליטה, לפחות מהזוית הזאת הוא נוטה בחדות לאחור בצד ימין לעומת צד שמאל.
תודה על התגובה.
תמיד התקשיתי בתרגיל הזה, לא משנה כמה סרטונים ראיתי.
לסובב אגן לאחור כלומר ההפך מהיפר אקסטנשיין? ולדחוף את האגן קדימה?
והמפרקים אצלי ככה גם בבנץ' אני לא מצליח לסדר את זה. אפילו כשאני תופס עם "גריפ התאבדות" בפרס. ראיתי את הסרטון של ריפטו על הפרס וניסיתי לתפוס כאילו באלכסון אבל זה לא עזר כל כך.
וכן שמתי לב שכשהמשקל כבד המוט בורח לי ימינה למעלה. אולי תפסתי לא שווה.

לסובב אגן לאחור כלומר ההפך מהיפר אקסטנשיין? ולדחוף את האגן קדימה?
הפוך מהיפר אקסטנשן, אבל אין צורך לדחוף אגן קדימה. רק לסובב ההפך מאשר בדדליפט.
והמפרקים אצלי ככה גם בבנץ' אני לא מצליח לסדר את זה. אפילו כשאני תופס עם "גריפ התאבדות" בפרס. ראיתי את הסרטון של ריפטו על הפרס וניסיתי לתפוס כאילו באלכסון אבל זה לא עזר כל כך.
אתה חייב לסדר את זה, אחרת תגרום נזק לפרקים. suicide grip זה ההפך ממה שאתה רוצה, כי היא גורמת למוט לזוז לאחור (וגם למוח שלך להישפך על הרצפה של המכון, אבל זאת בעיה קטנה). תתמקד בלסובב את כף היד קדימה.

• פותח/ת השרשור
הפוך מהיפר אקסטנשן, אבל אין צורך לדחוף אגן קדימה. רק לסובב ההפך מאשר בדדליפט.

אתה חייב לסדר את זה, אחרת תגרום נזק לפרקים. suicide grip זה ההפך ממה שאתה רוצה, כי היא גורמת למוט לזוז לאחור (וגם למוח שלך להישפך על הרצפה של המכון, אבל זאת בעיה קטנה). תתמקד בלסובב את כף היד קדימה.

אנסה ליישם את זה באימון פרס הבא.
תודה רבה!

מחזק את מה שאמרו מעליי בנושא של האחיזה ובנושא של האגן לדעתי תראה קצת סרטונים של מארק ריפטו שהוא מסביר איך לעשות press זה יעזור, בנוסף לדעתי עדיף לך לקחת אוויר בהתחלה, להרים, להוריד ורק אז לשחרר ולקחת עוד אוויר, אתה צריך להלחם בדחף הזה של להוציא אוויר אחרי עלייה, אתה פשוט מבזבז כוח ומתעייף שבכל חזרה את שנייה-שתיים עם כל המשקל מעל הראש

• פותח/ת השרשור
מחזק את מה שאמרו מעליי בנושא של האחיזה ובנושא של האגן לדעתי תראה קצת סרטונים של מארק ריפטו שהוא מסביר איך לעשות press זה יעזור, בנוסף לדעתי עדיף לך לקחת אוויר בהתחלה, להרים, להוריד ורק אז לשחרר ולקחת עוד אוויר, אתה צריך להלחם בדחף הזה של להוציא אוויר אחרי עלייה, אתה פשוט מבזבז כוח ומתעייף שבכל חזרה את שנייה-שתיים עם כל המשקל מעל הראש
ראיתי את הסרטון של ריפטו כמה פעמים. ובעניין הנשימה, הייתי עושה ככה פעם עד שהיה פה דיון פורם וגיליתי שלפי ריפטו החזרה השנייה והחזרות שלאחריה מתחילות מלמעלה, כלומר לוקחים אוויר למעלה.
הנה ככה הייתי עושה פעם כשניסיתי לעשות ממש כמו שריפטו מלמד עם הדחיפת אגן קדימה והריבאונד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית