עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תתחיל לקרוא באינטרנט מאמרים אני לא באתי פה להתחיל להתווכח ולהוכיח לאנשים דברים, מה שאני יודע אני אומר מה שלא אני לא נכנס לזה.
לא מאמין לא מקבל אל תקבל, זה לא שגזרתי עליך דין.
אני אמרתי מה שיש לי להגיד ממה שאני יודע וממה שלמדתי. גם הסברתי בקטנה מה זה עושה ולמה זה לא טוב (לא מפורט אבל לא בתור אחד שבא ושולל מישהו אחר ואומר שזה שטויות)
אתה לא הוכחת דבר, נתת הסבר שמבוסס על כלום ושום דבר לטענה מופרכת.תתחיל לקרוא באינטרנט מאמרים אני לא באתי פה להתחיל להתווכח ולהוכיח לאנשים דברים, מה שאני יודע אני אומר מה שלא אני לא נכנס לזה.
לא מאמין לא מקבל אל תקבל, זה לא שגזרתי עליך דין.
אני אמרתי מה שיש לי להגיד ממה שאני יודע וממה שלמדתי. גם הסברתי בקטנה מה זה עושה ולמה זה לא טוב (לא מפורט אבל לא בתור אחד שבא ושולל מישהו אחר ואומר שזה שטויות)
הוכחת פה חוסר ידע מוחלטאם אפשר להידחף, בכללי משקאות דיאטטים ומאכלים ״ללא סוכר״ הרבה פעמים לא טובים יותר מאשר הרגילים, הם מכילים ממתיקים מלאכותיים כמו שאמרת והם גם ישר מגיעים לשומן ביטני במקום להיספג בגוף כמו שצריך. מה גם מה שמגיע לבטן יכול לפגוע ולגרום למלא מחלות וזאת אחת הסיבות העיקריות שלא ממליצים על משקאות דיאטטים...
לגבי האבקות חלבון אני לא יודע אז מעדיף שלא להיכנס לזה