הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון משקל לא חזר והמשיך לרדת אחרי שבוע מהציט

Sn1rson

משתמש מתחיל
96
5
נק' מוניטין:
1
96
5
אהלן

אני בחיטוב ועשיתי ציט שבוע שעבר של 3-4 אלף קלוריות בערך כרגיל כמו שאני עושה תמיד.. חצי היה גאנק וחצי פחמימות מורכבות.. בקיצור נשקלתי עכשיו בבוקר שבוע אחרי הציט 81.65

ביום של הציט בבוקר הייתי 81.1

איך זה יכול להיות ?? וזה אחרי פיפי ואפילו עבר שעתים מהפיפי בלי לאכול כלום והלכתי להשקל שייראה כמה שיותר אמין..

ומה שהכי מוזר זה שביום של הציט היה לי גם פגישה עם התזונאי והוא הוריד לי עוד 25-30 פחמימה כדי לשבור את הפלאטו מלפני שהיה לי.. מוזר.. אפילו המשקל לא חזר ל81.1

כנראה לא שתית מים או שנשקלת הרבה שעות אחרי שאכלת ארוחה אחרונה , בכל מקרה זה שטויות , ומעט של 4 אלף קלוריות לא תורם לך לחיטוב ציט זה בקטנה ארוחה אחי לא יום ציט

• פותח/ת השרשור
כנראה לא שתית מים או שנשקלת הרבה שעות אחרי שאכלת ארוחה אחרונה , בכל מקרה זה שטויות , ומעט של 4 אלף קלוריות לא תורם לך לחיטוב ציט זה בקטנה ארוחה אחי לא יום ציט
סליחה על העיכוב חח.. אממ מה זאת אומרת לא שתיתי מים או שנשקלת הרבה שעות אחרי שאכלתי ארוחה איך זה לא טוב לא הבנתי.. ומה הבעיה עם הציט.. כמה אתה עושה בציט

סליחה על העיכוב חח.. אממ מה זאת אומרת לא שתיתי מים או שנשקלת הרבה שעות אחרי שאכלתי ארוחה איך זה לא טוב לא הבנתי.. ומה הבעיה עם הציט.. כמה אתה עושה בציט
זאת אומרת שאם תשאל אחרי צום של 12 שעות אז המשקל יהיה מעט נמוך יותר מי אם תשקל אחרי צום 6 שעות .
חוץ מיזה ציט מיל זה ארוחה אחת נגיד המבורגר או 3-4 משולשי פיצה , חתיכה 2 עוגה , זה ציט מיל , 4 אלף קלוריות זה התחנזרות מפגרת

• פותח/ת השרשור
זאת אומרת שאם תשאל אחרי צום של 12 שעות אז המשקל יהיה מעט נמוך יותר מי אם תשקל אחרי צום 6 שעות .
חוץ מיזה ציט מיל זה ארוחה אחת נגיד המבורגר או 3-4 משולשי פיצה , חתיכה 2 עוגה , זה ציט מיל , 4 אלף קלוריות זה התחנזרות מפגרת

אבל אני קורע תתחת שבועיים.. רוצה להנות לא יספק אותי קצת

חמוד, אתה בפורום הלא נכון. זה פורום של שמנים שמסיימים מגש פיצה ופיינט בן & ג'ריז כהתחלה, לא בפורום של בנות 16.

• פותח/ת השרשור
תמשיך את החיטוב רגיל יכול להיות זה יתאזן, וכולה חצי קילו קצת באסה אבל לא סוף העולם

היום הייתה ירידה של קילו למרות שלא ראיתי שינוי על הגוף :(

אני יעשה ציטים יותר נקיים כנראה לא טוב לי כי יש לי נטייה להשמנה..

ציט של 2 חומוס עם 6-8 פיתות וסלט נחשב נקי יחסית ? כאילו מסוכרים ושומן כמו בגלידות

חמוד, אתה בפורום הלא נכון. זה פורום של שמנים שמסיימים מגש פיצה ופיינט בן & ג'ריז כהתחלה, לא בפורום של בנות 16.
רשום lbs פורום פיתוח גוף ... נראלי שאתה התבלבלת חמוד .
תעשה ציט של 100 k מה אכפת לי ואל תצטט אותי עותר

• פותח/ת השרשור
עדכון

הפעם שזה קרה לי שלא הייתה ירידה אחרי הציט הייתה שעשיתי שתי צלחות חומוס עם 6-8 פיתות בן אנד גריס 1 וקצת פלאפלים

היום עשיתי שתי צלחות עם 5-6 פיתות וזהו..והורדתי פחמימות מכול היום.. מקווה שתהיה ירידה השבוע

היום הייתה ירידה של קילו למרות שלא ראיתי שינוי על הגוף 😭

אני יעשה ציטים יותר נקיים כנראה לא טוב לי כי יש לי נטייה להשמנה..

ציט של 2 חומוס עם 6-8 פיתות וסלט נחשב נקי יחסית ? כאילו מסוכרים ושומן כמו בגלידות
אתה רואה התאזן 😃

איך הצ'יט שלך הולך? אתה עושה אותו כחלק מיום העמסה או שסתם פעם ב אוכל איזה משהו "מלוכלך" ובשאר היום ממשיך עם תפריט של הערכים הרגילים?

