הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלב

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
ההורים שלי חושבים שחלב זה לא בריא ושאני מגזים בכמה שאני שותה אותו,
3 ליטר ביום, רק מחר אני אמור להתחיל עם זה אבל היום קניתי את החלב..
הקיצר אני צריך איזה מאמר שאני ייתן להם ויראה להם שחלב זה דבר שהוא טוב ושהוא בריא...

עם כל הכבוד לחלב שזה מקור סבבה לחלבון וכו', 3 ליטר זה הרבה מאוד לדעת ודי מוגזם... ליטר-ליטר וחצי נשמע הגיוני וסבבה... גם לפרק כל יום ביומו 3 קרטונים של חלב זה לא פשוט כלכלית, איך אתה מתכוון לעשות את זה? (במצטבר זה הרבה כסף יחסית לעומת דברים אחרים שאפשר לקנות).

חשבון זה לא הצד החזק שלך, הא?

הנושא של חלב ואסטרוגן די נטחן,
אם אפשר תשובה ככה סופית קצרה בקשר לאסטרוגן. לא יצא לי כל כך לקרוא עליו חוץ מהכתבה שדברה על זה שיש במזון שלו אסטרוגן שכמובן לא בריא. אולי הם מגזימים כי הכמות מזערית ולא מזיקה אבל יצא לי גם לקרוא מאמרים של תופעות שקרו בגלל האסטרוגן.
אז אני אשמח לתשובה אם זה חארטע או שיש בזה משהו.

והערכים על החלב רשומים ל100 מ"ל בדיוק כמו כל משקה אחר.
ובדקתי- זה במיליליטרים
אכן זה נמדד במ"ל,אני אנסה להזכר מה ראיתי שמדדו לפי גרמים למרות שהמוצר היה נוזלי.

אם כבר תופסים טרמפ על הנושא.. מישהו רואה בעיה להוסיף קינמון לחלב? :D (עושה את החרא הזה טיפה פחות גרוע)
בתור אחד שאוהב קינמון אני יכול להגיד לך שפעם לקחתי שקית חלב שפכתי אותה לכד והוספתי קינמון וסוכר ויצא להיט.
תנסה קודם בכמות קטנה תראה שזורם לך.

😳
איך אתה מודד פסטה עם כוס?

אתה מעמיד אותה בתוך כוס(לפני בישול שהיא מוצקה) ורואה כמה אתה יכול להכניס ;-)

אני כמעט בטוח שזה לא היה שמנים.

חחחחחחחחח זורם אני אנסה ✌️ רק שאני אדע.. כמה כפיות סוכר\קינמון שמת לליטר חלב?
ותאמת אני לא זוכר.
אבל אני אוהב קינמון בכמויות מטורפות חח אז זה לא קנה מדיה.
בכל מקרה תסים עד שתדע מה הטעם שלך.

חשבון זה לא הצד החזק שלך, הא?

לא כ"כ הבנתי את הכוונה שלך, ולא אני לא גאון במתמטיקה אבל 5 יחידות עשיתי, אז אני גם לא מטומטם לגמרי, אתה יכול להסביר מה לא בסדר במה שאמרתי (כשזו רק דעתי כמו שהדגשתי)

כתבתה שלפרק 3 קרטונים של חלב זה נזק כלכלי.
אז הוא כתב שאתה לא יודע מטמתיקה כי זה ממש לא נזק כלכלי,להפך זה הכי זול שתמצא.
קודם כל ששותים הרבה חלב קונים שקית חלב שזה יותר משתלם,בסביבות ה4 שקל לשקית.
אז תעשה 4 שקל לשקית*3 שקיות=12 שקל.
תמצא עוד מאכל ב12 שקל שיש לו כאלה ערכים.

3 קרטונים של חלב זה נזק כלכלי מכיוון שזה לא נורמלי. אצלי זה 15 שקל, 100+ שקל בשבוע על חלב, זה לא הגיוני, במיוחד שהחלב לא יהיה המקור היחיד שממנו אסתפק בחלבון אלא יבואו עוד מוצרים שגם הם עולים כסף.

במובן הזה שאתם מדברים עליו יצאתי טמבל, מאה אחוז.

גבר שוב אתה לא מחשב נכון,או שאני כבר לא מבין אותך.

סתם דוגמא אתה צריך לאכול ביום 100 גרם חלבון, 200 גרם פחממות ו300 גרם שומנים 😃

אז בתפריט אתה יכול לשים 3 ליטר חלב שיספקו לך 90 גרם חלבון,90 גרם שומן,150 גרם פחמימות.
במקום אוכל שהיה לך נגיד 200 גרם חזה עוף.
וה3 ליטר האלה עולים לך רק 15 שקל.
זה לא שהם עולים 15 שקל אבל שאר האוכל זה עוד 100 שקל כי אם אתה תמיר את הערכים של החלב לחזה עוף אז החזה עוף יצא לך הרבה יותר יקר ככה שחלב משתלם מאוד.

3 קרטונים של חלב זה נזק כלכלי מכיוון שזה לא נורמלי. אצלי זה 15 שקל, 100+ שקל בשבוע על חלב, זה לא הגיוני, במיוחד שהחלב לא יהיה המקור היחיד שממנו אסתפק בחלבון אלא יבואו עוד מוצרים שגם הם עולים כסף.

במובן הזה שאתם מדברים עליו יצאתי טמבל, מאה אחוז.

תראה לי אלטרנטיבה יותר זולה לאותה כמות הקלוריות (עם אותה כמות החלבון והשומן).

איפה אתם מוצאים 200 גר' חזה עוף ב 15 שקל? זה כולל כרטיס טיסה?

ב 15 שקלים אתה יכול לארגן לעצמך בסביבות 150 גר' חלבון מחזה עוף, ועוד ישאר לך עודף לכמה כפות שמן זית (בשביל השומן) ואפילו לחמנייה בצד.

אתה פשוט טועה.
וקלוריות (לכשעצמן) זה לא אמור להיות המגבלה האפקטיבית בדיאטות (למי שלא מפחד מאוכל)

איך אני טועה? רק על חזה עוף שמכיל 150 גרם חלבון אתה צריך לבזבז 15 שקל אם לא יותר.

ולא הבנתי את השאלה שלך.

לא היתה שאלה... אלא אם אתה פונה למישהו אחר.

וברור שאתה טועה. כי אתה אמור להשוות ל 90 גר' חלבון שמגיע מחלב ועולה 15 שקל.
וחזה עוף נותן לך 90 גר' חלבון תמורת 9 שקל...כך שנשארת עם 6 שקל ביד לכל המסביבים שתרצה

מטורף, ותשיג מ 6 שקל האלה את שאר הערכים התזונתיים של חלב (שלא לדבר על איכות האוכל עצמו).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית