הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מריוס מקרב MMA אתמול בלילה

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך
זה מראה שלפעמים גם הכוח הברוטלי מנצח את הטכניקה.
בכל מקרה לא ידעתי שהוא מתעסק גם בזה, ולחשוב איזה פחד זה לראות את האיש החזק בעולם מתקרב אלייך בריצה.

מריוס היה מתאגרף לפני שהוא התחיל להתעסק בסטרונגמן בצורה מקצועית.

• פותח/ת השרשור
כנראה לא מתאגרף טוב במיוחד , הוא נראה מאוד חובבני (שימו לב לנעליים ).
בכל מקרה הוא מפלצת ואם הוא יכנס למחנה טוב , אז השמיים הם הגבול .

חחחחחחחחחחחחחחחחח פוג'ינובסקי הזה חתיכת פיל, אחד הקרבות המצחיקים שראיתי XDDDDDDDDDDD

הבן אדם חיה רעה, בדיוק היום היה לי ויכוח עם איזה מישהו, הוא טען שטכניקה זה יותר חשוב מכוח במכות, אני אמרתי שזה תלוי בכמה כוח 😃 לעומת כמה טכניקה.

היה יכול להיות מעניין לראות את מריוס בUFC, חבל שאין להם super heavyweight, יש להם רק עד 120 קילו =(

הבן אדם חיה רעה, בדיוק היום היה לי ויכוח עם איזה מישהו, הוא טען שטכניקה זה יותר חשוב מכוח במכות, אני אמרתי שזה תלוי בכמה כוח 😃 לעומת כמה טכניקה.

היה יכול להיות מעניין לראות את מריוס בUFC, חבל שאין להם super heavyweight, יש להם רק עד 120 קילו =(
כן זה מאוד תלוי.. תוכל לראות את הקרב הראשון של פרנק מיר נגד ברוק לסנר.. ברוק מאז ומתמיד היה חזק בטירוף אבל עם מעט מאוד נסיון וטכניקה (למרות שהוא היה מתאבק רציני בעברו) מיר השיג הכנעה צ'יק צ'ק..

לא נראה לי שיהיה להם במי למלא קטגוריה של משקל פתוח...
ולזה שמעלי תראה פרנק מיר נגד ברוק לסנר 2.

כן זה מאוד תלוי.. תוכל לראות את הקרב הראשון של פרנק מיר נגד ברוק לסנר.. ברוק מאז ומתמיד היה חזק בטירוף אבל עם מעט מאוד נסיון וטכניקה (למרות שהוא היה מתאבק רציני בעברו) מיר השיג הכנעה צ'יק צ'ק..
פוקס של החיים,אם יהיו עוד 300 קרבות ביניהם פרנק מיר יקח 2 בלחץ.

יצאתם עליי ופספסתם את הפואנטה.
הפואנטה הייתה שברוק לסנר בקרב הראשון היה עם 0 טכניקה וקיבל על הראש למרות הכח שלו.

בכל אופן אני עוד מחכה לראות את פרנק מיר בקרב שלו נגד צ'ק קונגו(שש בלי ספויילרים.. זה בהורדה :D) לפי מה שנראה הוא נכנס לאימוני כח רציניים אחרי הקרב עם ברוק 😃 אני אופטימי שהגוש הזה יקבל על הראש אם יהיה קרב חוזר.

• פותח/ת השרשור
2 לוחמים ששיניתי את דעתי עליהם בקרבות האחרונים שלהם , זה פרנק מיר ובי.גיי פן .
שניהם מלוחמים מוכשרים אבל עצלנים הפכו למכונות .

לא משנה כמה כוח או כמה טכניקה יש להם הם בחיים לא יקחו את צ'אק נוריס ✌️

בקרב של מיר נגד לזנר מיר לקח כי לזנר עשה טעות פשוטה ולא הספיק לברוח עם הרגל בזמן. אחרת לזנר היה לוקח פשוט אין מה להשוות בינו לבין שאר ה-heavyweights ב-UFC. ודווקא הכבדים ב-UFC הם פחות משעממים הלוואי והלוואי שאמיליננקו היה מצטרף לשם חבל לי עליו מאוד. ה-UFC מבוזבז בלעדיו והוא מתבזבז ב-strikeforce.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית