עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עם כל הכבוד לחלב שזה מקור סבבה לחלבון וכו', 3 ליטר זה הרבה מאוד לדעת ודי מוגזם... ליטר-ליטר וחצי נשמע הגיוני וסבבה... גם לפרק כל יום ביומו 3 קרטונים של חלב זה לא פשוט כלכלית, איך אתה מתכוון לעשות את זה? (במצטבר זה הרבה כסף יחסית לעומת דברים אחרים שאפשר לקנות).
אם אפשר תשובה ככה סופית קצרה בקשר לאסטרוגן. לא יצא לי כל כך לקרוא עליו חוץ מהכתבה שדברה על זה שיש במזון שלו אסטרוגן שכמובן לא בריא. אולי הם מגזימים כי הכמות מזערית ולא מזיקה אבל יצא לי גם לקרוא מאמרים של תופעות שקרו בגלל האסטרוגן.הנושא של חלב ואסטרוגן די נטחן,
והערכים על החלב רשומים ל100 מ"ל בדיוק כמו כל משקה אחר.
אכן זה נמדד במ"ל,אני אנסה להזכר מה ראיתי שמדדו לפי גרמים למרות שהמוצר היה נוזלי.ובדקתי- זה במיליליטרים
בתור אחד שאוהב קינמון אני יכול להגיד לך שפעם לקחתי שקית חלב שפכתי אותה לכד והוספתי קינמון וסוכר ויצא להיט.אם כבר תופסים טרמפ על הנושא.. מישהו רואה בעיה להוסיף קינמון לחלב? :D (עושה את החרא הזה טיפה פחות גרוע)
😳
איך אתה מודד פסטה עם כוס?
אכן זה נמדד במ"ל,אני אנסה להזכר מה ראיתי שמדדו לפי גרמים למרות שהמוצר היה נוזלי.
ותאמת אני לא זוכר.חחחחחחחחח זורם אני אנסה ✌️ רק שאני אדע.. כמה כפיות סוכר\קינמון שמת לליטר חלב?
חשבון זה לא הצד החזק שלך, הא?
3 קרטונים של חלב זה נזק כלכלי מכיוון שזה לא נורמלי. אצלי זה 15 שקל, 100+ שקל בשבוע על חלב, זה לא הגיוני, במיוחד שהחלב לא יהיה המקור היחיד שממנו אסתפק בחלבון אלא יבואו עוד מוצרים שגם הם עולים כסף.
במובן הזה שאתם מדברים עליו יצאתי טמבל, מאה אחוז.
כן, אבל חלב יותר זול.