בכל מקרה תאמין לי שיש פה אנשים שעושים צ'יטים והעמסות מטורפות עם מלא ג'אנק הרבה יותר ממך והם ממשיכים לרדת כרגיל וגם אני אוכל הרבה שטויות בימים כאלה ולא תמיד סופר קלוריות והמשכתי לרדת יותר ממה שרציתי אפילו..

בסופו של דבר זה מאוד עוזר מנטלית (ופיזית כמובן) להמשך החיטוב ואם בא לך ביום העמסה\צ'יט להיתחרע על האוכל אל תחזיק את עצמך.

• פותח/ת השרשור
אתה רואה התאזן 😃

איך הצ'יט שלך הולך? אתה עושה אותו כחלק מיום העמסה או שסתם פעם ב אוכל איזה משהו "מלוכלך" ובשאר היום ממשיך עם תפריט של הערכים הרגילים?

בכל מקרה תאמין לי שיש פה אנשים שעושים צ'יטים והעמסות מטורפות עם מלא ג'אנק הרבה יותר ממך והם ממשיכים לרדת כרגיל וגם אני אוכל הרבה שטויות בימים כאלה ולא תמיד סופר קלוריות והמשכתי לרדת יותר ממה שרציתי אפילו..

בסופו של דבר זה מאוד עוזר מנטלית (ופיזית כמובן) להמשך החיטוב ואם בא לך ביום העמסה\צ'יט להיתחרע על האוכל אל תחזיק את עצמך.

הייתי עושה פעמים קודמים מגש פיצה וקופסא בן אנד גריס

או חומוס עם פיתות וקופסא בן אנד גריס

או המבורגר ו2 קופסאות בן אנד גריס

אחר כך שבוע שלם בשביל לחזור למשקל שהייתי ואפילו לא הייתי מגיע למשקל .. לא יודע או שפשוט הגיע לפלאטו בכול מקרה עכשיו אני מפסיק עם זה ..

עשיתי היום את החומוס והפיתות וזהו..
הורדתי את כול הפחמימות מהיום ..

עריכה : אם להגיד שאני מסופק לא.. כן זה היה טעים שתי צלחות של חומוס עם פיתות אבל באלי גם איזה 2 קופסאות של בן אנד גריס חח..

אבל שבוע שלם אני צריך בשביל לחזור אל המשקל שלפני הציט זה מחרפן..

כל העניין הזה של השאלות האילו בפורום אפשר לתמצת בזה שאנשים מנסים למדוד זבוב עם משקל של משאיות ...
רק אנשים שבאמת משתמשים בציוד יפה נוצץ וחדיש באמת יכולים למדוד כמה אנרגיה הם שרפו וכמה משקל הם ירדו.אפשר לראות סרטים של בודיבילדרים מקצוענים ואיך הם מגיעים למדדים שבאמת יכולים לשקף במדויק מה הם אכלו וכמה,איפה הם ירדו ולמה.

כל השאר בני תמותה משתמשים במדדים (זהו מושג בסטטיסטיקה שרוב האנשים לא יודעים מה פשר המילה הזאת) , התאמות ,ניחושים מושכלים וכו . יש יותר מדי נעלמים כדי להתבכיין על עלייה של חצי קילו. בגדים ,מים ו..חח שאריות אוכל בגוף,משקל שנשקלת בו , וכו וכו.

חוץ מהעניין של קושי מנטלי בחישוב ושכל שטות כזאת נראת לך סוף העולם . לכן,פשוט תחכה עוד שבוע ואם אתה לא יורד,אז תוריד פחמימות .

• פותח/ת השרשור
כל העניין הזה של השאלות האילו בפורום אפשר לתמצת בזה שאנשים מנסים למדוד זבוב עם משקל של משאיות ...
רק אנשים שבאמת משתמשים בציוד יפה נוצץ וחדיש באמת יכולים למדוד כמה אנרגיה הם שרפו וכמה משקל הם ירדו.
כל השאר משתמשים במדדים (זהו מושג בסטטיסטיקה שרוב האנשים לא יודעים מה פשר המילה הזאת) , התאמות ,ניחושים מושכלים וכו . יש יותר מדי נעלמים כדי להתבכיין על עלייה של חצי קילו. בגדים ,מים ו..חח שאריות אוכל בגוף,משקל שנשקלת בו , וכו וכו.

חוץ מהעניין של קושי מנטלי בחישוב ושכל שטות כזאת נראת לך סוף העולם . פשוט תחכה עוד שבוע ואם אתה לא יורד,אז תוריד פחמימות .
שבועיים אחרי כול ציט יש ירידה של 300גרם -קילו תמיד.. אבל מה הקטע ששבוע שלם לא קורה כלום .. קורע תתחת

שבועיים אחרי כול ציט יש ירידה של 300גרם -קילו תמיד.. אבל מה הקטע ששבוע שלם לא קורה כלום .. קורע תתחת

אז אולי תירגע עם הצ׳טים? תאכל פחות בצ׳יט אתה רואה שזה משפיע עליך לרעה.

תחכה עוד שבוע,ואז תראה אם הגעת לפלטו

זה לא תמיד ליניארי,אתה תמיד צריך להסתכל הרבה זמן קדימה בחיטוב ולא להיות מתוסכל אם זה קורה לך.
תנסה עוד שבוע,אם לא יורד תוריד עוד קצת פחמימות . אני מקווה אבל שאתה לא נכנסת חזק מדי בלקצץ כי יש לזה אפקט מטבולי של הורדת RMR .ואז להפך אתה צריך להעלות קלוריות .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית