עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל חומר יכול לגרום לך לאישפוז בביה"ח, צריך לדעת למתן מינונים ולראות מה קורה.תראה, PGCL הוא משתן, אני קראתי עליו בפורומים תגובות מעורבות, חלק אמרו שזה עזר להם לשרוף שומן וחלק אמרו שזה רק גרם להם להוריד הרבה נוזלים.
הסכמה אחת הייתה, שהוא ממש לא אנאבולי.
DNP עדיף לך לא להתקרב, זה חומר מסוכן מאוד שעלול להביא אותך לאשפוז בביה"ח.
תראה, PGCL הוא משתן, אני קראתי עליו בפורומים תגובות מעורבות, חלק אמרו שזה עזר להם לשרוף שומן וחלק אמרו שזה רק גרם להם להוריד הרבה נוזלים.
הסכמה אחת הייתה, שהוא ממש לא אנאבולי.
DNP עדיף לך לא להתקרב, זה חומר מסוכן מאוד שעלול להביא אותך לאשפוז בביה"ח.
זה ממש טעות מה שאתה אומר אני ראיתי איך זה משפיע על אנשים חבר ממש טוב שלי לוכח את זה והתופעות לוואי היחידות שהיו לו זה זה חום וזעה זהוב כאילו דברים לא רצינים רק בשבוע האחרי ההפסקה מהחומר שהוא חזר להישתמש אז התחיל להתנפח לו אזורים בגוף אז הוא הפסיק אבל עדין ב 14 יום שהוא הישתמש אתה רואה תוצאות רציניות
דרך אגב הוא למד איך הישתמש בזה דרך איזה פורום בארה"ב ושם כולם מישתמשים בDNP
ממש לא קשה להשיג DNP בארה"ב, יותר קל להשיג אותו מקלן.לא יודע מה החבר שלך לקח או לא לקח אבל כל מי שלקח PGCL שאני מכיר ועדויות של חברה מחול אומרים שהוא גורם לשילשולים והתכווצויות בבטן וזה הגיוני כי זה חומר מזרז ילודה בבהמות
ולא ממש הרבה משתמשים ב DNP קשה להשיג את החומר הזה כי הכמיכל כבר לא מיוצר וקשה להשיג את החומר גלם הזה ויש ימבה זיופים שלו. הדרך הכי טוב לדעת עם זה אמיתי זה לפרק כפסולה אחת וצבע של החומר אמור להיות צהוב זוהר