הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך מידע בקשר ל PGCL

• פותח/ת השרשור liran
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
יש חומר שדומה ל PGCL רק טיפה יותר חלש והרבה פחות תופאות לוואי אם אני לא טועה זה משהו שמתחיל עם
I ידוע לך למה אני מיתכוון?

תקרא נעוצים בפורום, יש לך הכל שם, הינה האשכול:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=185

פעם הבאה כשאתה רוצה מידע על משהו יש לך למעלה כפתור חיפוש, תשתמש בו.
ד"א הרגשה כבדה מאוד, שאין לך מושג מה אתה עושה, אני ממליץ לך לשבת ולקרוא ואם זה סייקל ראשון שלך אז לא להתקרב בכלל לחומרים שצויינו באשכול הזה.

• פותח/ת השרשור
לא סייקל ראשון וניסתי לעשות על חיפוש זה לא עשה לי אני יבדוק שוב שאני יחזור שבת שלום :}

PGCL זה חומר מזרז ילודה בפרות זה חומר מאוד מאוד חזק שגורם להתכווציות בבטן ושילשולים הוא מדהים בכל מה שקשור לשריפת שומן אבל הסגולות האנבוליות שלו הם בספק. חומר למתקדמים לא למתחילים בדרך כלל מיועד אחברה שרוצים להתחרות ונמצאים בשלבים מתקדמים של הכנה לתחרות IGF1 זה משהו אחר לגמרי

• פותח/ת השרשור
יש לי חבר שכרגע מישתמש בDNP ואמר לי שPGSL פחות מסוכן אבל פחות נוח לשימוש ביגלל שצריך הרבה ללכת לשרותים זה נכון?

תראה, PGCL הוא משתן, אני קראתי עליו בפורומים תגובות מעורבות, חלק אמרו שזה עזר להם לשרוף שומן וחלק אמרו שזה רק גרם להם להוריד הרבה נוזלים.
הסכמה אחת הייתה, שהוא ממש לא אנאבולי.

DNP עדיף לך לא להתקרב, זה חומר מסוכן מאוד שעלול להביא אותך לאשפוז בביה"ח.

תראה, PGCL הוא משתן, אני קראתי עליו בפורומים תגובות מעורבות, חלק אמרו שזה עזר להם לשרוף שומן וחלק אמרו שזה רק גרם להם להוריד הרבה נוזלים.

כל חומר יכול לגרום לך לאישפוז בביה"ח, צריך לדעת למתן מינונים ולראות מה קורה.
סתם עושים סיפור בארץ מ DNP, כל הומו שני בארה"ב לקח כבר DNP ועדיין חי, פשוט יודעים איך לקחת ויש כאלו שמכינים גם קפסולות משל עצמם (קונים קפסולות ריקות וממלאים את זה, כדי לקבל מינון מדוייק).
200-400 מ"ג לדעתי לא יעשו שום דבר חריג, אם לא היו עפות לי הכליות הייתי מנסה ממזמן (חולה כליות לשעבר).

מי שלקח PGCL ולא הרגיש אותו אז החומר היה מזוייף ללא ספק. אני ראיתי בעניים בן אדם שלקח את החומר והשינויים היו וזואלים ברמה של יום חומר מדהים לשירפת שומן לגבי האנבוליות שלו אני מסכים היא בספק. DNP חח אני לא הייתי לוקח חומר ששימש ליצור TNT לא משנה עם זה 50מג
למה שמישהו ירצה לקחת חומר שגורם לך להיראות להרגיש ולהתנהג כמו זומבי

• פותח/ת השרשור
זה ממש טעות מה שאתה אומר אני ראיתי איך זה משפיע על אנשים חבר ממש טוב שלי לוכח את זה והתופעות לוואי היחידות שהיו לו זה זה חום וזעה זהוב כאילו דברים לא רצינים רק בשבוע האחרי ההפסקה מהחומר שהוא חזר להישתמש אז התחיל להתנפח לו אזורים בגוף אז הוא הפסיק אבל עדין ב 14 יום שהוא הישתמש אתה רואה תוצאות רציניות

דרך אגב הוא למד איך הישתמש בזה דרך איזה פורום בארה"ב ושם כולם מישתמשים בDNP

זה ממש טעות מה שאתה אומר אני ראיתי איך זה משפיע על אנשים חבר ממש טוב שלי לוכח את זה והתופעות לוואי היחידות שהיו לו זה זה חום וזעה זהוב כאילו דברים לא רצינים רק בשבוע האחרי ההפסקה מהחומר שהוא חזר להישתמש אז התחיל להתנפח לו אזורים בגוף אז הוא הפסיק אבל עדין ב 14 יום שהוא הישתמש אתה רואה תוצאות רציניות

דרך אגב הוא למד איך הישתמש בזה דרך איזה פורום בארה"ב ושם כולם מישתמשים בDNP

לא יודע מה החבר שלך לקח או לא לקח אבל כל מי שלקח PGCL שאני מכיר ועדויות של חברה מחול אומרים שהוא גורם לשילשולים והתכווצויות בבטן וזה הגיוני כי זה חומר מזרז ילודה בבהמות
ולא ממש הרבה משתמשים ב DNP קשה להשיג את החומר הזה כי הכמיכל כבר לא מיוצר וקשה להשיג את החומר גלם הזה ויש ימבה זיופים שלו. הדרך הכי טוב לדעת עם זה אמיתי זה לפרק כפסולה אחת וצבע של החומר אמור להיות צהוב זוהר

לא יודע מה החבר שלך לקח או לא לקח אבל כל מי שלקח PGCL שאני מכיר ועדויות של חברה מחול אומרים שהוא גורם לשילשולים והתכווצויות בבטן וזה הגיוני כי זה חומר מזרז ילודה בבהמות
ולא ממש הרבה משתמשים ב DNP קשה להשיג את החומר הזה כי הכמיכל כבר לא מיוצר וקשה להשיג את החומר גלם הזה ויש ימבה זיופים שלו. הדרך הכי טוב לדעת עם זה אמיתי זה לפרק כפסולה אחת וצבע של החומר אמור להיות צהוב זוהר
ממש לא קשה להשיג DNP בארה"ב, יותר קל להשיג אותו מקלן.

• פותח/ת השרשור
נגיד שקשה להסיג DNP תלמד אם יש לך כסף אתה יכול להסיג הכול כסף קונה הכול במיוחד בתחום הזה

כן רק שאנשים עם כסף לא יודעים לזהות זיופים ובין היתר לא יודעים לקחת חומרים.
אנשים חושבים שלהזריק ולבלוע זו כל התורה, ממש לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית