עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן זה מאוד תלוי.. תוכל לראות את הקרב הראשון של פרנק מיר נגד ברוק לסנר.. ברוק מאז ומתמיד היה חזק בטירוף אבל עם מעט מאוד נסיון וטכניקה (למרות שהוא היה מתאבק רציני בעברו) מיר השיג הכנעה צ'יק צ'ק..הבן אדם חיה רעה, בדיוק היום היה לי ויכוח עם איזה מישהו, הוא טען שטכניקה זה יותר חשוב מכוח במכות, אני אמרתי שזה תלוי בכמה כוח 😃 לעומת כמה טכניקה.
היה יכול להיות מעניין לראות את מריוס בUFC, חבל שאין להם super heavyweight, יש להם רק עד 120 קילו =(
לא נראה לי שיהיה להם במי למלא קטגוריה של משקל פתוח...הבן אדם חיה רעה, בדיוק היום היה לי ויכוח עם איזה מישהו, הוא טען שטכניקה זה יותר חשוב מכוח במכות, אני אמרתי שזה תלוי בכמה כוח 😃 לעומת כמה טכניקה.
היה יכול להיות מעניין לראות את מריוס בUFC, חבל שאין להם super heavyweight, יש להם רק עד 120 קילו =(
פוקס של החיים,אם יהיו עוד 300 קרבות ביניהם פרנק מיר יקח 2 בלחץ.כן זה מאוד תלוי.. תוכל לראות את הקרב הראשון של פרנק מיר נגד ברוק לסנר.. ברוק מאז ומתמיד היה חזק בטירוף אבל עם מעט מאוד נסיון וטכניקה (למרות שהוא היה מתאבק רציני בעברו) מיר השיג הכנעה צ'יק צ'ק..