הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הגוף לא מגיב לקראטין

• פותח/ת השרשור e1e1e1
  • פורסם בתאריך

e1e1e1

משתמש מתחיל
142
4
נק' מוניטין:
7
142
4
אני מתאמן כבר שנה ושיניתי תכניות כמה פעמים.
תמיד הייתה בעיה של התקדמות בידיים. במשך שנה אחת היקף היד עלה רק ב3 ס"מ.
ס"מ אחד אחרי החלפת תוכנית לAB עם סופר סטים בדגש על הידיים וס"מ אחד חודש אחרי לקיחת קראטין וכמה מילימטרים בין לבין.

בגדול גם אחרי לקיחת הקראטין לא היתה עלייה רצינית בשאר הגוף. היה שינוי קטן מאוד בשבועיים-3 הראשונים וזהו. והפסקתי לקחת אחרי חודשיים. גם במשקלים לא עליתי באופן משמעותי.
המליצו לי לקחת עכשיו HMB וקראתי פה שממילא הוא לא עוזר יותר מדיי. ואם הקראטין לא עזר לי אני מאמין שבטח זה לא יעזור.
הגעתי ל92 ק"ג והתחלתי חיטוב. חודש ושבוע אחרי היתה ירידה חדה ל-88.
יש מצב שצריך פשוט להיכנע לגנטיקה וזהו?

יש אחוז מסויים של אנשים שקריאטין לא משפיע עליהם, יכול להיות שזה המצב אצלך.
אבל איך אתה יודע שהקריאטין לא השפיע? היקף היד הוא לא המדד לזה.
עליה במשקלי העבודה ועליה במשקל הגוף (1-4 ק״ג) בפרק זמן קצר מאוד הם דווקא כן.

• פותח/ת השרשור
יש אחוז מסויים של אנשים שקריאטין לא משפיע עליהם, יכול להיות שזה המצב אצלך.
אבל איך אתה יודע שהקריאטין לא השפיע? היקף היד הוא לא המדד לזה.
עליה במשקלי העבודה ועליה במשקל הגוף (1-4 ק״ג) בפרק זמן קצר מאוד הם דווקא כן.

משקלי העבודה לא עלו משמעותית. אני נותן את היקפי היד כמדד כי זה משהו שהכי קל למדוד במספרים. עליה של 3 ס"מ בהיקף הזרוע בשנה נראה לי כלום בצורה מוגזמת

אני נותן את היקפי היד כמדד כי זה משהו שהכי קל למדוד במספרים
גם היקפי רגליים.
3 ס"מ בשנה זה הרבה. אני לא יודע מה אתה חושב אבל הידיים הם שריר קטן, שמורכב מכמה ראשים ויד אחורית שהיא דומיננטית יותר.
לוקח זמן, כוח ונפח עבודה להגיע לידיים שנראות טוב וזה לא משהו שמגיע כל כך מהר אלא אם יש לך גנטיקה נדירה.
הייתי מפסיק להתעסק בזה.. כמו שהצעתי לבחור אחר כאן בפורום שהיה מוטרד מזה הרבה מאוד זמן ועכשיו הוא נראה פיקס.

להמשיך להתאמן, להרים כבד ולהתקדם במשקלים והכל יגיע.

אתה לא תקפוץ מ80 ל100 קילו בנץ עם קריאטין, אבל אתה כן תצליח להמשיך להעלות, זה המקרים שהגודל לא קובע 😆

• פותח/ת השרשור
גם היקפי רגליים.
3 ס"מ בשנה זה הרבה. אני לא יודע מה אתה חושב אבל הידיים הם שריר קטן, שמורכב מכמה ראשים ויד אחורית שהיא דומיננטית יותר.
לוקח זמן, כוח ונפח עבודה להגיע לידיים שנראות טוב וזה לא משהו שמגיע כל כך מהר אלא אם יש לך גנטיקה נדירה.
הייתי מפסיק להתעסק בזה.. כמו שהצעתי לבחור אחר כאן בפורום שהיה מוטרד מזה הרבה מאוד זמן ועכשיו הוא נראה פיקס.

להמשיך להתאמן, להרים כבד ולהתקדם במשקלים והכל יגיע.

3 ס"מ בשנה זה הרבה? הייתי ביעוץ אישי והוא היה חסר אנים שכל חודש וחצי שאני בא להימדד כלום לא זז. המשקל עלה. אבל יש לי נטיה לצבור נוזלים ושומן בבטן התחתונה ובצדדים מה שנותן מראה לא אסתטי במסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית