עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אהלן כולם!
מתחיל SS
השתדלתי לצלם מהזווית הכי טובה..
טכניקה בסקוואט LB, כל הערה/הארה תתקבל בברכה!
תודה לכל העוזרים מראש!
זה לואו באר שמוחזק לא נכון וגבוה מידי (אפשר להחזיק ככה, גם אני עושה משהו בסגנון אבל אם זה המצב התנועה לא יכולה להיות של לואו קלאסי) ולכן יש גלישת ברכיים מאסיבית. כן, הצילום לא משהו אבל הביצוע בהחלט דורש תיקון...
אם זה לואו באר תנועת הברכיים קדימה בירידה צריכה להיות מוגבלת ופה הן טסות קדימה.גלישת ברכיים קדימה הכוונה?
איזה תיקון? חוץ מהבאט ווינק, לתקן את האחיזה ואיפה שהמוט מונח על מנת שיהיה LB תקני?
אימון הבא אנסה לצלם יותר מרחוק.
קבלתי. אצלם שוב בפעם הבאה!אם זה לואו באר תנועת הברכיים קדימה בירידה צריכה להיות מוגבלת ופה הן טסות קדימה.
לגבי ההחזקה - קבל החלטה מה אתה עושה ותתקן לשם, אל תערבב היי עם לואו בשלב ראשון.
לפני כל חזרה תכווץ את התחת, אל תוציא את התחת בצורה הזאת:
![]()
לפי דעתי זה גורם לך לגב להתעקם בתחתית התנועה, יש לי לואו בר שנראה כמו שלך, שהתחלתי לכווץ תחת לפני החזרה (זה בסדר לאבד את הכיווץ שאתה מתחיל את התנועה, אני אומר שתעשה את זה בשביל לא לגרום לAPT) זה גרם לי לשמור על גב הרבה יותר ישר בתחתית, זה גם נראה שאתה פשוט לא גמיש מספיק בשביל העומק הזה, או שתרד פחות נמוך או שתתחיל לעבוד על הגמישות (אני אישית משקיע איזה 20 דקות במתיחות ובחימום דינאמי לפני האימון).
תודה רבה על התגובה!
בהחלט התחלתי כבר לעבוד על הגמישות של מפרק הירך לפי המלצות שראיתי לסרטונים הבאים:
אמשיך לעדכן.