עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דיאט - אין סיבה שלאכן? לא? אם לא, אז למה לא?
יהושע פעם פירט למה כל משקאות הדיאט פחות עדיפות מהממותקים ששם כמו שאמרת זה נטו אם נכנס בערכים..דיאט - אין סיבה שלא
מסכים, אבל אני לא חושב שזה עדיין מספיק וודאי כך שאפשר לתת המלצה שונה.יהושע פעם פירט למה כל משקאות הדיאט פחות עדיפות מהממותקים ששם כמו שאמרת זה נטו אם נכנס בערכים..
מסכים, פשוט לא להגזים. (גם אני חוטא בזה)מסכים, אבל אני לא חושב שזה עדיין מספיק וודאי כך שאפשר לתת המלצה שונה.
תקן אותי אם אני טועה
נכון, אבל חשוב להבין שלא להגזים אומר 5 ליטר 😃מסכים, פשוט לא להגזים. (גם אני חוטא בזה)
לא הצלחתי למצוא את הפירוט שלו. אפשר בבקשה קישור? או שאולי תסביר אתה? למה דיאט פחות עדיפים?יהושע פעם פירט למה כל משקאות הדיאט פחות עדיפות מהממותקים ששם כמו שאמרת זה נטו אם נכנס בערכים..
לא הצלחתי למצוא את הפירוט שלו. אפשר בבקשה קישור? או שאולי תסביר אתה? למה דיאט פחות עדיפים?
כי זה ממתיקים מלאוכתיים וכו'? אבל אפשר להגיד אותו דבר על אבקות חלבון.. לא?
תודה רבה
אתה מודע לכך שכל מה שכתבת הוא גיבוב שטויות מוחלט?אם אפשר להידחף, בכללי משקאות דיאטטים ומאכלים ״ללא סוכר״ הרבה פעמים לא טובים יותר מאשר הרגילים, הם מכילים ממתיקים מלאכותיים כמו שאמרת והם גם ישר מגיעים לשומן ביטני במקום להיספג בגוף כמו שצריך. מה גם מה שמגיע לבטן יכול לפגוע ולגרום למלא מחלות וזאת אחת הסיבות העיקריות שלא ממליצים על משקאות דיאטטים...
לגבי האבקות חלבון אני לא יודע אז מעדיף שלא להיכנס לזה
וזה למה? יש לך איך להסביר שזה שטות מוחלטת במקום רק להגיד?אתה מודע לכך שכל מה שכתבת הוא גיבוב שטויות מוחלט?
חובת ההוכחה היא עליך.וזה למה? יש לך איך להסביר שזה שטות מוחלטת במקום רק להגיד?
אני צריך להוכיח את הטענה שלו?חובת ההוכחה היא עליך.
אתה זה שצריך להוכיח את טענה שלו.
לא לא..אני צריך להוכיח את הטענה שלו?
שיסתור את מה שאני אומר ויסביר ואז אני אוכיח לו את הטענה שלי אם כבר
לא לא..
אתה צריך להוכיח את הטענה שלך.
"בכללי משקאות דיאטטים ומאכלים ״ללא סוכר״ הרבה פעמים לא טובים יותר מאשר הרגילים, "
"ישר מגיעים לשומן ביטני במקום להיספג בגוף כמו שצריך."
"מה גם מה שמגיע לבטן יכול לפגוע ולגרום למלא מחלות"