הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להתחיל מסה או לסיים את החיטוב?

• פותח/ת השרשור Cube
  • פורסם בתאריך

Cube

משתמש מתחיל
107
6
נק' מוניטין:
6
107
6
אהלן,

גובה: 182
משקל: 77

אני בחיטוב כבר הרבה זמן - כחמישה חודשים שבתוכם הפסקות של שבועיים פעמיים. לא הגעתי למטרה הסופית שלי שזה היה 10~ אחוז שומן.

אשמח לחוות דעת האם להתחיל מסה - כרגע אני חושב לעשות מסה "נקייה" בה המטרה העיקרית היא עלייה במסה תוך שמירה על האחוז שומן כאשר פלוס קלורי לא גבוה של 400. האם דווקא תוכנית בעלת נפח גבוה יחסית תתרום למטרות שלי במסה? (משקלי עבודה בסיסיים: בנץ 80, סקווט 105).

אשמח בנוסף להערכת אחוז שומן. אני מצרף תמונות שלי פחות או יותר עכשיו, ותמונה של השינוי הכללי שלי בשנה וקצת האחרונה.
@White Walker אפשר להעביר לפורום המתאים?

קבצים מצורפים

• 2016-09-29 18.24.18.jpg
    2016-09-29 18.24.18.jpg
    KB 45.6 · צפיות: 469
  • 2016-09-29 18.23.31.jpg
    2016-09-29 18.23.31.jpg
    KB 54.3 · צפיות: 461
  • 2016-09-29 18.20.48.jpg
    2016-09-29 18.20.48.jpg
    KB 62.3 · צפיות: 437
מסה ללא צל של ספק, אם תמשיך בחיטוב זה כבר יראה רע.
תתחיל מפלוס קלורי של 300.

קודם ,כל הכבוד על השינוי- בהחלט רואים שעשית עבודה יפה .
מבחינת המשך אין ספק שאתה מוכן למסה וזו נקודה מאוד טובה להתחיל ממנה, אם זאת הייתי שוקל אולי לתת בראש עוד טיפה עם החיטוב כדי למקסם תוצאות כמה שאפשר- שוב שיקול שלך לפי מה שרשמת די סבלת והחיטוב נתקע ולא הלך הכי טוב אז אולי כדאי לעבור למסה, אבל שוב זה שיקול אישי
ויש לך אחלה נתונים להתחלה של מסה.
כמו שציינו תעשה מסה נקייה ואיכותית עם פלוס של 300-400 לא יותר תקפיד על פחמימות מורכבות ואיכותיות תמנע מסוכרים וג'אנק עד כמה שאתה יכול תן בראש באימונים תנוח כמו שצריך ויהיה בסדר 😉

לגבי אחוז השומן להערכתי אתה עומד על משהו בסביבות ה- 12% משהו כזה, שוב אין הרבה מאסת שריר(חסר בשר) אז אין שינוי "סופר משמעותי" אבל עשית עבודה ורואים את זה מאמין שאחרי סבב מאסה-חיטוב הבא יהיו לך תוצאות הרבה יותר טובות.

• פותח/ת השרשור
קודם ,כל הכבוד על השינוי- בהחלט רואים שעשית עבודה יפה .
מבחינת המשך אין ספק שאתה מוכן למסה וזו נקודה מאוד טובה להתחיל ממנה, אם זאת הייתי שוקל אולי לתת בראש עוד טיפה עם החיטוב כדי למקסם תוצאות כמה שאפשר- שוב שיקול שלך לפי מה שרשמת די סבלת והחיטוב נתקע ולא הלך הכי טוב אז אולי כדאי לעבור למסה, אבל שוב זה שיקול אישי
ויש לך אחלה נתונים להתחלה של מסה.
כמו שציינו תעשה מסה נקייה ואיכותית עם פלוס של 300-400 לא יותר תקפיד על פחמימות מורכבות ואיכותיות תמנע מסוכרים וג'אנק עד כמה שאתה יכול תן בראש באימונים תנוח כמו שצריך ויהיה בסדר 😉

לגבי אחוז השומן להערכתי אתה עומד על משהו בסביבות ה- 12% משהו כזה, שוב אין הרבה מאסת שריר(חסר בשר) אז אין שינוי "סופר משמעותי" אבל עשית עבודה ורואים את זה מאמין שאחרי סבב מאסה-חיטוב הבא יהיו לך תוצאות הרבה יותר טובות.

אני חושב שאלך על מסה נקייה יחסית לכמה חודשים ואז אחטב עד הסוף. תודה רבה על התשובה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית