הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת על תוכנית ABC למסה - צריך ביקורת והמלצות

aminoacid

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
היי,
אשמח לשמוע טיפים והמלצות בנוגע לתוכנית ABC הזאת, חשבתי על לעשות ABCABxx - ראשון עד חמישי אימונים, שישי שבת מנוחה.

אגב בנוסף לכך חשבתי להוסיף אחרי יד קדמית שתי סטים של כפיפת אמות כפית ושתי סטים של גבית - אמות שחיפיות.
תודה מראש ושבת שלום.

אשמח לשמוע על מהן התוכניות הקודמות שעבדת בהן?? כמה זמן אתה מתאמן?מה מישקלי העבודה שלך?? מה המישקל והגובה שלך??

אשמח לשמוע על מהן התוכניות הקודמות שעבדת בהן?? כמה זמן אתה מתאמן?מה מישקלי העבודה שלך?? מה המישקל והגובה שלך??
לא משנה מה התשובות יהיו מראש הייתי אומר שהתכנון הזה הוא גרוע

• פותח/ת השרשור
לא משנה מה התשובות יהיו מראש הייתי אומר שהתכנון הזה הוא גרוע
יש לך רוטינה טובה ל-ABC? אני פונה לכאן כי אני לא יודע מה היא שווה
קצת שכחתי לפרט ופירסמתי את האשכול, טעות שלי
בן 16, מתאמן שנה וחצי (שנה 'לעניין' אבל לא עליתי הרבה במסה וחצי שנה בולשיט משקלים נמוכים FBW וכו)

שוקל 60.5 קג, 171-172 ס''מ, היקף בטני 79, ידיים 32
תוכניות שעשיתי מהסוף להתחלה: עכשיו ABC, לפני עשיתי שבועיים ככה FBW, לפני זה חודשים של ABCD ולפני זה AB & בהתחלה FBW חלש.
משקלי עבודה-
בנצ'פרס - מוט(20) + 16 + 16
סקוואט - עדיין במשקל די נמוך -> 20+15+15
לא עושה דדליפט וכו'

כמו שאמרנו, התוכנית וגם כל התוכניות שעשית עד כה לא מתאימות לך.
ההוכחה: גם בשנה שאתה טוען שהתאמנת לעיניין לא באמת השגת שום דבר.(לפחות לא כמו שיכלת להשיג)
כמובן שלא הכל תלוי בתוכנית העבודה, אלא לתזונה ועוד גורמים אבל בהחלט יש לזה חלק.

בקיצור אתה מוזמן לראות אשכולות קודמים של תוכניות אימון שעלו לבדיקה, אני בעצמי פירסמתי כמה שבנויות טוב.

בכללי הייתי ממליץ לך ללכת על ss, אבל בהחלט לא חייב.
אתה יכול גם לבצע fbw, שמתבססת על תרגילי הבסיס לעצימות, וקצת פמפומים של תרגילי עזר.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרנו, התוכנית וגם כל התוכניות שעשית עד כה לא מתאימות לך.
ההוכחה: גם בשנה שאתה טוען שהתאמנת לעיניין לא באמת השגת שום דבר.(לפחות לא כמו שיכלת להשיג)
כמובן שלא הכל תלוי בתוכנית העבודה, אלא לתזונה ועוד גורמים אבל בהחלט יש לזה חלק.

בקיצור אתה מוזמן לראות אשכולות קודמים של תוכניות אימון שעלו לבדיקה, אני בעצמי פירסמתי כמה שבנויות טוב.

בכללי הייתי ממליץ לך ללכת על ss, אבל בהחלט לא חייב.
אתה יכול גם לבצע fbw, שמתבססת על תרגילי הבסיס לעצימות, וקצת פמפומים של תרגילי עזר.
תשמע, אני חושב שהעניין שלא עליתי נוגע לתזונה כי הייתי מעלה כל כמה זמן 200 קל' בערך ולא עליתי כלכך, כרגע על תפריט של 3200 קלוריות אבל החלטתי ללכת לכיוון שונה אחרי כמה המלצות(לא יודע כמה הם נכונות אבל לא הלך לי בדרך השנייה אז חשבתי לנסות להיות מהאנשים שלא אחד לאחד על התפריט שלהם) בכל אופן, לא יודע עדיין כמה לצפות לעלות בשבוע שבועיים כדי לראות עקביות..

ממליצים ללכת על FBW דווקא? יש לי דוד שמוסמך ובילדר (לא מתחרה) שאמר לי דווקא שכדאי לי ללכת על ABC לדעתו אם אני רוצה מקסימום תוצאות למסה עכשיו, כששאלתי אותו אם ללכת על FBW.

אשמח לשמוע מה דעתכם, אני פשוט השקעתי המון זמן ואפילו ישבתי לקרוא ספר או שתיים על תזונה & ספר של ארנולד על בודיבילדינג ואני כבר לא יודע מה לעשות עם עצמי מה שכן מעריך שהבעיה העיקרית שלי הייתה פשוט שלא הייתי במאזן קלורי חיובי / גדול מספיק.

