הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחר אימון היפרטורפיה בלי משקולות

• פותח/ת השרשור Tal17
  • פורסם בתאריך

Tal17

משתמש מתחיל
67
2
נק' מוניטין:
2
67
2
אהלן חברה, אני טל חייל בן 20 בקרבי,
שוקל 70~72
גובה : 176
הנגישות שלי לחדר כושר שואפת ל0.

פתחתי אשכול כי אני צריך את העזרה שלכם
לפני שנה עליתי 10 קילו שריר בלי חדר כושר מהרבה אימונים מאולתרים
במשך השנה הבנתי שאני והחדר כושר לא ניפגש ב3 שנים הקרובות אז התחלתי לקרוא ולהתעניין באינטרנט על תוכניות אימונים ץזונה והכל.
אני בסופו של דבר רוצה לעלות מסת שריר
לעשות תוכניות אימוני היפרטורפיה לגדילה כמובן ואני תקוע על משקל 70 בערך משהו כמו 4 חודש אפילו קרוב יותר לחצי שנה, ניסיתי לגוון בזמן הזה כל כך הרבה צורות אימונים ושום דבר לא עזר לי.
אני לא מתאמן רק מתח מקבילים, אודות לחוסר זמן של במכון כודר למדתי המון תרגילים למשקל גוף.
עכשיו יש לי שאלות
1. היפרטורפיה צריך להוסיף משקל לאט לאט על המוט כדי שהגוף ינסה להתגבר על המשקל ובכך לעלוך מסת שריר
איך אני עושה את זה עם משקל גוף ?
נקח לדוגמא את המתח, האם לעשות יותר סטים ולהשאיר את החזרות כמו שהם או להפך
יותר סטים ואותם חזרות?

2.
זמן מנוחה בין סט לסט היפרטורפיה צריך להיוץ בין 45 שניות לדקה או פחות או עד שאני חושב שמספיק בכדי לעשות את אותם חזרות ולא להגיע לכשל... כבר בלבלו אותי

ואם יש לכם עוד טיפים זה שאתם חושבים שיכול לעזור לי זה יהיה מעולה
ונ.ב התזונה מעולה
פלוס קלורי מכובד וצריכת חלובנים נאה.
תודה לעונים

נערך לאחרונה:
1. היפרטורפיה צריך להוסיף משקל לאט לאט על המוט כדי שהגוף ינסה להתגבר על המשקל ובכך לעלוך מסת שריר
איך אני עושה את זה עם משקל גוף ?
מתקדם בחזרות \ מתקדם בכמות הסטים

זמן מנוחה בין סט לסט היפרטורפיה צריך להיוץ בין 45 שניות לדקה או פחות או עד שאני חושב שמספיק בכדי לעשות את אותם חזרות ולא להגיע לכשל... כבר בלבלו אותי
כל מה שכתבת לא נכון.
לפי מחקר מוכח זמן מנוחה של 3 דקות בין הסטים לעומת זמן מנוחה קצר יותר - לא היווה שינוי לטובה בהיפרטרופיה עבור המתאמנים.

מתח ומקבילים בלבד זה לא מספיק.
ישנם תרגילי גוף נוספים כמו hand sit ups, pistol squat
כמובן שלהוסיף משקל עליך עם חגורה זה משהו שניתן לעשות גם ללא חד"כ.

ואחת לתמיד אפשר לעלות מסר שריר עם רק משקל גוף בלי שום אמצעי אחר?
אפשר.
ישנם תרגילים מגוונים שניתן לבצע כמו גם שימוש בטבעות.
צריך לגוון, לא רק 2-3 תרגילים ולערב מסת שריר כוללת בכל הגוף.

לרוב מתאמני סטריט, יעבדו בבוקסים או בחדרי כושר בדרכם שלהם.. יהיה לך נורא קשה בלי חדר כושר.
אבל עדיף מכלום.

כמו שהוא אמר, אפשר, אבל זה הכל יחסי
ההבדל שאתה תראה בחדר כושר בחודש יהיה מה שתראה בחוץ בחודשיים שלוש, הבעיה שבסטריט אתה תתקע מבחינת "היפרטרופיה" אלא אם כן תתחיל לקנות וסטים עם משקל

אפשר להוסיף משקל של חפצים שונים כפי שנאמר.
אתה יכול להעלות עומס מטבולי ע"י הגדלת החזרות והקטנת זמני מנוחה, אתה יכול לשחק עם מנופי הגוף בתרגילים שונים ולבצע תרגילים כמו לחיצת כתפיים ממצב של עמידת ידיים על הקיר, אפשר להשתמש ב t.r.x, להשתמש במשקל של חבר וכו...
ברט קונטררס פרסם אימון מגניב עם משקל גוף של בן אדם אחר אפשר לקחת מכאן כמה רעיונות:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית