הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזרה לאימונים לאחר פציעה בברך

ykalfa86

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם.
אני מתאמן כבר כמה שנים, לא בשביל לעלות מסה אלה בעיקר בשביל כושר כללי וכוח.
בתחילת הקיץ בגלל שאני עד עכשיו לא עשיתי מתיחות כמו שצריך, חטפתי פציעה בברך, ורק לאחרונה חזרתי להתאמן בחדר כושר.

בגלל שאני עושה עכשיו יותר שחייה,אופניים וריצה מאשר שעשיתי בעבר, וגם מנסה להכניס פילאטיס, אין לי זמן לתוכניות אימונים שעשיתי פעם(תוכניות של 4 ימים בשבוע), עכשיו אני עדיין רוצה לשמור על האימונים בחדר הכושר וחשבתי לעבור לאימונים FBW.

למישהו יש תוכנית ממולצת או אתר עם עקרונות חשובים וכו'??כמו כן זה אחרי פציעה בברך אז אני צריך גם משהו שיותר יעבוד על חיזור האזור סביב הברך.

בעיקרון מה שחשבתי זה לעשות אימון שכולל 2 תרגילים לכל קבוצת שריר, כל תרגיל 3 סטים של בין 10-12 חזרות, כשהדגש הוא על התנועה נכונה וחזקה ופחות על פמפום של משקלים מטורפים, להתחיל מהקבוצות הגדולות ולרדת לקטנות, ולהכניס בין סטים תרגילי בטן, בנוסף לסיים עם שלושה תרגילי רגליים בשביל לחזק את הברכיים והרגליים. ואני בחור שאוהב לגוון אז לעשות כל שבועיים ככה שינוי קל לתוכנית לתרגילים שונים לכל קבוצת שריר.
מה דעתכם???
בדגש פה שזה אחרי פציעה!

תודה מראש.

• פותח/ת השרשור
הפציעה הייתה שהשריר בירך היה מושך את הפיקה למעלה, מה שהביאי לעומס על הגידים מתחת לברך ועל כאבים מאוד קשים בעיקר בלילות(שהשריר מתתכווץ). נכון להיום אני חזרתי לכשירות מלאה, אך עדיין רואה את האפקט של החוסר גמישות ועובד על זה הרבה מאוד.
בעובד על זה אני מתכוון לפילאטיס, יוגה, מתיחות ארוכות אחרי כל אימון, ודגש על אימונים שגם עובדים על אורך שריר כמו שחייה וכו'...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית