הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אהלן חדש פה

עדן145

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
טוב אז אחרי בערך חודשיים בחדר כושר שעשיתי פול באדי וורקאוט החלטתי לשנות תתוכנית למשהו קצת יותר רציני ומשמעותי אז פניתי למאמן וזה מה שהוא עשה לי , עכשיו רציתי להתעייץ מה דעתכם בגדול ולמה בדיוק זה יעבוד לי .
הנתונים שלי
גובה : 1.80
משקל 83-84 (התחלה 90)
אחוז שומן : 24.5 (התחלה 25.2)
בגדול יש לי עדיין כרס קטנה ומעצבנת שאני נלחם בכדי להעיף אותה , הוא אמר לי שאני חייב תפריט תזונה להורדת אחוז שומן אבל זה לא משהו שכלול בתןכנית דרך חדר הכושר לצערי..
אז מי שיכול לעזור עם תפריט אשמח .
בכל זאת זה התכונית
עוד שאלה
מה זה דאמבלים בעמידה יד יד
ומוט ישר ומשולש ..
תודה 😃

קבצים מצורפים

• 20160929_181025.jpg
    20160929_181025.jpg
    KB 111.5 · צפיות: 99
  • 20160929_181021.jpg
    20160929_181021.jpg
    KB 97.4 · צפיות: 117
היי עדן,
ברוך הבא לפורום.

קודם כל תכתוב את התוכנית בצורה ברורה כאן ולא להעלות תמונות כאלה כי זה באמת שלא מכבד עבור מי שמעוניין לייעץ לך.
שנית, ככל הנראה שתוכנית סטנדרטית כזאת לא תקדם אותך לשום מקום ולכן יהיה עדיף קודם כל - להתחיל חיטוב עפי המאמר להורדת אחוזי השומן בפורטל ובמקביל תוכנית FBW או הלינארית של ביל סטאר עבור התחזקות.

אני מהנייד ולכן אין לי אפשרות להעתיק לכאן לינקים אז כנס לפורטל שלנו www.kilogram.co.il והתחל לקרוא, בטוח שתמצא כל מה שתצטרך שם.

• פותח/ת השרשור
היי עדן,
ברוך הבא לפורום.

קודם כל תכתוב את התוכנית בצורה ברורה כאן ולא להעלות תמונות כאלה כי זה באמת שלא מכבד עבור מי שמעוניין לייעץ לך.
שנית, ככל הנראה שתוכנית סטנדרטית כזאת לא תקדם אותך לשום מקום ולכן יהיה עדיף קודם כל - להתחיל חיטוב עפי המאמר להורדת אחוזי השומן בפורטל ובמקביל תוכנית FBW או הלינארית של ביל סטאר עבור התחזקות.

אני מהנייד ולכן אין לי אפשרות להעתיק לכאן לינקים אז כנס לפורטל שלנו www.kilogram.co.il והתחל לקרוא, בטוח שתמצא כל מה שתצטרך שם.
אהלן ותודה על התגובה , נשמעתי לעצתך וחיפשתי באתר ומצאתי את זה , שזה נראה לי קצת יותר יתאים לי מהתוכנית שקיבלתי שהיא נראית עצימה מידי , מה דעתך :
אימון A

שריר

תרגיל

מספר סטים

טווח חזרות

חזה

בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט

3

6

מקבילים באחיזה רחבה עם גוף נוטה פנימה

2

8