הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון בידוד אמות

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
למישהו פה יש ניסיון עם בידוד אמות wrist curls ודומיו ? זה עזר לכם לפתוח אמות גדולות ? שמתי לב שלכל המורידי ידיים יש אמות עצומות והם עושים את זה הרבה אז כנראה יש בזה משהו לא ?

• פותח/ת השרשור
בנתיים מבודד שבועיים .. נראה לי גם ככה יש לי יחסית גנים טובים שם

קבצים מצורפים

• 20160922_162103.jpg
    20160922_162103.jpg
    KB 43 · צפיות: 275
בידדתי אמות פעם במשך חודשיים, אני אישית ראיתי שיפור ענקי באמות. 2 תרגילים פעמיים בשבוע. כרגע לא מאמן אמות

מדוע ? איזה 2 תרגילים

בעיקר WRIST CURLS, REVERSE.
זוויות שונות.

הפסקתי לאמן אמה כי לא ראיתי צורך בלאמן אותה אחרי החודשיים האלו, בנוסף אני גם עושה REVERSE CABLE CURLS שזה גם מערב את האמה בצורה טובה

• פותח/ת השרשור
בעיקר WRIST CURLS, REVERSE.
זוויות שונות.

הפסקתי לאמן אמה כי לא ראיתי צורך בלאמן אותה אחרי החודשיים האלו, בנוסף אני גם עושה REVERSE CABLE CURLS שזה גם מערב את האמה בצורה טובה
בסדר פטישים ומתח עובדים מספיק על השריר הזה שריוורס קארלז עובד עליו , אני מדבר על הכפיפות אמה וכו , גם על אחיזה התחלתי לעבוד,
לאיזה היקף אמה הגעת ? מדדתי ושלי 33-32.5

בסדר פטישים ומתח עובדים מספיק על השריר הזה שריוורס קארלז עובד עליו , אני מדבר על הכפיפות אמה וכו , גם על אחיזה התחלתי לעבוד,
לאיזה היקף אמה הגעת ? מדדתי ושלי 33-32.5

לא יודע אחי לא מדדתי

לא מוצא סיבה לבודד אמות
מי שמבצע משיכות כבדות עובד על אמות מעולה
וגם תרגילים כמו כפיפת מרפקים, שלעיתים משלבים בתוכנית, עובדים על אמות

• פותח/ת השרשור
לא מוצא סיבה לבודד אמות
מי שמבצע משיכות כבדות עובד על אמות מעולה
וגם תרגילים כמו כפיפת מרפקים, שלעיתים משלבים בתוכנית, עובדים על אמות
ואם אני מחפש אמות דומיננטיות , wrist curls ועבודה כבדה על גריפ בנוסף לדדליפט לא מיותר ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית