הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ביקורת טכניקה סקוואט

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
שמתי לב לבאט ווינק המוגזם בתחתית, איך מטפלים בזה ?

מציין, בסט השני של הסרטון הייתי עם שתי פלטות קטנות מתחת לעקב כהמלצת ליפטר מהמכון, הרגשתי שאני יותר משתמש ברגליים, האם באמת כדאי לשים את הפלטות מתחת לעקב כהגבהה כפי שיש בנעל ייעודית?

מה ששומעים ברקע זה את המאמן אומר לחבר שלי שאני לא עושה טוב, מצד שני, הוא אמר לי לא לשבור מקביל ועוד, אז מעדיף לתגובות מכם.

אשמח לביקורות ותשובות על שאלותיי, תודה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה פשוט לא tight בכלל. תוציא חזה ו תשמור על הגב נייטרלי לאורך כל הירידה
תודה רבה גבר, מה זאת אומרת גב ניטרלי ? כיווץ הבטן על מנת שיהיה ישר לא בהיפראקסטנשן או אובראקסטנשן?

• פותח/ת השרשור
עוד משהו קטן, הגב שלי נופל יותר מידיי קדימה או שזה ככה בלואו בר ? כי המאמן במכון, הוא אמר שהגב שלי נופל קדימה.
בנוסף, כדאי לשים את הפלטות מתחת לעקבים כמו בסט השני או לא ?

עוד משהו קטן, הגב שלי נופל יותר מידיי קדימה או שזה ככה בלואו בר ? כי המאמן במכון, הוא אמר שהגב שלי נופל קדימה.
בנוסף, כדאי לשים את הפלטות מתחת לעקבים כמו בסט השני או לא ?
תגיד ל"מאמן" במכון שלא יתערב בנושאים שהוא לא מבין בהם..

בגלל זה אני כבר מהאימון הראשון לא דיברתי איתו. פשוט חבר שלי שאל אותו ואז יצא ככה...

בקשר לפלטות מתחת לעקב ??
רעיון גרוע..
זה לא מדמה נעל עם הגבהה ועלול להזיק יותר מלהועיל.

תשמע תעבוד על הגמישות שלך ועוד שאלה, אתה עושה את הדברים הבאים?
מכווץ בטן (לאסתם, אתה צריך לקחת נשימה ממש גדולה ואז וכווץ)
מכווץ תחת לפני החזרה (אין בעיה שאתה מאבד את הכיווץ, הכיווץ נועד בשביל לשמור על הגב התחתון ישר.
זה שני הדברים שעזרו לי (יחד עם עבודה על הגמישות), לי עדיין יש באט ווינק אבל הוא לא גורם לגב תחתון שלי להתעקם ואין לי כאבים בגב תחתון אז זה בסדר, תתחיל אימון עם חימום טוב ומתיחות.

• פותח/ת השרשור
תשמע תעבוד על הגמישות שלך ועוד שאלה, אתה עושה את הדברים הבאים?
מכווץ בטן (לאסתם, אתה צריך לקחת נשימה ממש גדולה ואז וכווץ)
מכווץ תחת לפני החזרה (אין בעיה שאתה מאבד את הכיווץ, הכיווץ נועד בשביל לשמור על הגב התחתון ישר.
זה שני הדברים שעזרו לי (יחד עם עבודה על הגמישות), לי עדיין יש באט ווינק אבל הוא לא גורם לגב תחתון שלי להתעקם ואין לי כאבים בגב תחתון אז זה בסדר, תתחיל אימון עם חימום טוב ומתיחות.
אני מניח שאני מספיק גמיש... אתה אומר שהבעיה היא כיווץ כמו האנשים למעלה, הגב בזווית בסדר אבל ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית