הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורת גב

• פותח/ת השרשור sg1
  • פורסם בתאריך

sg1

משתמש מתחיל
139
2
נק' מוניטין:
11
139
2
שבת שלום לכולם,
אני לא יודע עם זה מתאים לפה, עם לא אשמח להפנייה לפורום הנכון.

אני מחפש חגורת גב לאימונים אבל מגיע (אולי) הקאצ', בגלל שאני עובד המון עם כלבי הגנה/אבטחה (אובייקט למי שמכיר את המושגים) עם כלבים ששוקלים 35-45 ק"ג יש לי כאבים בגב התחתון. לכן אני מחפש חגות גב שתוכל להתאים גם לזה וגם לזה.

בגדול יש לי כאבים בעצם (אזור הלומבר) כבר כ-שנתיים משני נפילות על הגב בהפרש של שבועיים מגובה של משהו 1.80 על בטון.

תודה לעונים ולעוזרים.
שבת שלום, חג שמח ושנה טובה.

חגורת גב כזו של אימונים לא תעזור לך בכאבים נגד נפילות.
ואם משתמשים בה נכון אתה גם לא באמת תוכל לעבוד איתה לאורך זמן כיוון שהמטרה שלה זה להפעיל לחץ גדול על הבטן כדי לשמור על השרירים המייצבים מכווצים.
זה יכול אולי לספק לך עוד טיפה יציבות ואולי למנוע נפילה.
אני לא יודע כמה אתה שוקל כמה אתה מתאמן או כמה חזקים הכלבים שלכם(גם אני עובד עם כלבים על בסיס קבוע)
אבל לדעתי שווה קצת להוסיף לעצמך משקל ולהתחזק.

• פותח/ת השרשור
העניין הוא לא הנפילות אני מספיק חזק (לטעמי), העניין הוא כאשר אני צריך למשוך אותם מלמטה ללמעלה (סוג של דדליפט) והם מתוך עבודה נכונה 'מנסים' להפיל אותי ללמטה.

דדליפט עם התנגדות ענקית מצד שני.
ישנה אזשהי חגורת גב שיכולה להטעים לצרכים שלי?

אתה מחפש פתרון פשוט וקל לסימפטום במקום לפתור את הבעיה.

לשים פלסטר על בעיית גב ממש לא יעזור לך.

ממליץ בחום לבדוק את הנושא, חגורת גב (כזאת שמתאימה לכאבי גב, ולא לאימונים) זה הדבר האחרון שאתה צריך להשתמש בו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית