הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה בנץ

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
עשיתי 85*5, הבחור לא צילם בטעות, אז עשיתי שוב 85*5 ><
בדיקת טכניקה, היא לא נפגעת בעלייה במשקל
מוזמנים לעקוב בלוג שלי.

תפרט
תפסיקו לזרוק את המילה 'בילדינג' כמו שמוקים

אין טכניקה מיוחד אתה בא ולוחץ כמו כל אחד במכון כושר שמתאמן שנה + שאין בזה שום דבר רע אם כוח לא מעניין אותך אני גם ככה לוחץ לפעמים .
אם אתה רוצה להרים יותר אתה צריך ללמוד להשתמש בכוח של הרגליים והגב על ידי ביצוע קשת.
הסירטון שפורסם פה מסביר טוב מאוד איך למצל את כולה גוף ולא רק ידים וחזה כמו שאתה עושה עכשיו .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין טכניקה מיוחד אתה בא ולוחץ כמו כל אחד במכון כושר שמתאמן שנה + שאין בזה שום דבר רע אם כוח לא מעניין אותך אני גם ככה לוחץ לפעמים .
אם אתה רוצה להרים יותר אתה צריך ללמוד להשתמש בכוח של הרגליים והגב על ידי ביצוע קשת.
הסירטון שפורסם פה מסביר טוב מאוד איך למצל את כולה גוף ולא רק ידים וחזה כמו שאתה עושה עכשיו .
אז לפי מה שאתה אומר יש לי 130 לחמישיה כי אני לא מנצל מספיק כוח בגוף

• פותח/ת השרשור
ההורדה של המוט שלך לא טובה , אתה צריך להוריד בצורה אלכסונית כלפי מטה שיגע באזור מתחת לחזה ויחזור לקו ישר מעל הפנים שלך

אין משהו לא טוב בטכניקה לדעתי, רק דברים שאתה יכול לשפר שיעזרו לך ללחוץ יותר.
תתארגן על נושא הלג דרייב, לדעתי זה יוסיף לך.
כמו כן, הורדה של המוט לא בקו ישר אלא לעבר החלק העליון של שריר הבטן יערב יותר טרייספס בלחיצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית