הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה בסקוואט

• פותח/ת השרשור dorhen
  • פורסם בתאריך

dorhen

משתמש מתחיל
22
1
נק' מוניטין:
1
22
1
אהלן כולם!

מתחיל SS
השתדלתי לצלם מהזווית הכי טובה..
טכניקה בסקוואט LB, כל הערה/הארה תתקבל בברכה!

תודה לכל העוזרים מראש!

נערך לאחרונה:
אי אפשר לראות כלום בסרטון. לא רואים את הגב, לא רואים את הברכיים.
נראה שאתה יורד קצת נמוך מדי

כמו שאמרו מעליי אי אפשר לראות הרבה אבל זה נראה לי כמו נעלי ריצה תקן אותי אם אני טועה אם לא אז כדאי מאוד להחליף ל ALL STAR או בנתיים נעל אחרת שיש לך פחות בולמת זעזועים מזאת

• פותח/ת השרשור
הנעליים אכן נעלי ריצה.. אני אחליף לנעליים שטוחות. 😃
יש כזה דבר לרדת נמוך מדי? @hanan @White Walker
אצלם מחר מזווית שאפשר לראות את הגב.
תודה רבה!

אתה צריך לשמור על כיווץ ומנח גב אחיד, אתה מתחיל עם גב קעור מידי ובגלל שאתה לא מכווץ (בטן) אתה מגיע למצב של גב קמור בתחתית.

• פותח/ת השרשור
אז הגב צריך להיות פלס?
במקום להרים ככה את הישבן בתחילת התנועה להתחיל על ידי חשיבה אחורה וכיווץ של שרירי הבטן ולשמור על גב אחיד? לא קמור ולא קעור?
חוץ מזה יש דגשים נוספים?
תודה רבה!

אהלן כולם!

מתחיל SS
השתדלתי לצלם מהזווית הכי טובה..
טכניקה בסקוואט LB, כל הערה/הארה תתקבל בברכה!

תודה לכל העוזרים מראש!

זה לואו באר שמוחזק לא נכון וגבוה מידי (אפשר להחזיק ככה, גם אני עושה משהו בסגנון אבל אם זה המצב התנועה לא יכולה להיות של לואו קלאסי) ולכן יש גלישת ברכיים מאסיבית. כן, הצילום לא משהו אבל הביצוע בהחלט דורש תיקון...

• פותח/ת השרשור
זה לואו באר שמוחזק לא נכון וגבוה מידי (אפשר להחזיק ככה, גם אני עושה משהו בסגנון אבל אם זה המצב התנועה לא יכולה להיות של לואו קלאסי) ולכן יש גלישת ברכיים מאסיבית. כן, הצילום לא משהו אבל הביצוע בהחלט דורש תיקון...

גלישת ברכיים קדימה הכוונה?
איזה תיקון? חוץ מהבאט ווינק, לתקן את האחיזה ואיפה שהמוט מונח על מנת שיהיה LB תקני?
אימון הבא אנסה לצלם יותר מרחוק.

גלישת ברכיים קדימה הכוונה?
איזה תיקון? חוץ מהבאט ווינק, לתקן את האחיזה ואיפה שהמוט מונח על מנת שיהיה LB תקני?
אימון הבא אנסה לצלם יותר מרחוק.
אם זה לואו באר תנועת הברכיים קדימה בירידה צריכה להיות מוגבלת ופה הן טסות קדימה.
לגבי ההחזקה - קבל החלטה מה אתה עושה ותתקן לשם, אל תערבב היי עם לואו בשלב ראשון.

• פותח/ת השרשור
אם זה לואו באר תנועת הברכיים קדימה בירידה צריכה להיות מוגבלת ופה הן טסות קדימה.
לגבי ההחזקה - קבל החלטה מה אתה עושה ותתקן לשם, אל תערבב היי עם לואו בשלב ראשון.
קבלתי. אצלם שוב בפעם הבאה!
תודה רבה!

לפני כל חזרה תכווץ את התחת, אל תוציא את התחת בצורה הזאת:
anterior-pelvic-tilt.jpg

לפי דעתי זה גורם לך לגב להתעקם בתחתית התנועה, יש לי לואו בר שנראה כמו שלך, שהתחלתי לכווץ תחת לפני החזרה (זה בסדר לאבד את הכיווץ שאתה מתחיל את התנועה, אני אומר שתעשה את זה בשביל לא לגרום לAPT) זה גרם לי לשמור על גב הרבה יותר ישר בתחתית, זה גם נראה שאתה פשוט לא גמיש מספיק בשביל העומק הזה, או שתרד פחות נמוך או שתתחיל לעבוד על הגמישות (אני אישית משקיע איזה 20 דקות במתיחות ובחימום דינאמי לפני האימון).

• פותח/ת השרשור
לפני כל חזרה תכווץ את התחת, אל תוציא את התחת בצורה הזאת:
anterior-pelvic-tilt.jpg

לפי דעתי זה גורם לך לגב להתעקם בתחתית התנועה, יש לי לואו בר שנראה כמו שלך, שהתחלתי לכווץ תחת לפני החזרה (זה בסדר לאבד את הכיווץ שאתה מתחיל את התנועה, אני אומר שתעשה את זה בשביל לא לגרום לAPT) זה גרם לי לשמור על גב הרבה יותר ישר בתחתית, זה גם נראה שאתה פשוט לא גמיש מספיק בשביל העומק הזה, או שתרד פחות נמוך או שתתחיל לעבוד על הגמישות (אני אישית משקיע איזה 20 דקות במתיחות ובחימום דינאמי לפני האימון).

תודה רבה על התגובה!
בהחלט התחלתי כבר לעבוד על הגמישות של מפרק הירך לפי המלצות שראיתי לסרטונים הבאים:

אמשיך לעדכן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית