עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא משנה מה התשובות יהיו מראש הייתי אומר שהתכנון הזה הוא גרועאשמח לשמוע על מהן התוכניות הקודמות שעבדת בהן?? כמה זמן אתה מתאמן?מה מישקלי העבודה שלך?? מה המישקל והגובה שלך??
לא משנה מה התשובות יהיו מראש הייתי אומר שהתכנון הזה הוא גרוע
יש לך רוטינה טובה ל-ABC? אני פונה לכאן כי אני לא יודע מה היא שווהלא משנה מה התשובות יהיו מראש הייתי אומר שהתכנון הזה הוא גרוע
קצת שכחתי לפרט ופירסמתי את האשכול, טעות שליאשמח לשמוע על מהן התוכניות הקודמות שעבדת בהן?? כמה זמן אתה מתאמן?מה מישקלי העבודה שלך?? מה המישקל והגובה שלך??
תשמע, אני חושב שהעניין שלא עליתי נוגע לתזונה כי הייתי מעלה כל כמה זמן 200 קל' בערך ולא עליתי כלכך, כרגע על תפריט של 3200 קלוריות אבל החלטתי ללכת לכיוון שונה אחרי כמה המלצות(לא יודע כמה הם נכונות אבל לא הלך לי בדרך השנייה אז חשבתי לנסות להיות מהאנשים שלא אחד לאחד על התפריט שלהם) בכל אופן, לא יודע עדיין כמה לצפות לעלות בשבוע שבועיים כדי לראות עקביות..כמו שאמרנו, התוכנית וגם כל התוכניות שעשית עד כה לא מתאימות לך.
ההוכחה: גם בשנה שאתה טוען שהתאמנת לעיניין לא באמת השגת שום דבר.(לפחות לא כמו שיכלת להשיג)
כמובן שלא הכל תלוי בתוכנית העבודה, אלא לתזונה ועוד גורמים אבל בהחלט יש לזה חלק.
בקיצור אתה מוזמן לראות אשכולות קודמים של תוכניות אימון שעלו לבדיקה, אני בעצמי פירסמתי כמה שבנויות טוב.
בכללי הייתי ממליץ לך ללכת על ss, אבל בהחלט לא חייב.
אתה יכול גם לבצע fbw, שמתבססת על תרגילי הבסיס לעצימות, וקצת פמפומים של תרגילי עזר.
הבנתי, יש המלצה או תוכנית לעניין חוץ מ-SS?לא יודע מה עם הדוד שלך כבודו במקומו מונח.
אבל הדעה הרווחת בפורום והיא בהחלט נכונה ומתבססת על ניסיון ומחקרים.
שמתאמן מתחיל וטבעי ואתה נמצא בהגדרה הזו צריך קודם כל להגיע למשקלי עבודה מספקים ורק לאחר מכן להוסיף נפח ופיצולים כדי להתקדם.
כי זה הדבר שמתאמן מתחיל הכי צריך, להתחזק לבנות בסיס טוב וטכניקה ואז לרוץ על פיצולים או כל דבר אחר שיבחר.
אתה עוד לא נמצא בשלב שיש לך למה לפצל כי עוד אין לך בכלל בסיס.
כמו ביניין, בלי בסיס חזק הכל יקרוס בסוף.
ודאי. קוראים לה FBWיש לך רוטינה טובה ל-ABC?
אז הוא כנראה לא ישאל בפורום אם התכנית שלו טובהאם הוא לוחץ 200 מסקביט 300 ומדדלפט 350?😛
מי הגדיר הצלחה?אני מנסה להבין מה מוגדר כאן כ"הצלחה" לילד ששוקל 60KG על גובה 1.72 ?
אני יגיד לך מה, קיבלתי פשוט המלצה ללכת על ABC משתי בילדרים שכבר שנים בתחום ומדריכים וכו' כי הם טוענים שבני נוער משקמים שריר מהר וכו (הרי ידוע שבני נוער זה משהו באיזור של הורמונים אנאבוליים)[/QUOTE][
מי הגדיר הצלחה?
QUOTE="Daniel Barack, post: 1151594, member: 8810"]ודאי. קוראים לה FBW
אני יגיד לך מה, קיבלתי פשוט המלצה ללכת על ABC משתי בילדרים שכבר שנים בתחום ומדריכים וכו' כי הם טוענים שבני נוער משקמים שריר מהר וכו (הרי ידוע שבני נוער זה משהו באיזור של הורמונים אנאבוליים)
רק שידע לא נמדד רק בתוצאות אישיות ובטח שלא אדם שכבר די הרבה זמן בתחום ועושה שימוש בחומריםאחד מתחרה ואחד מעל מעל עשר שנים בעניינים ואני לא יודע בדיוק אבל התחרה בעבר