הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדש וצריך טיפים

• פותח/ת השרשור rookie1
  • פורסם בתאריך

rookie1

משתמש מתחיל
17
1
נק' מוניטין:
1
17
1
היי,
עוד מעט מתחיל החופש הגדול ואני רוצה לתת את כל מה שאני יכול בחודשיים האלה בחדר כושר כדי שהאימונים יהיו הכי אפקטיביים שאפשר.
אני בן 15 כיתה ט'. אני לא חדש לחדר כושר בכללי, הייתי בחדר כושר מגיל 14 אבל הייתי עצלן רצח ולא ממש הלכתי קבוע או השקעתי בזה.
אני גובה 1.7 מטר ושוקל 53 ק"ג.

עכשיו שאני הולך להתחיל להתאמן רציני ואני הולך לתת את כל מה שאני יכול, אני צריך טיפים ועזרה לגבי כמה דברים חשובים שאשמח לדעת:

1) איך הגוף יגיב לכמות המאמץ בשבוע הראשון ומתי הוא יתרגל לזה? בפעמים שעברות חלקים מהגוף כאבו לי ואחרי 2 ימים זה עבר. (שעה-שעה וחצי אימון למשל)

2) כמה שעות לישון בלילה? (אמרו לי 8 הכי טוב, רוצה לוודא)

3) השעות הכי טובות לאימון (צהריים, ערב..)?

4) לא אכפת לי משרירים בידיים או ברגליים כל כך, אני רק רוצה לעבוד על בטן. יש לי קוביות, אבל הן לא ממש מפותחות/בולטות ומה שאני בעיקר רוצה להשיג מהאימונים זה גוף מחוטב וקוביות. מה התוכנית שלדעתכם הכי טובה ויעילה להשגת קוביות?

5) כמה פעמים ללכת בשבוע?

6) האם צריך לבוא לחדר כושר על בטן ריקה? אם כן, כמה שעות לפני אפשר לאכול?

7) בקשר לתזונה - אני ממש צריך לעלות במסה שלי למה לפי כמה אתרים שבדקתי בהם אני נחשב 'תת-משקל'. לצערי אני לא מכניס לפה שום ירקות, אני פשוט לא אוהב. חוץ מזה אני לא אוכל די הרבה דברים. מה אתם ממליצים?

תודה רבה ושיהיה לכם יום טוב 😃

היי,
עוד מעט מתחיל החופש הגדול ואני רוצה לתת את כל מה שאני יכול בחודשיים האלה בחדר כושר כדי שהאימונים יהיו הכי אפקטיביים שאפשר.
אני בן 15 כיתה ט'. אני לא חדש לחדר כושר בכללי, הייתי בחדר כושר מגיל 14 אבל הייתי עצלן רצח ולא ממש הלכתי קבוע או השקעתי בזה.
אני גובה 1.7 מטר ושוקל 53 ק"ג.

עכשיו שאני הולך להתחיל להתאמן רציני ואני הולך לתת את כל מה שאני יכול, אני צריך טיפים ועזרה לגבי כמה דברים חשובים שאשמח לדעת:

1) איך הגוף יגיב לכמות המאמץ בשבוע הראשון ומתי הוא יתרגל לזה? בפעמים שעברות חלקים מהגוף כאבו לי ואחרי 2 ימים זה עבר. (שעה-שעה וחצי אימון למשל)

-השרירים יתפסו ליומיים לפי מה שאתה אומר. יפסיקו להיתפס אחרי כמה אימונים

-אם אתה שם שעון מעורר, תכוון ל9 שעות.

-אם אתה קם בבוקר אז אחר הצהריים.

4) לא אכפת לי משרירים בידיים או ברגליים כל כך, אני רק רוצה לעבוד על בטן. יש לי קוביות, אבל הן לא ממש מפותחות/בולטות ומה שאני בעיקר רוצה להשיג מהאימונים זה גוף מחוטב וקוביות. מה התוכנית שלדעתכם הכי טובה ויעילה להשגת קוביות?

-תכנית שתכלול עבודה ישירה על בטן.

5) כמה פעמים ללכת בשבוע?

-3 זה טוב בדרך כלל

-לא כזה משנה, עדיף 2-4 שעות

7) בקשר לתזונה - אני ממש צריך לעלות במסה שלי למה לפי כמה אתרים שבדקתי בהם אני נחשב 'תת-משקל'. לצערי אני לא מכניס לפה שום ירקות, אני פשוט לא אוהב. חוץ מזה אני לא אוכל די הרבה דברים. מה אתם ממליצים?

-ירקות לא יעזרו לך לעלות במשקל. תאכל הרבה פחמימות וחלבונים (אורז, פסטות, בשר, דגים וכו').

תודה רבה ושיהיה לכם יום טוב 😃

• פותח/ת השרשור

תודה, עזרת לי מאוד!

יכולים להתפס השרירים אחרי הרבה זמן, לא משהו שאמור לקרות יותר מאימון-שניים

אם אתה יכול לישון 8 שעות בלילה זה מעולה

לא משנה, כל אחד יעדיף אחרת

רוצים ידיים גדולות ו/או קוביות? נא לקרוא.

5) כמה פעמים ללכת בשבוע?
תלוי בתוכנית אבל בין 3-4 פעמים

ל
לא, אל תתאמן על בטן ריקה. תאכל כמה שעות לפני האימון.

המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

קרא את המאמר הזה, הוא יעזור לך המון.

תתחיל מלבנות תפריט תזונה ותוכנית אימונים. אח"כ ללמוד את הטכניקה של התרגילים המורכבים

• פותח/ת השרשור
יכולים להתפס השרירים אחרי הרבה זמן, לא משהו שאמור לקרות יותר מאימון-שניים

אם אתה יכול לישון 8 שעות בלילה זה מעולה

לא משנה, כל אחד יעדיף אחרת

רוצים ידיים גדולות ו/או קוביות? נא לקרוא.

תלוי בתוכנית אבל בין 3-4 פעמים

ל

לא, אל תתאמן על בטן ריקה. תאכל כמה שעות לפני האימון.

המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

קרא את המאמר הזה, הוא יעזור לך המון.

תתחיל מלבנות תפריט תזונה ותוכנית אימונים. אח"כ ללמוד את הטכניקה של התרגילים המורכבים

תודה רבה!

Back
למעלה תחתית