הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון משקאות מוגזים. שותים?

תתחיל לקרוא באינטרנט מאמרים אני לא באתי פה להתחיל להתווכח ולהוכיח לאנשים דברים, מה שאני יודע אני אומר מה שלא אני לא נכנס לזה.
לא מאמין לא מקבל אל תקבל, זה לא שגזרתי עליך דין.
אני אמרתי מה שיש לי להגיד ממה שאני יודע וממה שלמדתי. גם הסברתי בקטנה מה זה עושה ולמה זה לא טוב (לא מפורט אבל לא בתור אחד שבא ושולל מישהו אחר ואומר שזה שטויות)

עצה ידידותית- "מאמרים באינטרנט" זה לא מקור מידע מהימן.
מאמרים באינטרנט זה בדיוק העניין, בדיוק מה שאני אומר. אפשר למצוא מיליון שאומרים שממתיקים מלאכותיים זה לא טוב ויותר גרוע מסוכר, אין אחד שמוכיח את זה עם מחקר.

בכללי הייתי ממליץ לך להיות סקפטי לגבי כל מה שאתה קורא באינטרנט שלא מגובה במחקר נורמלי.
לא שאני אומר שזה לא נכון, אני אומר שאתה לא יכול לדעת שזה בהכרח נכון.

תתחיל לקרוא באינטרנט מאמרים אני לא באתי פה להתחיל להתווכח ולהוכיח לאנשים דברים, מה שאני יודע אני אומר מה שלא אני לא נכנס לזה.
לא מאמין לא מקבל אל תקבל, זה לא שגזרתי עליך דין.
אני אמרתי מה שיש לי להגיד ממה שאני יודע וממה שלמדתי. גם הסברתי בקטנה מה זה עושה ולמה זה לא טוב (לא מפורט אבל לא בתור אחד שבא ושולל מישהו אחר ואומר שזה שטויות)
אתה לא הוכחת דבר, נתת הסבר שמבוסס על כלום ושום דבר לטענה מופרכת.
בפורום LBS לא מקבלים שטויות והפצת מיתוסים. אם אתה טוען טענה שנויה במחלוקת חובה שתהיה מגובה בהוכחה מהמדע. וכמובן, חובת ההוכחה היא על הטוען.

ממתיקים מלאכותיים לא 'מגיעים לשומן הבטני'. בכל מקרה זה משפט מנותק מהמציאות. הם אינם מכילים קלוריות, לכן אני נכשל להבין מה אתה מנסה לומר.
זה נכון שיש מוצרים שמקוטלגים כדיאטטיים בעוד שאינם בריאים, אך הבעיה במקרה הזה היא חומרים משמרים סינתטיים או תוספת עצומה של מרכיבים חסרי ערך תזונתי, שמטרתם לשמור על המוצר טרי וטעים.

אם אפשר להידחף, בכללי משקאות דיאטטים ומאכלים ״ללא סוכר״ הרבה פעמים לא טובים יותר מאשר הרגילים, הם מכילים ממתיקים מלאכותיים כמו שאמרת והם גם ישר מגיעים לשומן ביטני במקום להיספג בגוף כמו שצריך. מה גם מה שמגיע לבטן יכול לפגוע ולגרום למלא מחלות וזאת אחת הסיבות העיקריות שלא ממליצים על משקאות דיאטטים...
לגבי האבקות חלבון אני לא יודע אז מעדיף שלא להיכנס לזה
הוכחת פה חוסר ידע מוחלט
ממתיק מלאכותי מטבעו הוא חומר ללא תוכן אנרגטי, אז מן הסתם אתה לא יכול לשמור אותו בתור שומן שיש לו תוכן אנרגטי
גם איך אתה חושב שמשהו מגיע לשומן בלי להיספג קודם בגוף כמו שצריך?
לגבי אבקות חלבון אתה יכול להיות בטוח שנזק אין, רק תועלת

הדבר היחיד שיכול להיות בעייתי עם ממתיקים מלאכותיים זה שיש כמה שכבר כמעט לא משתמשים בהם שהיו גורמים לכל מני בעיות עם הרבה אנשים, ושיש תיאוריה שהם משפיעים על חיידקי המעי, אבל זו תיאוריה שעדיין צריכה עוד בדיקה

ולגבי הדיון המקורי, אני נמנע מהם בעיקר כדי לא להכניס סוכרים מיותרים וכדי לשלוט על הרצון לדברים מתוקים, אבל מן הסתם כל כמה זמן שותה אותם

היה לא מזמן מחקר שמוכיח שכל ממתיק מלאכותי- מזיק. הורג בקטריות טובות בלבלב או משהו בסגנון..
לדעתי זה נזק מינורי לבריאות ולא משהו ששווה התייחסות. רק MOSHE ויהושע- יתנו לכם תשובה חד משמעית, וגם אז לא נראה לי באמת יהיה לכם מה לעשות עם המידע. מי ששותה- לרוויה. אני נשאר עם תה ירוק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית