עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תחליף את הכפיפת כתף להרחקה אופקית לכתף אחורית
לחיצת כתפיים-כתף קדמית
הרחקה-אמצע
הרחקה אופקית-אחורי
לא יעיל, ואפילו הייתי אומר שדי מסוכן (ניתן בקלות להעמיס יתר על המידה ולהיפצע)כמה יעיל זה לבודד את הכתף הקדמית שגם ככה עובדת לך בכל הלחיצות יותר מהחזה ברוב המקרים ? (שאלה רטורית)
כן זה המסר שלי לפותח האשכול...לא יעיל, ואפילו הייתי אומר שדי מסוכן (ניתן בקלות להעמיס יתר על המידה ולהיפצע)
פרס לסוגיו יספיק בהחלט, בעדיפות לפרס בעמידה
לחיצת כתפיים זה תרגיל הכרחי.לחיצת כתפיים הרחקת כתפיים וכפיפת כתף
הם גם התרגילים שאני עושה לכתפיים.
כדאי להחליף ?
מצטער שאני מתפרץ לנושא אבל אם כבר כתף אחורית מה דעתך שפייספולס אני עושה 4-5 סטים באימון A שלי(שיש בו לחיצות) ובנוסף יום אחרי זה אני עושה חתירה רחבה לחזה עם מוט באימון B (של סקוואט ומשיכות) ? אני בחור של כתף רגישה ובנתיים אני מצליח לעמוד בנפח סבבה בלחיצות מבלי שיכאב לילחיצת כתפיים זה תרגיל הכרחי.
הרחקת כתפיים זה תרגיל מסוכן שאתה צריך לדעת בדיוק איך לעשות אותו כדי לא לגרום לעצמך לצביטה ודלקות.
כפיפת כתף הוא תרגיל מיותר.
למה אתה לא שואל על כתף אחורית? פחות מעניינת?
בקיצור, תאזן בין לחיצות למשיכות, ואתה לא צריך להתייחס יותר לחלקי גוף ספציפיים, כולל הכתף.
לא רואה שום הגיון לעשות פייספולס יום לפני חתירה. המון שרירים משותפים עובדים בשני התרגילים האלה ואני לא תומך בעבודה על אותו שריר יומיים ברצף. עדיף להעביר את הפייספולס ליום של המשיכות.מצטער שאני מתפרץ לנושא אבל אם כבר כתף אחורית מה דעתך שפייספולס אני עושה 4-5 סטים באימון A שלי(שיש בו לחיצות) ובנוסף יום אחרי זה אני עושה חתירה רחבה לחזה עם מוט באימון B (של סקוואט ומשיכות) ? אני בחור של כתף רגישה ובנתיים אני מצליח לעמוד בנפח סבבה בלחיצות מבלי שיכאב לי
אני אסביר לך - אחרי כל הלחיצות אני מרגיש כזה הרגשה לא נעימה בכתפיים כאילו אני חייב איזה עבודה על המסובבים , אני אישית מרגיש בפייספולס כמעט נטו את המסובבים וטיפה כתף אחורית ואני לא מרגיש שזה מפריע לי בחתירות (אני עובד עם נפח גבוהה)לא רואה שום הגיון לעשות פייספולס יום לפני חתירה. המון שרירים משותפים עובדים בשני התרגילים האלה ואני לא תומך בעבודה על אותו שריר יומיים ברצף. עדיף להעביר את הפייספולס ליום של המשיכות.
אני מנחש שאתה מרגיש את הכתפיים בגלל העבודה של הפקטורליס (מייג'ור ומיינור), כי אתה כנראה עובד בלחיצות בנפח גבוה מדי.אני אסביר לך - אחרי כל הלחיצות אני מרגיש כזה הרגשה לא נעימה בכתפיים כאילו אני חייב איזה עבודה על המסובבים , אני אישית מרגיש בפייספולס כמעט נטו את המסובבים וטיפה כתף אחורית ואני לא מרגיש שזה מפריע לי בחתירות (אני עובד עם נפח גבוהה)
נכון אני עובד במשקלים ממש נמוכים , מה הבעיה בזה ? אמורים להעמיס בפייספולס משקל ? אני הבנתי שהתנועה צריכה להיות איטית ולהחזיק בסוף התנועה איזה שנייה וממש לעבוד לאט ולשים משקלים של ילדה וזה באמת עובד ליאני מנחש שאתה מרגיש את הכתפיים בגלל העבודה של הפקטורליס (מייג'ור ומיינור), כי אתה כנראה עובד בלחיצות בנפח גבוה מדי.
מה שאתה צריך בשלב הזה זה מתיחות לשרירים האלה, ולאו דווקא עבודה על השרירים ההפוכים.
לגבי הפייספולס, זה לא משנה מה אתה מרגיש, תהיה בטוח שאם המשקל טיפה מאתגר אותך הוא יערב עבודה של הטרפזים.
אם לא, אז אתה עובד במשקלי פיזיותרפיה נמוכים, ובמקרה כזה שוב - עדיף מתיחות.