הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון משקאות מוגזים. שותים?

יהושע פעם פירט למה כל משקאות הדיאט פחות עדיפות מהממותקים ששם כמו שאמרת זה נטו אם נכנס בערכים..
מסכים, אבל אני לא חושב שזה עדיין מספיק וודאי כך שאפשר לתת המלצה שונה.
תקן אותי אם אני טועה

יהושע פעם פירט למה כל משקאות הדיאט פחות עדיפות מהממותקים ששם כמו שאמרת זה נטו אם נכנס בערכים..
לא הצלחתי למצוא את הפירוט שלו. אפשר בבקשה קישור? או שאולי תסביר אתה? למה דיאט פחות עדיפים?
כי זה ממתיקים מלאוכתיים וכו'? אבל אפשר להגיד אותו דבר על אבקות חלבון.. לא?

תודה רבה

• פותח/ת השרשור
לא הצלחתי למצוא את הפירוט שלו. אפשר בבקשה קישור? או שאולי תסביר אתה? למה דיאט פחות עדיפים?
כי זה ממתיקים מלאוכתיים וכו'? אבל אפשר להגיד אותו דבר על אבקות חלבון.. לא?

תודה רבה

אם אפשר להידחף, בכללי משקאות דיאטטים ומאכלים ״ללא סוכר״ הרבה פעמים לא טובים יותר מאשר הרגילים, הם מכילים ממתיקים מלאכותיים כמו שאמרת והם גם ישר מגיעים לשומן ביטני במקום להיספג בגוף כמו שצריך. מה גם מה שמגיע לבטן יכול לפגוע ולגרום למלא מחלות וזאת אחת הסיבות העיקריות שלא ממליצים על משקאות דיאטטים...
לגבי האבקות חלבון אני לא יודע אז מעדיף שלא להיכנס לזה

אם אפשר להידחף, בכללי משקאות דיאטטים ומאכלים ״ללא סוכר״ הרבה פעמים לא טובים יותר מאשר הרגילים, הם מכילים ממתיקים מלאכותיים כמו שאמרת והם גם ישר מגיעים לשומן ביטני במקום להיספג בגוף כמו שצריך. מה גם מה שמגיע לבטן יכול לפגוע ולגרום למלא מחלות וזאת אחת הסיבות העיקריות שלא ממליצים על משקאות דיאטטים...
לגבי האבקות חלבון אני לא יודע אז מעדיף שלא להיכנס לזה
אתה מודע לכך שכל מה שכתבת הוא גיבוב שטויות מוחלט?

מסתובבות הרבה טענות שממתיקים מלאכותיים פחות טובים מסוכר והרבה הסברים לזה.
שום הוכחה לזה...

אני צריך להוכיח את הטענה שלו?
שיסתור את מה שאני אומר ויסביר ואז אני אוכיח לו את הטענה שלי אם כבר
לא לא..
אתה צריך להוכיח את הטענה שלך.
"בכללי משקאות דיאטטים ומאכלים ״ללא סוכר״ הרבה פעמים לא טובים יותר מאשר הרגילים, "
"ישר מגיעים לשומן ביטני במקום להיספג בגוף כמו שצריך."
"מה גם מה שמגיע לבטן יכול לפגוע ולגרום למלא מחלות"

• פותח/ת השרשור
לא לא..
אתה צריך להוכיח את הטענה שלך.
"בכללי משקאות דיאטטים ומאכלים ״ללא סוכר״ הרבה פעמים לא טובים יותר מאשר הרגילים, "
"ישר מגיעים לשומן ביטני במקום להיספג בגוף כמו שצריך."
"מה גם מה שמגיע לבטן יכול לפגוע ולגרום למלא מחלות"

תתחיל לקרוא באינטרנט מאמרים אני לא באתי פה להתחיל להתווכח ולהוכיח לאנשים דברים, מה שאני יודע אני אומר מה שלא אני לא נכנס לזה.
לא מאמין לא מקבל אל תקבל, זה לא שגזרתי עליך דין.
אני אמרתי מה שיש לי להגיד ממה שאני יודע וממה שלמדתי. גם הסברתי בקטנה מה זה עושה ולמה זה לא טוב (לא מפורט אבל לא בתור אחד שבא ושולל מישהו אחר ואומר שזה שטויות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית