ייעוץ זה נורמלי או נמוך ?

• פותח/ת השרשור 1tay
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
יש נתונים סותרים בהודעה שלך.
מצד אחד אמרת שהיא מעדיפה לעשות לך טסט פרי אך מצדי שני פירסמת טסט טוטאל.
הטסט טוטאל נראה יחסית נמוך.
מה הרופאה חושבת על זה?
אתה לא מבזבז אתה פשוט במצב לא אידיאלי
אבל לאחר בירור והתייחסות או אף טיפול בעניין אני מאמין שדברים יסתדרו וישתפרו
היא רוצה לעשות לי בדיקה בשם LHRH ... זה נשמע סביר ?

כן. מדובר בבדיקה להורמון האחראי לשחרור LH.

הרעיון הוא לתת חומר מגביר לפולס שנועבר מהLHRH אל הורמוני היעד, ולבדוק במרווחי זמן מסוימים האם האחרונים עולים. אז שים לב שבזמן 0 הם בערכים מסוימים ובזמן 30 עלו וב60 עלו עוד. זה מעיד שהשרשרת בהיפותלמוס תקינה

• פותח/ת השרשור
הרעיון הוא לתת חומר מגביר לפולס שנועבר מהLHRH אל הורמוני היעד, ולבדוק במרווחי זמן מסוימים האם האחרונים עולים. אז שים לב שבזמן 0 הם בערכים מסוימים ובזמן 30 עלו וב60 עלו עוד. זה מעיד שהשרשרת בהיפותלמוס תקינה
טוב היא אמרה שאני בריא ושפשוט יש לי נמוך .... זהו אז נדפקתי עם טסט נמוך לכל החיים ?
והאם זה שאני בנורמה מספיק להתפתחות מינית מלאה ?
וכמה ההבדל ביני לבין מישהו שיש לו רמה ממוצעות של טסט ?

• פותח/ת השרשור
אתה לא מבזבז אתה פשוט במצב לא אידיאלי
אבל לאחר בירור והתייחסות או אף טיפול בעניין אני מאמין שדברים יסתדרו וישתפרו
יש נתונים סותרים בהודעה שלך.
מצד אחד אמרת שהיא מעדיפה לעשות לך טסט פרי אך מצדי שני פירסמת טסט טוטאל.
הטסט טוטאל נראה יחסית נמוך.
מה הרופאה חושבת על זה?
אוקיי עדכון : אני הולך לעשות ניתוח וריקצלה ויש מצב שזה יעלה לי את הטסט באופ משמעותי ... עכשיו אני אמור להיות בחיטוב אחרי הניתוח , יש מצב שאני יוכל להוריד שומן ולבנות שריר בזמן החיטוב ? או שזה קשור לרמת הטסט בכללי ולא ביחס אליי ואז זה עדיין בינוני נמוך..
@Daniel Barack אשמח אם תענה ^
אוקיי עדכון : אני הולך לעשות ניתוח וריקצלה ויש מצב שזה יעלה לי את הטסט באופ משמעותי ... עכשיו אני אמור להיות בחיטוב אחרי הניתוח , יש מצב שאני יוכל להוריד שומן ולבנות שריר בזמן החיטוב ? או שזה קשור לרמת הטסט בכללי ולא ביחס אליי ואז זה עדיין בינוני נמוך..
@Daniel Barack אשמח אם תענה ^
הקפצה ^ :/

מה הגובה שלך אגב? לטסט יש השפעה גם על זה

ההורים שלך או בכללי המשפחה שלך גבוהים?

• פותח/ת השרשור
ההורים שלך או בכללי המשפחה שלך גבוהים?
לא... מזה קשור ? אני שואל שאם יעלה לי הטסט לרמות בינוניות מרמות נמוכות שיש לי עכשיו אז אני יוכל לבנות שריר ולרדת בשומן במהלך החיטוב שיהה לי

זה קשור כי יש מצב שיש לך קלינפלטר. הרופאים שלך לא בדקו את זה?

• פותח/ת השרשור
זה קשור כי יש מצב שיש לך קלינפלטר. הרופאים שלך לא בדקו את זה?
די בטוח שאין לי את זה ....
בקיצור @Daniel Barack אתה חושב שאם יעלה לי הטסט עקב הניתוח לרמות בינוניות מרמות נמוכות שיש לי עכשיו , אז אני יכול לבנות שריר ולרדת בשומן בחיטוב ?

בניית שריר בחיטוב כמעט ואינה אפשרית

• פותח/ת השרשור
בניית שריר בחיטוב כמעט ואינה אפשרית
ברגיל אני יודע... אבל עקב הניתוח יש סיכוי גדול שרמות הטסט שלי יעלו בהרבה ביחס למה שיש לי עכשיו ... עדיין לא אפשרי?

איך אתה יודע שאין לך את זה? זה מאוד נפוץ יחסית (מכיר כמה וכמה בגילי שיש להם את זה). זה לא איזה משהו נוראי אבל זה יכול להסביר טסטוסטרון נמוך+ שאר הסימפטמים שהבאת קודם.

• פותח/ת השרשור
איך אתה יודע שאין לך את זה? זה מאוד נפוץ יחסית (מכיר כמה וכמה בגילי שיש להם את זה). זה לא איזה משהו נוראי אבל זה יכול להסביר טסטוסטרון נמוך+ שאר הסימפטמים שהבאת קודם.
איזה סימפטומים.. ? וגם אם יש לי יש אפשרות לטיפול ? כי מה לי יש זה וריקצלה שזה גם יכול להוריד ....

טסטוסטרון נמוך (אבל בנורמה) חשק מיני נמוך (למרות שהטסטוסטרון הוא בנורמה) בעיות שינה וכולי וכולי. בדרך כלל כמעט ולא מאבחנים את המחלה הזאת (רק בגיל מבוגר בגלל שהסינפטומים שלה מאוד לא ספציפיים וכל מי שיש לו את זה גם גבוה וזה נחשב למשהו חיובי ואף אחד לא הולך לרופא כי הוא לא מרוצה מלהיות מטר שמונים וחמש פלוס). לכן שאלתי לגבי הגובה, משום שאם אתה גבוה באופן מפתיע (יחסית לשאר המשפחה), זה יכול להצביע על זה.
הדרך היחידה לאבחן זה בבדיקה של קריוטיפ שמבוצעת על ידי בדיקת דם

• פותח/ת השרשור
טסטוסטרון נמוך (אבל בנורמה) חשק מיני נמוך (למרות שהטסטוסטרון הוא בנורמה) בעיות שינה וכולי וכולי. בדרך כלל כמעט ולא מאבחנים את המחלה הזאת (רק בגיל מבוגר בגלל שהסינפטומים שלה מאוד לא ספציפיים וכל מי שיש לו את זה גם גבוה וזה נחשב למשהו חיובי ואף אחד לא הולך לרופא כי הוא לא מרוצה מלהיות מטר שמונים וחמש פלוס). לכן שאלתי לגבי הגובה, משום שאם אתה גבוה באופן מפתיע (יחסית לשאר המשפחה), זה יכול להצביע על זה.
הדרך היחידה לאבחן זה בבדיקה של קריוטיפ שמבוצעת על ידי בדיקת דם
וסתם נניח מאבחנים מה עושים אחרי זה..?

יש אפשרות לטיפול הורמונאלי. אבל זה מרגיע לדעת מה יש מאשר לא לדעת.

Back
למעלה תחתית