עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תפסיק לשבוע הקרוב לעשות תרגילים שמפעילים את הכאב הזה. תבדוק שבוע הבא אם עדיין כואב או אם הכאב השתפר.
אני לא יכול לדעת מההסבר שלך על איזה כאב בדיוק מדובר ומתי הוא לא יכאב. פשוט תנסה תרגילים אחרים שאתה מכיר. אם עבדת בישיבה תעבודה בעמידה. שמור על גב ישר. 3 קילו כל צד במוט W לא ישברו לך את הגב אז אין לך ממה לדאוג.אוקיי, במקום מוט W בעמידה מה אפשר עוד לעשות?
גדילה של מה?ומה לגבי הגדילה?? זה ייפגע??
תפסיק לשבוע הקרוב לעשות תרגילים שמפעילים את הכאב הזה. תבדוק שבוע הבא אם עדיין כואב או אם הכאב השתפר.
זה פוגע בגדילה?? זה יעצור את הגובה הכאב בעמוד השדרה?אני לא יכול לדעת מההסבר שלך על איזה כאב בדיוק מדובר ומתי הוא לא יכאב. פשוט תנסה תרגילים אחרים שאתה מכיר. אם עבדת בישיבה תעבודה בעמידה. שמור על גב ישר. 3 קילו כל צד במוט W לא ישברו לך את הגב אז אין לך ממה לדאוג.
גדילה של מה?
לאזה פוגע בגדילה?? זה יעצור את הגובה הכאב בעמוד השדרה?
Don't feed the trollלמה עוד? התשובה שלי לא מספיק טובה?
למה עוד? התשובה שלי לא מספיק טובה?
מה הקשר טרול? מה אתה רוצה?Don't feed the troll
בטוח לא. 100%. מבטיח לך שלא.זה בטוח לא פוגע בעמוד השדרה ומעכב את הגדילה?!
בטוח לא. 100%. מבטיח לך שלא.
כפיפות מרפקים עם דאמבליםאיזה תרגיל אתה ממליץ לעשות במקומו שיפתח יד קדמית יפה??
כפיפות מרפקים עם דאמבלים
כיצד אתה עושה כפיפות מרפקים עם מוט W? בעמידה מומנט המשקל גדול ביותר כשהאמה מקבילה לקרקע ולכן העומס על הגב הוא הגדול ביותר בנקודה זו. כדי לתקן זאת עליך להקפיד על הצמדת מרפקים לקו הגוף והגדלת הבסיס (על ידי הנחת רגל אחת לפנים ואחת לאחור או כיפוף קל בברכיים). בכיסא כומר אין מומנט שכזה ולכן נחשב לבטוח יותר מבחינה זו.
כל פעם שתרגיש כאב קטן תשאל אם זה יפגע לך בהתפתחות? התשובה עדיין תשאר לא.
תודה רבה.. אבל היד תתפתח אותו דבר בכיסא כומר ובעמידה נכון? אין הבדל?
תודה
הגדלת מסת השריר (מה שאתה קורא לו "התפתחות") תלויה לא רק בתרגיל עצמו, אלא גם בעצימות, בתדירות האימון, בתזונה, במנוחה ובגנטיקה שלך. ההבדל בין שני התרגילים הוא שבעמידה שריר הדו-ראשי מוארך יותר ולכן יכול לפתח יותר כוח (אתה יכול להרים יותר) לעומת כיסא כומר שבו השריר נמצא במצב מקוצר יותר ולכן יכול לפתח פחות כוח. עם זאת, אני מעדיף בכיסא כומר מפני שהוא נחשב לבטוח יותר (במיוחד למתחילים)