לא יודע מה עם הדוד שלך כבודו במקומו מונח.
אבל הדעה הרווחת בפורום והיא בהחלט נכונה ומתבססת על ניסיון ומחקרים.
שמתאמן מתחיל וטבעי ואתה נמצא בהגדרה הזו צריך קודם כל להגיע למשקלי עבודה מספקים ורק לאחר מכן להוסיף נפח ופיצולים כדי להתקדם.
כי זה הדבר שמתאמן מתחיל הכי צריך, להתחזק לבנות בסיס טוב וטכניקה ואז לרוץ על פיצולים או כל דבר אחר שיבחר.

אתה עוד לא נמצא בשלב שיש לך למה לפצל כי עוד אין לך בכלל בסיס.
כמו ביניין, בלי בסיס חזק הכל יקרוס בסוף.

כמוכן אל תלך שולל כמו כולם אחרי כל ספרי הבודיבילדינג וסירטוני המוטבציה ביוטיוב, אתה צריך לזכור שהאנשים האלה הם מתאמנים ברמה גבוהה, שלוקחים חומרים מסויימים שהופכים את האימונים לחלק הזניח במשוואה.

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה עם הדוד שלך כבודו במקומו מונח.
אבל הדעה הרווחת בפורום והיא בהחלט נכונה ומתבססת על ניסיון ומחקרים.
שמתאמן מתחיל וטבעי ואתה נמצא בהגדרה הזו צריך קודם כל להגיע למשקלי עבודה מספקים ורק לאחר מכן להוסיף נפח ופיצולים כדי להתקדם.
כי זה הדבר שמתאמן מתחיל הכי צריך, להתחזק לבנות בסיס טוב וטכניקה ואז לרוץ על פיצולים או כל דבר אחר שיבחר.

אתה עוד לא נמצא בשלב שיש לך למה לפצל כי עוד אין לך בכלל בסיס.
כמו ביניין, בלי בסיס חזק הכל יקרוס בסוף.
הבנתי, יש המלצה או תוכנית לעניין חוץ מ-SS?
אגב זה לא משנה אם התחלתי על בנצ' בלי משקל נכון? ז''א הכוונה להגיע קודם למשקלים רציניים ולא קודם כל להעלות במשקלים נכון?

סקוואט 3*5
בנץ 3*5
מתח/חתירה 3*8
פרס בעמידה 3*10
יד קידמית/אחורית לסירוגין.

בנוסף תבצע רוטציה בין המתח/החתירה לדדליפט, ביום שאתה עושה דדליפט עצים תעלה את הנפח בסקוואט ותוריד עצימות.

ורוטציה בין הפרס לבנץ', כשאחד אתה מבצע בעצימות השני לנפח.

בטן פעם בשבוע תרגיל אחד וזה הכל.
תנסה להעלות מישקלי עבודה פעם בשבוע/שבועיים.
בהתאם להתקדמות וההרגשה אתה יכול להוסיף לפעמים תרגיל עזר לחזה לגב לרגליים או לכתפיים לנפח גבוהה 2*15-12.
(הנפה לצדדים,פרפר,מקבילים,פולאובר,פשיטת ברכיים וכו')

אני מנסה להבין מה מוגדר כאן כ"הצלחה" לילד ששוקל 60KG על גובה 1.72 ?

• פותח/ת השרשור
[
אני מנסה להבין מה מוגדר כאן כ"הצלחה" לילד ששוקל 60KG על גובה 1.72 ?
מי הגדיר הצלחה?
QUOTE="Daniel Barack, post: 1151594, member: 8810"]ודאי. קוראים לה FBW[/QUOTE]
אני יגיד לך מה, קיבלתי פשוט המלצה ללכת על ABC משתי בילדרים שכבר שנים בתחום ומדריכים וכו' כי הם טוענים שבני נוער משקמים שריר מהר וכו (הרי ידוע שבני נוער זה משהו באיזור של הורמונים אנאבוליים)

[

מי הגדיר הצלחה?
QUOTE="Daniel Barack, post: 1151594, member: 8810"]ודאי. קוראים לה FBW
אני יגיד לך מה, קיבלתי פשוט המלצה ללכת על ABC משתי בילדרים שכבר שנים בתחום ומדריכים וכו' כי הם טוענים שבני נוער משקמים שריר מהר וכו (הרי ידוע שבני נוער זה משהו באיזור של הורמונים אנאבוליים)[/QUOTE]

לך על זה

• פותח/ת השרשור
אני יגיד לך מה, קיבלתי פשוט המלצה ללכת על ABC משתי בילדרים שכבר שנים בתחום ומדריכים וכו' כי הם טוענים שבני נוער משקמים שריר מהר וכו (הרי ידוע שבני נוער זה משהו באיזור של הורמונים אנאבוליים)

לך על זה[/QUOTE]
יצא לך לשמוע על זה? אני לא בא לזלזל או משהו חס וחלילה, פשוט אחד מתחרה ואחד מעל מעל עשר שנים בעניינים ואני לא יודע בדיוק אבל התחרה בעבר

אחד מתחרה ואחד מעל מעל עשר שנים בעניינים ואני לא יודע בדיוק אבל התחרה בעבר
רק שידע לא נמדד רק בתוצאות אישיות ובטח שלא אדם שכבר די הרבה זמן בתחום ועושה שימוש בחומרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית